Sınava son 2 ay kala aşk ve kızın acısını aklımdan çıkarmak istiyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var?

Ben öncelikle 32.000 den mezuna bıraktım. Dershaneye yazıldım. Çok ciddi hedeflerim var. Olay şöyle bizim sınıf ta senenin başından beri bir kız dikkatimi çekiyordu. Ama sadece beğeniyordum. Zaten mezun senem olduğu için kafamda sevgililik falan asla yoktu. Ama her ne olduysa şubatta bu kız artık inanılmaz derecede kafamı meşgul etmeye ders çalışmama engel olmaya başladı. İnanın 2 hafta boyunca derslere odaklanamıyordum çünkü kız kafamdan çıkmıyordu. Bildiğiniz platoniktim. Bu durum böyle olmaz dedim. Zaten onun benden haberi bile yoktu beni inek olarak görüyordu. Ona söylemeye karar verdim. Ama sevgili olma niyetiyle değil. Sadece haberi olsun diye. Çünkü bunca çektiğim acıyı onun bilmemesi bana koyuyor ve ders çalışmam için ona söylemem gerekiyordu. Tabi söyledim. Ha bu arada kız da iyi oda 30k dan mezuna bırakmış. O şok oldu. Dedikki sınav sonrası her şey konuşulur. Bu arada bu konuşmadan önce daha önce hiç konuşmamıştık. Sınava kadar hiçbir şey olmamış gibi devam. Ama o beni görünce yolunu değiştirmeler göz göze gelince arkasını dönmeler falan yine dikkatim dağılmaya başladı. Yine çalışamıyordum. Bir de aynı sınıftaydık. Aynı sınıfta olunca açıldıktan sonra kafamı derse veremiyordum. Ben sırf onun için sınıf değiştirdim. Dikkatimiz dağılmasın diye. Az önce bahsettiğim o durumu ona söylemek için mesaj atmıştım o sırf dikkatinin dağılmaması için cevap bile zar zor yazdı. Hem de kırıcı bir dil ile. Bu durum çok zoruma gidiyordu. O risk almamak için cevap bile yazmıyorken ben ne badireler atlattım. Sadece ona normal olmasını istediğimi söylemek için konuşmak istedim defalarca reddetti. Ben kendi nefsani arzularımı yerine getirmek için istemedim. Kız gerçekten Mart aylarında kafamı cidden dağıttı. Düşündüm bu kız için geleceğim mahvoluyor. Ona ona karşı tüm söylediklerimi unutmasını104 mesajla söyledim. Ama tek mesaj atmadı. Ben başlamadan bitirdim. Ama şu an acı çekiyorum. Aşk acısı herhalde 1 haftadır. Çok kötü bu? Nasıl geçer bu? İçim yanıyor. Defalarca ağladım.
Sınava son 2 ay kala aşk ve kızın acısını aklımdan çıkarmak istiyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var?