Yanlış kişile nişanlandım sevdim o hiç sevmedi !
ama bitti unutmak istiyorum bitirmek beni istemeyeni ben hiç istemem demek ama kalbim aklımı kullandırtmıyo insanlar beni akıllı sanır! Ben be akıl!
aşkta kaybetmek iş okul hayatımda başarılı olan ben çok akıllıyım! Onun için kullanamadım kalbim izin vermedi
ama bitti unutmak istiyorum bitirmek beni istemeyeni ben hiç istemem demek ama kalbim aklımı kullandırtmıyo insanlar beni akıllı sanır! Ben be akıl!
aşkta kaybetmek iş okul hayatımda başarılı olan ben çok akıllıyım! Onun için kullanamadım kalbim izin vermedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keyfine bak, it oğlu itler yüzünden üzülmeye değmiyor inan. Sonunda hep suçlu sen oluyorsun nasılsa. Nasıl istiyorsan öyle yap. Gez toz eğlen takma kafana.
Geziyom tozıyorum ama hep aklımda uyuyorum rahatlıyım hep kavgalıyım hep aklımda
Oyun oyna mutlaka. Film tarzı şeyler değil film müzik kafa dinletmez. Oyun mutlaka dağıtıyor
Telefon bilgisayar oyunlarımı normalde oynamam ama iyi fikir
Telefon ya da pc.. Gerçekten çok kafa dağıttırıyor
Yapacağın şey çok basit seni umursamıyan insanı sen hic umursamıycaksın o şu an keyfine bakıyor takılıyor sende keyfine bakıcaksın değmiyceksin insanlar için üzülmeye değmez
Biliyorum biliyorumda olmayıca olmuyo
Olmalı unutmak için kafa dagit insanları hayatına al en kötü muhabbeti iyi gelecek insnlarla diyalog kur yavaş yavaş kendine gelicegini farkediceksin sevdiğin şeyleri yap mesela