Bilmiyorum ama biraz biraz tahmin edebiliyorum para istiyordur büyük ihtimal çünkü paranın çok iyi bir şey olduğuna ve rahatlık getireceğine inanıyorum daha sonra güzel bir sevgili istiyordur ama sorumluluk getirmeyecek bir sevgili böyle güzel inanılmaz kendinden birkaç yaş büyük olsun çünkü oda büyük seviyor daha sonra vücut hatları inanılmaz derecede belli kadına köpek misali böyle davranabileceği geldiğince gidecek git deyince gidecek bir kadın istiyordur daha sonra araba istiyordur para istiyordur ev istiyordur böyle maddi şeyleri seviyor
Sevgilim olmadığı için şu an öyle bir tartışmaya vesaire girecek değilim ama hiç kimse hiçbir insanın gerçekten en büyük hayalinin ne olduğunu, nasıl yaşamak istediğini veya neler yapmak yapabilmek istediğini bilemez yani evet belki görünüşte benim en büyük hayalim bir adada yaşamaktır örnek veriyorum ama orada kiminle nasıl şartlar altında yaşamak istediğimiz vesaire hiç kimse bilemez...
Sormuşdum ve en büyük hayalim baba olmak ve çocuklarımın anesinin sen olmasnı hayal ediyorum demişdi ve kalbimi vermişdim bu sözüne 4 yılık bir ilişkimiz var ve seneye nişannnn
Şu An Hayallerine Ortak Olacağım Biri Olmadığı İçin Bilmiyorum. Ama Biri Hayatımda Olsaydı İllaki Bilir, Gerçekleştirmek İçin Herşeyi Yapar Ve En Büyük Hayalimiz; Birbirimiz Olabilirdik…