Nasıl tarif edebilirim ki yaşadığım hayal kırıklığını?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliliğim bitme aşamasında evlenip küçük bir şehirden İstanbul'a yerleşmiş tüm. Haliyle buraya hemen adapte olamadım ailesi yaklaşımlar bana farklı geldi. Yüzüme gülüyorlardi hiçbir şeye laf etmiyorlardı ama ben bu kadar iyi insanlar olmadiklarini hissetmiştim hani sinsi dediğimiz tiplerden bir de cinsel yönden sorunlarımız vardı eşim hiç önemsemedi doktora gitmeyi de kabul etmedi düzelmesi için de çaba harcamadi onun için kendime özen gösterdiğim halde bile yapamıyoruz diye benimle bir şey yâsamak istemedi bu daha ilk zamanlar oluyor evliyken sonra aramızdaki uçurum iyice açıldı aynı şeyi ikinci kere yapınca ben boşanmak istediğimi bu şekilde evliliğin yurumeyecegini söyledim annesi ve akrabaları tarafından çok şımartılmış bir insandı tabii bunu sonradan gördüm her şey onun önüne gelecek kadın köle gibi olacak o eşine bir kere bile yardım etmeyecek kaç kere kavgalar ettik bende eşimden güzel şeyler göremez miyim ne olur yani sende bana çay koysan diye kavgalarimizda çoktur. Umursamaz bir insandı sonra olaylar daha da patlak verdi gitti dilekçe verdi kavga ederek inat uğruna yapmıştık ben öyle saniyordum meğer o çoktan vermiş kararını da bana cektiriyormus ben fark etmemişim eve geliyor gitmedin mi hâlâ yoksa ailen mi istemedi hani gidiyordun işte içimden sana karşı bir his gelmiyor boşansakta boşanmasakta sen bir annenlere git. Garaja ben bırakırım paran yoksa vereyim ertesi gün geliyordu ağladım diye sarılıyor işte ben sana kıyamam gel otur şöyle falan sarılıyor bana ben öpmek isteyince çekiyor kendini bu esnada birlikte de olduk öncesinde ertesi gün yine soğuk durdu kendimi öylesine aciz hissettim ki sonra dizi izlemeye başladı yiyiyor içiyor aynı evin içinde bensiz sonra bana gelsene iyi gelir falan diyor hiç abartmiyorum resmen aklımla oynadı psikolojim bozuldu ve şu an hiç iyi değilim tedavi görmeye başladım. Karda kışta evi boşaltmami istedi dilekçeden hemen sonra çıkmazsan abonelikleri keserim dedi. Kendi de evi terk edip gitti ve beni bir kere bile aramadı evde yalnız bir bayan İstanbul gibi bir yerde demedi. Hemen her yerden sildi ilişkisi yok yapti arabada müzikli storyler atmaya başladı mutlu mutlu seksi bir kadını bile takibe almis yabancı ağzım açık bakakaldim Allah'ım ben ne yaşadım diye öyle çok zoruma gitti ki dönerken çok ağladım yolda beni arayıp alyans ile hediye ettiği cep telefonunu istedi şoka girdim. Benim üzerimden kredi çekmiştik düğün kredisi onu da ödemem diye tehdit etti evden tabak bile alsan ödemem dedi bizde mecbur avukat tuttuk yok halimizle çok acı çekiyorum böyle insanlarin yanına kalmasın istiyorum.
Nasıl tarif edebilirim ki yaşadığım hayal kırıklığını?