Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kur'an'a el bastı onları silicem gidelim diye?

Onlar beni istemedi neymiş çok şey aldırıyormuşum oğullarına, bakre olmadığımı ve onu aldattığımı da biliyorlar. Tamam aldatmış olmam hataydı. O da zaten buna rağmen benimle devam etti. Benim tangli resimlerimi gormusler sosyal medyada. Karşı çıktılar. Bende ona dedim böyleyse bırak. Sonra bu da rest çekip ailesine kimsenin haberi olmadan annesini hasta bırakıp yanıma geldi ismimi dövme yaptırdı birkaç yerine. Sonra bunlar iyice kızıştı. Ayırmaya çalıştılar çocuk ayrılmak istemedi dövmeleri sildirmeye çalıştılar çocuk beni seçti. Bende hakaret küfür ettim ailesine istemiyorum onları dedim. kopej gibi görüyorum. O da ben zaten seni seçtim aramız. bozuk arkama bakmadan çekip gelicem gidelim. buralardan dedi. Sadece bana aldatmayacagini göster diyor.
Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kurana el bastı onları silicem gidelim diye?
Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kurana el bastı onları silicem gidelim diye?
Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kur'an'a el bastı onları silicem gidelim diye?