Yalnız ağa dizilerindeki, wattpad kitaplarındaki gibi yakışıklı uzun boylu esmer bir adamla evlenmeyeceğini bilmelisin ya da belli olmaz belki öyle biriyle evlenirsin ama belki
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
belki inşallah😂😂 aşırı olağandışı bişeyde beklemiyorum zaten
Mustafa amcaydi Mustafa Bayram fakat vefat etti şu an da iskender ertuş ama bizim aşiret çok büyük Türkiye İran Irak almanya İsviçre Amerika her yerde aşiretten insanlar var
Hakkarili aşiretten mi bahsediyorsun? Kız alıp vermiş olabiliriz öyle bir ilişkimiz var. Zorla evlendirirler değil ama para bol olunca en iyisini istiyorlar olay o 😄
Evet zengin. Birbirimizi tutuyoruz destekliyoruz mesela atıyorum büyük şehirler de mekan açtık mı genelde kendi akrabalarımızı işe alırız birbirimizi hep destekleriz dayanışma çok bizde. Birde ailecek kalabalık olduğumuz için gelir de çok oluyor kısa sürede zengin olabiliyorsun öyle. Düşün bir ailede kadın erkek fark etmeksizin 8-9 kişi çalışıyor kısa sürede dükkanlar arsalar evler alıp yatırım yapabiliyorsun
Var mı damat adayı 😂😂 bende aşiretlik var şeyhbızınım alırlar mı Diyarbakır Malabadi de aşiret kızışmış büyük annem onlarda karabalık var daha ne olsun
Hayır hiç başka göre değil para için kendi özgürlüğümü veremem. Ben bana sadece ev işi yapan ve cocuk doğuran gozuyle bakilmasini istemem. Bana istediği zaman gezip eğlenemeyeceğim bir hayat verilmesini kabul edemem