Güzel kadınların kendi kocalarını kıskanmaya zamanları yoktur...
Başkalarının kocalarını kıskanmakla meşguldürler...
Başkalarının kocalarını kıskanmakla meşguldürler...
Kıskanmıyorlar çünkü onlar da bir başka evlilikleri yıkmak için basitlik yapıyorlar, gözlemlerim hep bu yönde oldu basit dediğin kadınlar ise hep çocuklarıyla ilgileniyordu sanırım çevre farkı
Tüm güzel kadınların başkalarının kocalarını kıskanmaları bence görüşün bence doğru değil. Genelleme yapmamak lazım. Bi bildiğiniz vardir vardır eminim ama genelleme yapmamak daha doğru olur
Cevap
15Cevap
Yanlış saptama.
Her kadın kıskanır ama biri bunu kişilik meselesi haline getirir biri duygusal olarak kıskanır.
Biri ya giderse diye korkar
Diğeri gitse de takmaz çok kendine güvenir
Kiskanmak fıtri bir duygudur
Herkes kendi annesinden çıksın yola. O zaman daha şerefli yorumlar yapmayı öğrenirsiniz, her güzel kadını lekelememeyi de kıskançlıklarınızla.
Ee? Ha o zaman tamam mı diyorsun sen kendi içinde, meşhur bir şairse hepsinin sözünü kabul ederim içeriğine bakmadan diyorsan, seni yoldan toplarlar bir gün.
Çünkü görselliğine güveniyordur ama rihannanın aldatıldığı şu dünyada gözünün yaşına bakılmaz bilmiyordur habersizdir veyahut başkasını rahatça bulabileceğini düşünüyor aldatmaya dötü yemez düşüncesi.
Çok saçma buldum. Sadece çirkinler mi aldatılıyor ya da sadece çirkinler mi kıskanç sanıyorsun? Eşine cilve yapan bir kadını takmaz mısın sen?
Tam tersini demek istememiş mi, yani güzeller aldatıyor diye?
Güzel olup da kocasını kıskanan kadınlar biliyorum. Kıskanmak her zaman özgüvensizlikten olmaz çünkü. Zaten seven kişi de kıskanır. Kişi eşini değil de başkasının eşini kıskanıyorsa zaten yeterince sevmiyordur
E tabi, ben sadece öyle demek istememiş mi ben mi yanlış anladım diye merak etmiştim xjxjxbsbzjxjdjzk
😅😅
Birine gömerek diğerinede basit kadın demişsin. Bu odadaki en kıskanç kişi kim belli oldu :D
Ama alıntı yapmışsın sonuçta :D
doğru valla hep öyleydi benim annemde hiç kıskanmaz benim gibi birini bulmuşken bırakmak senin hatan olur diyor babama skdkks
valla laf konusunda fenadır o kdkdk
şaka maka babamdan bi 10-15 yaş küçük durmasıda ayrı bişey kddl
lan yok dalgasına yazıyom ya dediği şeye iyi geceler
Güzel degil kendine güvenen kadın kıskanmaz , bir de kıskançlık bir karakter özelliğidir
Kendinden Ya eminler Ya da yaparsa yapsın modundalar
basit ic güdüsel olan bişey ben de bu sorunla cok karşılaştım
Kişiye göre değişiyor bunlar
Hmm bu da böyle bir bilgi
Cùnkù gùzel kendinden emin
Kıskanmayı güzelliğe bağlamak yanlış bence.
Kıskanmak Oz güven meselesidir
Dogru
Manyak soru
Ben anlamadm
ne alaka ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?