Boyle bir erkekle ilişkiye devam eder miydiniz?

Herkes ne kadar zarif ve güzel oldugumu söylüyor. O da bana buluşunca şaka karışık " kemiklerin sayılıyor" demişti. Boyum 1.67 kilom 53. Nasıl kemiklerim sayilabilir? Sonra bir ara bir derdimi paylaşmak istedim önce dinledi sonra da tamam kızma " bir deri bir kemik son zaten" sinirden kuruyacaksin diye yine şaka yaptı güya. Yani kendisi bana yaklaştı, tanıştı, kendisi çabaladı. Ben hepte aynı kilodaydim. Hani kırıldığımı söyledikte de "ben kırıcı bir şey yapmıyorum sen bahane arıyorsun, zorla sevdiremem gibi şeyler söylüyor." Sevsen sevdirmek için ugraşirsin neyin kafası bu. İlk bulusmamizda da eski sevgilisinden bahsetti durdu. Sonra başka yakın kız arkadaşlarından da bahsetti. O kadar yakınız ki " herkes sevgili zannediyor bizi, kesin nişanlanacaksınız" diyorlar ama arkadaşız ve bu durum canımı sıkıyor dedi. Senin aklın hâlâ eskide yoksa konusunu acmazsin dedim. "Öyle olsa arar barisirdim, yanımda sen varsın olsa o olurdu falan gibi şeyler dedi. Üstünden 3 yıl geçmiş sevsem arardım diyor. Kız da seni bekliyordu sanki.
Boyle bir erkekle ilişkiye devam eder miydiniz?