Bu rüyanın anlamı ney?

Rüyamda bir çocuk vardı ama daha önce görmediğime eminim. Sonra bir anda bizim evin salonunda kanepede yatıyordu. Bir şey olmuş o yüzden bir gece bizde kalacağını söylüyordu. Ama anne ve babamla bilmiyordu gece olduğu için gözükmüyordu ev zaten gece diye karanlıktı herneyse bende bunun yanına uzanıp kıvranıyordum hafiften elleşiyordum falan._. Neyse bu sigara içiyordu sonra lavaboya gidip isiyordu sesi geldi hatta sonra sigara içerken babam odadan gelip telefonunu soruyordu kim kırdı diye bu çocuğu hırsız zannediyordum bir bakıyordum banyoda yüz ürünlerimden bir kaç tanesi yoktu ve pahalıya aldığım bir duş jelim vardı onu dökmüş boca etmiş bu kişi ben ağlıyordum sesim çıkmıyordu annem yenisini alsın diye ağlamaya çalışıyordum sonra o gördüğüm cocuk vir sürü cilt bakım ürünü vermiyordu bende alıp kapıyı kapatıyordum ve çaldığını zannettiğim ürünler oradaydı o korkuyla falan uyandım neden böyle bir şey gördüm? Çocuk kıvırcık uzun saçlı hafif bıyıklıydı bu arada hahahahahahz pek haz etmediğim erkek tipi
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk bir sürü cilt bakım ürünü veriyordu olacaktı * otomatik çevirme
Bu rüyanın anlamı ney?