kimdi? eşin mi sevgilin mi arkadaşın mı?
neden kırdın?
aldın mı gönlünü?
neden kırdın?
aldın mı gönlünü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tanımadığım insanlar sinirlendiğinde hakaret ediyorum ve hak ediyorlar
Banka hesaplarımı kullanarak beni nitelikli dolandırıcılık suçuna bulaştırdığı için arayıp bildiğim bütün küfürleri ettim 🥲 (bir avukat yokmu) 😂
Arkadasim ama umrumda olmadı çünkü sınırımi bozuyor artık o şahıs
kafana uymuyorsa sessizce uzaklaşmak iyi geliyor
Arkadaşım değil artık lafın gelişi dedim onu da...
Buradan konuştuğum biri vardı farkında olmadan onu kırdım sanırım
hıımmm sanal dünya karışık oluyor yaa
maalesef iletişime çok rahat set koyulabiliyor. Nedenini sormak isterdim
belki sınırı vardır ve aştığını düşünmüştür
Kendisinden duymak lazım
Kendimi kırdım. Almadım henüz. Almayı da düşünmüyorum.😏😐
kendine acımasız olma. sen varsan var sen yoksan yok dünya
Bu iyiydi. Mükemmeldi hatta.. Teşekkür ederim. 🤗😇
rica ederim..
Hatırlamıyorum tam olarak ama yengen olabilir bayadır aramız iyi 😎
maşallah diyelim o vakit.. :)))
Nazar değmesin inşallah 😉
Darısı başınıza
eyvallah
Eski sevgilimi beddua ettim gece mesaj attım bakam ne olcak aman kırılmışsa kırılmış bizi de kırdılar. Yapmasalarmış
ooooyyy beddua etmek iyi değil yaa döner dolaşır gelir bulur...
Tövbe ettim. Edeceğim. Can yakmasaymış o da dimi 🤓
can yakmak kötü...
Anlık sinirden söylenmiş dua tövbe edicem rabbim affeylesin bedduayı kabul etmesin
saatine denk gelmemiştir umarım. beddua en çok can yandığı anda tutar
Helallik istedim helal etti. Beddua etmiyorum dedim. Rabbim bağışlasın
Allah başka hayırlı kapılar açsın o halde.
Arkadaşımla buluşma ayarladık. buluşma günü üşendim gitmedim ve kırmış oldum
hııımm evet ben de kırılırım bu durumda. al gönüllerini o zaman..
Al demek kolay :) yardım etsene ne yapayım 1 aya yakındır konuşmuyoruz
oooofff fena posta koymuşlar... samimi ol. biraz baklava, samimi bir özür halleder. ben olsam, bir bunalım yaşıyordum, içe dönmek istedim. gerçekten sağlıklı düşünemiyordum. özür dilerim. kırmak istememiştim. yerden göğe kadar haklısın, büyüklük sende kalsın, affet arkadaşım derdim :)))
deniycem sağol
Hanım dır bğyük ihtimal.
ne ettin hanıma? kırma kadının kalbini
Hatırlamıyorum ama genelde kırılır bana. Kadınların sevme şekli değişkenlik gösterebiliyor🙂
Kimse beni kırabilecek kadar umurumda değil
sen kimi kırdın dedim.. yanlış okumuşsun..
Ha pardon daha uyanamadım heralde. Ben çok kişiyi kırdım zamanında da artık yapmıyorum öyle şeyler
olgunlaştın demek
Yani evet öyle de denebilir :))
bilerek kimsenin kalbini kırmam
ama illa ki oluyordur. kusursuz değiliz insanız..
yok öyle demedim illaki ama bilmeden
Sen beni kırdın 2018 de
neee? nasıl yaaa? ben genelde kırmam insanları ama.. ne yaptım ne dedim de kırdım? bi de nasıl hatırlıyorsun? zamanaşımı olmamış mıdır?
Neden olsun ben asla unutmam ve unutmadım burada dmde sohbet ettiğimizde
yanılıyorsun...
Hayır asla
ben senin nickinde biri ile yazışmadım. evvelce dm kutum açıktı. sorun yaşamıyordum. ancak hoş olmayan bir şey yazan olunca kapattım. yıllardır da kapalı
Bu şekilde muhabbet ettikten sonra dmde yazışmıştık ama önemi yok geçti
peki
nickin de aynı mıydı?
Hayır 1 yıl sonra değiştim
neydi nickin?
Hakan baturay
vallahi hiç hatırlamıyorum. ne demiştim ki?
Boş ver önemi yok zaten hatırlamıyorsun
hatırlamıyorum. ama özelden yazışmamamın sebebi, sınırları aşmanın çok kolay olması, insanların çok fazla rahat konuşması olmuştu. ben de o nedenle özeli kapatmıştım.
Ben sınırları filan açmam açacak bı konuşmada olmadı öyle konuşarın karşılıklı olmasıyla açılır
ne diyelim.. hayat devam ediyor
Evet devam ediyor bazı insan kırıldığıyla kalıyor iste
olayı hatırlamadığım için bir şey diyemiyorum. ama konuşmayı kesmiş isem hoşuma gitmemiş olmalı. kendimi kötü hissetmiş olabilirim. küfür hakaret etmem asla. en fazla konuşmamışımdır.
Hayır ya öyle bişey olmamıştı ama arkadaş olsaydık eğer bugun bı sırdaş olmuş olurduk yıllardır
işte ben yıllardır kimse ile özelden yazışmıyorum. çok can sıkıcı oluyor. kafa dağıtmaya giriyorum, iş sarpa sarınca canım sıkılıyor. seninle neden muhabbeti kestim özel olarak hatırlamıyorum inan. ama genel olarak düşüncem bu yönde
Nasıl iş sarpa sarınca biraz açarmısın
ne desem kişisel algılayacaksın. sana özel değil. genel olarak söylüyorum, genelde hoş olmayan sözlere döküyorlar insanlar. açacak bir şey yok işte.. neyse... fazla söze hacet yok. belki sen karıştırıyorsun belki ben hatırlamıyorum bilemiyorum artık ne oldu ne dedin de ben karşılığında ne dedim inan hiçbir fikrim yok
Anlıyorum benimki sadece sohbet muhabbettı karşılıklı bı beklentı değildi ama sadece dertleşmek sırdaşlıktı
anlık bir yanlış anlaşılmadır belki. bilemiyorum
Olabilir neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat
iyi diyelim iyi olsun. senin nasıl gidiyor
İyi gidiyor düşmeli kalkmalı hayat bu olsa gerek ama zamanla düzelir diyorsun düzeliyor bide bakmışsın başa dönüyorsun dönme dolap olduk
Eşimi, Annemi aslında ikisinde de haklıyım ya sen?
nasıl haklıydın?
ben eşimi kırdım. aslında ben de haklıydım... alırım gönlünü ama du bakalım...
Anne ile eşi idare etmek gibi bir çabam var. Anneme geliriz dedim eşim bana sormadan plan yapmış. Şimdi plana nasıl uyucam bakalım
ooooffff ikiniz de birbirinize sormadan plan yapmışsınız... :))) zor iş..
Yooo eşim gideceğimizi biliyordu bu hafta.
oooovvvv o zaman eşin hatalı :)))) karıştırdım ortalığı.. hatalı ama madem biliyordu...
Sen niye kırdın bakalım
uykum var dedim
😂 😂 😂 Başım ağrıyordan daha geçerli sebep
başım ağrıyor dediğimde iyi gelir diyor :)))) salgılanan hormonlar ağrı kesici oluyormuş. :)))) hhahahaha ilaç niyetine diyor
Kaç ay sonra böyle dedin acaba
ya hiç kırmam da işte oluyor bazen demek.. onun hızına yetişmek zor. ne diyim.. mola versin o da.. kahve yaptım yok... soğuk soğuk... uzak dur git öteye diyor... aman dedim sen bilirsin... :)))
Artık hafta sonu alırsın gönlünü
ona hiç fark etmiyor... iş ve sağlık sebebiyle ayrı kaldık. işler alt üst oldu benim sağlığım bozuldu ameliyat oldum.. onların acısını çıkarıyor her halde.
Banyoda görsün işini😉
aslaaa
Bilemezsin🙈
bilirim... nasıl bildiğimi sorma. ama bilirim.
Sorarım😂😂😂
anlatamam :))))
😂 😂 😂 Bilmek istiyorum
sevmiyor diyelim kısaca..
Şimdi anlaştık👍
:)))
Bir o şekilde uzlaştık
nasıl uzlaştınız?
Pazar günü gideceğiz
haftasonu eşim hiç sevmez aile büyükleri ile geçirmeyi.. pazar gitmek demek, haftasonunu yakmak demek.. ama neticede anlaşmışsınız işte.. alan razı veren razı el ne karışır
Biz karı koca çalıştığınız için sizin için bunlar normal Biz de eşim evde ben çalışıyorum bu yüzden de hafta sonlarını doya doya geçiriyoruz ha aile içinde de zaman harcıyoruz aile dışında da zaman harcıyoruz
Ya sesli yazdırdım yukarıdaki mesajı saçma olmuş biraz
Şu olacaktı sen ve eşin hafta içi çalıştığı için Hafta sonu sizin için çok değerli Biz de eşim evde hafta sonu gezmemiz lazım Bir de İstanbul'da Anadolu Yakası Avrupa Yakası sorunu var Bu yüzden hafta içi pek bu işleri yapmamak lazım
anladım. her evliliğin kendi ritmi var haklısın
20 yıldır evliyim sinirlenip Bu yaştan sonra riske girmem
kırma tabii yaaa... biz de bu yaz 20'yi dolduracağız... seneler geçiyor
Yıllar geçsede yaşlanmadık😂
yaşlandık beeee... yaşlanmamak mümkün müü...
Duymayım sakın😂
yapacak bir şey yok.. hayatın gerçekleri...
Her Yaşın ayrı güzelliği var
orası öyle... ama gene de bi 35'lerde olsak fena mı olurdu haa... :))) iyi olurdu beee... 30'larım çok iyiydi :)))))
20 ile 30 arasına dönsek
o çağlarda anne değildim. 30'lar iyi benim için. :))))
En güzel dönemlerim anne olduğun dönemler diyorsun yani
anne olmayı seviyorum
Size çok yakışıyor dur
ben kadın olmayı en çok anne olduğum için sevdim.
Özel bir bağ
hatirlamiyorum insanlari kirmayi da sevmiyorum
belki fark etmemişsindir..
?
öylesine dedim.. insanız yani kusursuz değiliz
tabiki
Ben kırmadım sevdiğim çocuk bilmeden kırdı beni
ne yaptı?
Eniştemin dayısının oğlunu seviyorum ve instagramdan takipleşiyoruz nasıl anladıysa sevdiğimi hoşlandığımı anlamış gitmiş enişteme söylemiş biliyorum anladım demiş başka ne söyledi bilmiyorum sonrada eniştem bana söyledi anlamıl hoşlandığını diye ama sevgilisi vardı ayrıldı hala aklı o kızda dedi herkes yoluna bakmalı diye eniştem manalı konuşma yaptım ama bu sevdiğim storilerime cevap veriyordu arasıra bazen görüldü yapıyordum bazen sadece bende gülücük bırakıyordum en son storime cevap verdi öbürki konuşmalardan çok daha farklıydı ilk defa genelleme yapmadan nasılsın diye sordu , tatlı rüyalar dedi, ve en son attığım gülücük emojisine oda beğendi kalp attı yani ne yapmaya çalışıyormbilmiyorum ben hiç yazmadım ona cevapta vermedim storisine ama bi cevap verebilceğim bi stori koysa yazıcam belki bendende bi adım bekliyor senin düşüncen nedir bi akıl verebilirsen çok sevinirim
bir süre gözlemle bence. madem yeni ayrılmış, seni yara bandı olarak görmesin
Yok yeni değil süresini bilmiyorum ama yenideğil
Eşimi kırmıştım ama aldım gönlünü
ne yaptın da kırdın?
Yatakta bir hareketi sinirimi bozmuştu sonra kızdım. Keşke sert tepki vermeseydim dedim bir süre sonra
gönlünü alman iyi olmuş.. :))
Beş on dk sürdü zaten hemen aldım gönlünü 😃
:))))
Çok imalı güldün ama 😃
ne diyim.. karı koca arasına girilmezzz :))) mutlu günleriniz daim olsun
Teşekkür ederim 😊 evlilikte olur böyle şeyler. Evli misin?
evet evliyim.
O zaman durumları iyi anlarsın 😊
anlarım anlarım.. gülüyorum, ben de dün eşimi kırdım. ben gönlünü alamadım daha.. bu akşam alırım kısmetse..
Sen neden kırdın peki.
uykum var dedim
😃😃 Ama o an çok bozuluyoruz ya. Bu gece uykum yok mu dicen 😃
:)))) uyursam facia olur. ya çok erken kalkıyoruz çok geç yatıyoruz. uykumu alamıyorum. yetmiyor. günde 5,5-6 saat bana yetmiyor. akşam kanepede sızıyorum bazen
Eğer çocuk yoksa sızmadan önce aksiyon başlarsa uyku birden kaçıyor 😃 bizde de uykulu olduğumuzda daha farklı fanteziler giriyor devreye uyku açıcı şeyler. Sonra uykudan eser kalmıyor 😃
çocuk var. onlar yatıp uyusun derken saat geçiyor. ama olan hep benim uykuma oluyor. arada mola iyi olur dedim. git başımdan dedi
İki taraf için de sinir bozucu oluyor kadınlar da haklı erkekler de haklı aslında. Tkpedeyimseni oradan
özelden yazışmıyorum.
Burası da olur farketmez 😃 kaç çocuk vardı sizin?
2 çocuk. sizin var mı?
Bizde 1 tane var 2 yaşında. Şimdi çocuk yapma planlarımız var ama fırsat olmuyor çocuk yüzünden
bizimkilerin arası 2 yaş. büyüdüklerinde çok iyi oluyor. şimdi biri 12 diğeri 10 yaş... ikisi de erkek. aynı anda kursa götür aynı anda uyut aynı anda gezdir tozdur... oohh rahat.. ihtiyaçları ortak oluyor. yaş farkı olsa, biri ders çalışmak biri oynamak isteyecek... zor olacak. böyle iyi ki diyoruz...
Mantıklı aslında beraber büyümeleri. Bizimki şu dönemde huysuz. Yanımızda yatmak istiyor. Ayrı yatınca sık sık uyanıyor. Gündüz bizle oynuyor sadece. Sevişmek için resmen fırsat vermiyor bize. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı?
yaşadık tabii.. geçiyor zor günler.
bizim bulduğumuz çözüm çok radakaldi. ben salona beşik kurdum o dönemde. salonda ben yattım çocuklarla. ağlamaları gece uyanmaları ile ben başa çıktım. çalışmıyordum o zamanlar. eşim tek çalışıyordu. bu şekilde birkaç yıl geçti. eşim yatakodasında yatıyordu ben salonda
İkinci çocuğu yaparken nasıl fırsat buldunuz peki? Biz kendi odasına yatırıyoruz. Bir anda ağlayarak uyanıyor beni burada bıraktınız diye.
:)))) bulduk valla... eşim her fırsatı değerlendiriyor. onun hızına ayak uydurmak zor. ama olan hep benim uykulara oluyor...
Valla bende çok atağa kalkıyorum yarım kalıyor hep 😃😃 geçen gün tamam bu sefer uyanmadı dedik kaptırdık kendimizi zevke. Tam ortasında uyandı 😃 içinden çıkartasım gelmedi uyur dedim devam ettim ama uyumadı ya 😃 😃
bizimkilerin uykusu ilk aylar dışında sürekli bölünmedi. bi tek büyük oğlan 3-4 yaşlarında her gece aynı saatte uyanırdı. birkaç kez konuştum. düzeldi
Ne güzel ya maşallah çok şanslısın. Bizimki ilk 3 4 ay çok iyiydi. Hiç sıkıntı çektirmedi. Büyüdükçe bozuldu düzeni. O zamanlar yapsaydık çocuğu rahat yapardık
gündüz uyku düzeni olmalı. akşam vakitli yatmalı. ama bazı çocukta huy böyle oluyor. belki bi pedagog desteği alsanız rahat edersiniz.
Bizim ki aşırı hareketli. Eğer yanında yatsak düzenli uyuyor. Öğlen annesi yanında yatsın 3 4 saat uyur mesela. Çocuk resmen and içmiş annesini yanıma göndermemek için 😃 kardeş gelsin mi diyorum istemiyorum diyor 🤣
benim büyük oğlan da çok hareketli idi ama uykusu iyiydi.. :)))) küp gibi sabaha kadar uyurardı. ama ben gene de yanlarında yatardım bi şey olur eder diye... sonra büyük 4 küçük 2 yaşında olunca odalarında yatırmaya başladık. mücadele işte hep bunlar... kolay değil anne baba olmak
Bizim ki de uyusa sevişiriz sonra yine çocuğun yanında uyur eşim. O hiç sorun olmaz ama işte düzen alt üst oldu iyice. Aynen çocuk yetiştirmek kolay değil. Bu yüzden çok kıymetliler bizim için
şimdi her çocuğun bir ritmi vardır. yanından kalkınca belli bir saat uyur sonra uyanır. işte o saatler uygun :)))))
O zaman da şöyle bir şey oluyor. Hadi hemen uyanmadan boşalıp kalkalım oluyor zevk kalmıyor 😃
ne yapacaksın bi süre böyle idare ediverin artık. hiç yapmamaktan iyidir.
Orası öyle tabi ama ikinci çocuk olursa işte o zaman hiç yapamayacaz belkide. Bazen diyorum bakıcı tutsak 2 saatliğine. O çocuğa bakarken bizde 2 yıllık hasreti doya doya atsak 😃
durduğun kabahat. aile büyükleri bizim gece çocuk bakmazdı... dadı tutmak da bana uymadı. ben kendim baktım. ama işte şans bu ya, çocukların gece uykusu çok güzeldi.. hasta iken uyanık kaldılar sadece
Bizim aileler uzak şehirde. Mecbur biz baş ediyoruz. Sürekli bakıcı tutmayı bende istemiyorum güvenmiyorum. En azından 2 saat oyalasın biz de odada işimizi görelim 😃 yani aslında mantıklı geliyor
bence de.. al karını götür bi otele madem.. az oluyor öz olsun o halde...
Biriyle paylaşınca ve onay alınca daha çok yattı kafama. Uygulamaya geçecem mutlaka. Şansımıza belki çocuk da olur. Olmasa bile güzel bir kaç saat yaşamış oluruz
o zaman yumurtlama gününe denk getirin. onu da düşün gari be ya.. o kadar hevesin var madem ikinci çocuk için...
İkinci çocuğu aslında şu ülke şartlarında hiç istemiyorum. Eşim daha doğurganken bir tane daha yapacam istiyorum diyor. Olursa yok demem ama olmazsa da üzülmem.
ben 3. yü istemiştim ama eşim anca bunları selamete çıkaralım dedi. sonra 3. de olsa yapalım mı dedi.. yok artık..
Çocukları çok seviyorum. Bundan 10 15 sene önce olsa 4 tane çocuk isterdim. Evlendim ilk gece korunmasız yaptık sonra bir süre korunduk. Sonra yapalım dedik ve olmadı. Tedavi gördük vs derken başarısız sonuçlar aldık. Sonra kendiliğinden oldu. Şimdi eşimdeki korku da bu. Ya olmazsa diyor
Bu aralar iş yerimde gerginim
Ben de
Allah yardımcımız olsun.
Kimseyi kırmadım kırmakta istemem
İsteyerek kırdığım biri aklıma gelmiyor istemeyerek kırdıysam Allah biliyor
Kırmadım kimseyi üzülürüm ben birisini kırmaya
Ben kirmam zaten çok arkadaşım da yok
Uzun zaman oldu kırmayalı
en son?
Arkadaşımı kırdım ve aldım gönlünü
Annemi
al gönlünü bir an evvel. anneler kutsaldır. ne ettin de kırdın?
Aynen kaç gündür peşindeyim ondan gizli bişey yaptım ve gördü beni anlatamadım yanlış anladı 😔
annem böyleyken böyle de.. samimi bir özür halleder anneler dayanamaz
Aynen daha fazla öyle yapmasına dayanamıyorum
Kalbimi kırdım
ne ettin kalbine?
Çok şey
Kendimi... Hep başkalarını düşünmekten...
ne yaptın kendine?
Kendim olamadım belkide.. Hep karşıya verdim tüm enerjimi.. Onları anlamaya çalıştım kendimi unutup.. Onları dinledim kendim susup.. Onları gezdirdim kendim oturup.. Onların sevgilileri eşleri ile ilgilendim kendim yalnız kalıp.. Kendimi bir kenarda unuttum sanırım.. Mesleki olarak da insan olarak da maalesef...
hiçbir şey için geç değil. bugün kendin için yeni bir gün olsun o halde.
🥰🌷🌷 Çok zarifsin ve de iyisin. Umarım öyle olur. Konuşmaya çok ihtiyacım var fazlasıyla
hayat çok zorluyor bizi değil mi... bazen çok yalnız ve çaresiz hissediyoruz. ama hiçbir acı ya da mutluluk sonsuza dek sürmüyor. bu bir döngü.. işte bu döngüde savrulurken, hayat anlarda gizli oluyor belki de.. şu an kahvemi içiyorum. bir dünya işim var. stres yüklüyüm.. ama ben gözlüklerimi takmış kahvemi yudumlayıp KS'de çene çalıyorum. az sonra kızım diyorum.. biraz zaman ver kendine... :)))) başkalarının stresini, hayatının zorluklarını, en kötü anlarını yükleniyorum. sabah yaktım adaçayımı, ettim dualarımı... bu insanların hayatı, benim hayatım değil yaa... ben neresindeyim bunun :)))) hiç kimse de mutlu iken bana gelmez ki... yanlış meslek...
Fazla kahven var mı 😊
:)))) var desem gelecek misin?
özelden yazmıyorum üzgünüm.
Saygı ile karşılıyorum canım 🌷🌷
teşekkür ederim
Sende dolusun oldukça
çoookkk... hayat zorluyor.. ne yapalım.. demek ki şu anda inişe geçmek gerekiyormuş...
Evli misin?
evet evliyim. ya sen?
Seni yoranın bir erkek olduğunu anlamıştım 😊 evli değilm bekarım
beni yoran bir erkek değil.. esasen ben onu yordum. hatalı olan bendim. ama iş yaşamında.. iş yaşamındaki sorun eve yansıdı. üzgünüm
Bu düzelebilir ama aslında yara büyük değilse
iyiyiz şu anda.. ama bir süre yorucu ve üzücü oldu.
Çocuk var mı peki
evet 2 oğlumuz var Allah cümlemizinkini de bizimkileri de bağışlasın
Amin canım. Onlar direği sizin ailenin
elbette. çocuktan önce sevgili gibi olunuyor. çocuk, aile yapıyor insanları. ben böyle düşünüyorum. klasik bir tipim.
Yaş kaç bu arada oldukça olgunsun 😊
yaş doğru. 43 yaşındayım. insan sanal alemde yaşını neden farklı yazar ki... belki önyargılardan uzak sohbet etmek istiyordur. ben gerek duymadım
Evet bu çok oluyor maalesef gerçekten senle sohbet etmek istiyorum aslında daha da fazla ama özelden istemiyorum dediğin için bişi de diyemiyorum
kişisel algılama lütfen. prensip gereği kabul etmiyorum. sanal alemde sınırlar çok kolay aşılıyor.
Yok yok anlıyorum seni
eyvallah
Nerde yaşıyosun peki
İzmir . ya sen?
Didim de yaşıyorum ben de 😊
didim güzel. şanslısın
İzmirli olmam da ikinci şansım 😊
İzmir de güzel :))
Senin ruhun kadar güzel ve sıcak evet
çok teşekkür ederim. çok incesin
Sende çok zarifsin ve güzel ruhlusun
eyvallah kardeşim