Hoşlandığım biri vardı, hiç bir şekilde evli olduğunu ne söyledi nede belli etti. Ben de sosyal medyadan hesabını zor buldum, orada bile evli olduğunu belirtmemiş🤦🏻♀️
Nasıl bu karaktersizi unutabilirim?
Nasıl bu karaktersizi unutabilirim?
Unutabilirim lafı hatalı. Kendine saygından kendine olan tavrından daha muhatap olma engelle. O adamın serefsizligi sende suç yok. Bide evde mutlu değilim zaten ayrilcaz diye kandırır seni inanma hiçte ayrılmaz karısından yine onunla yatar kalkar. Senle de gezer kanma kardeşim olur mu yol yakından salla gitsin. Yalan söyleyen böyle pislik insanı unutursun
Ne zamandır bu sitedesin
ağzına sağlık❤️ ben artık karaktersizliğiyle onu hatırlarım artık. Ama sorun olan kendisi iş yeri arkadaşım ve onunla hala görüşmek zorundayım 😩
Hımm evli misin
Işyerinde mecbur görürsün ok ama muatap olma hep şöle düşün kadın kadının düşmanı değil kadının yuvası sen yikma muhatap olma da başkasından bulur adam belasını unutma. Is harici konuşma muhatap olma çok yanaşır flortoz konuşur ise ben evli adamlarla isim olmaz. Dünyada bekar mi kalmadı karaktersiz değilim de mors olsun kapak olsun
çok haklısın, gerekmediği sürece zaten kouşmayacağım onunla.. Allah bildiği gibi yapsın onu.. sadece biraz hayal kırıklığım var, üzüntü sıkıntıya dönüştü sanki.. Bu duyguyu nasıl atlarım, senin tavsiyen var mı bu konuda
Atlatırsın sen değerlisin önemlisin herkes böyle yalancı çıkmaz iyi insanlarda var. Üzülme desemde insan üzülür. Zamanla geçer soğursun bunu öğrenmen bile soğuma nedeni. Çiçek gibi kızsındır böyle yalancılara kalmadin. Kadın ruhundan anlayan düzgün kibar bir erkek karşına çıkar merak etme.
Sanal ortamda tanıştığın birine nasıl okadar bağlandın ki boğa burcu musun😂
evet boğa burcuyum 😂 ama bu kişi benim iş arkadaşım daha doğrusu iş arkadaşımdı
Cevap
7Cevap
yapma ya..
Çalışıyorsan işine okuyorsan okuluna ver kendini onu hatırlatacak herşeyi hayatından çıkar
sorun olan iş yeri arkadaşım kendisi. Mecburen her gün görüşüyoruz
O zaman işin zor Allah kolaylık versin
Amin, sağol 😔
Nasıl anladın neden söylememiş
hiç bir şekilde özeline girmiyor ve bir şey söylemiyor ama banada fazlasıyla sıcak davranıyor..
Hımm özeline girmek istemeyebilir
Öncesinde neden sormadın
soramaya çalıştım ama hep konular değişti ben de tabi şüphelendim..
Kısmet
Bizeme bundan niye sürekli yasiyon
Ne yaşadınız ki onunla
bir şey yaşamadım çok şükür.. Sadece konuşuyorduk
Nasıl tanıştınız peki
iş yerinden arkadaşız
Anladım yaşlarınız kaç
Sen evlendinmi hic
hayır, evlenmedim
Daha önce hic biriyle birlikte oldunmu
hayır olmadım. Neden sordun?
Bu adam seninle yatmak istiyor bakireysen hic bulaşma
olsamda olmasamda iş dışında artık görüşmem zaten onunla. Benim de bir şerefim var..
Tabikide kendi değerini düşürme bencede kaç yaşındasın peki
32
Hm anladım yaşın olgunmuş biraz
O kaç yaşında peki
36 yaşında oda..
Peki daha önce hic sevgilin olmadı mı
Niye bu yaşa kadar evlenmedin
olmadı çünkü kariyer için fazla sosyal olamadım.. Karşıma çıkanlarda kafa dengim değildi, nasip olmadı kısacası
Anladım peki kariyer yaptın mı mesleğin ney
Kariyerde bir yere kadar insan evlenip kendi yuvasını kurmak ister
çok şükür işim gücüm yerinde, yani çalışıp çabaladığıma kesinlikle değdi.. Sadece düzgün insanla karşılaşamıyorum, oda nasip kısmet işte.. Bu hayal kırıklığını da atlatırım ben, daha neleri atlattığım gibi
Allah gönlüne göre versin tekmi yaşıyorsun peki
Ve hangi sehirdesin
hayır ailemle yaşıyorum. Neden sordun ki?
Merak ettim sohbet etmek ister misin
Niye sustun
yok kusuruma bakma..
Ama bişey sorcam sana
burdan sorabilirsin
Burdn olmaz spam yeriz ikimizde
benim sorum olduğu için bir şey olmaz
Olur olur istk at sorumu sorduktan sonra silersin beni
Hayattaki şansın
Helal olsun dayı ogli 🤦
gecmis olsun diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?