Terk edilen sevgiliye bağımlı kalmak?

4 senelik bir ilişkim oldu. Çoğu ilklerimi onda yaşadım her anlamda. Hayatımdaki en önemli detaydan en gereksiz detaya kadar onunla paylaştım, arkadaşım dostum yoktu o dostum oldu tüm planlarımı, eglencelerimi onunla yaşadım ve gerçek desteği ondan gördüm. Ama maalesef bu 4 senein sonunda kendi verdiğim emeklere karşın o bazı sorunlarımızdan kavgalarımızdan dolayı artık yapamayacagını söyledi. Ailesi yoktu ben aile oldum, kendimden çok onu düşündüm psikolojik sorunlarına gögüs gerip onu o durumdan çıkardım ama bıkmadım. O maalesef benim bazı sorunlarımdan bıktı ve şu an yapamıyorum nikotin bağımlısı gibi bir yoksunluk yaşıyorum. Onsuz nasıl iyi bir şekilde devam edeceğimi bilmiyorum. Her aktivitemi her anımi paylaştığım insan artık yok. Bir daha onu sevdiğim gibi sevebilecek miyim ya da sevilebilecek miyim diye kafa patlatıyorum. Anksiyetede var bende. Kaybetme anksiyetesi ve genel anksiyete bu yüzden çok zorlanıyorum. Daha mutlu onunla mutlu oldugum kadar mutlu olabilecegim bir ilişki bulabilicek miyim, onun gibisini bulabilicek miyim çok korkuyorum yardım edin bu fikri kafamdan atmak için, tecrübelerinize ihtiyacim var.
Terk edilen sevgiliye bağımlı kalmak?