Onlar beni istemedi neymiş çok şey aldırıyormuşum oğullarına, bakre olmadığımı ve onu aldattığımı da biliyorlar. Tamam aldatmış olmam hataydı. O da zaten buna rağmen benimle devam etti. Benim tangli resimlerimi gormusler sosyal medyada. Karşı çıktılar. Bende ona dedim böyleyse bırak. Sonra bu da rest çekip ailesine kimsenin haberi olmadan annesini hasta bırakıp yanıma geldi ismimi dövme yaptırdı birkaç yerine. Sonra bunlar iyice kızıştı. Ayırmaya çalıştılar çocuk ayrılmak istemedi dövmeleri sildirmeye çalıştılar çocuk beni seçti. Bende hakaret küfür ettim ailesine istemiyorum onları dedim. kopej gibi görüyorum. O da ben zaten seni seçtim aramız. bozuk arkama bakmadan çekip gelicem gidelim. buralardan dedi. Sadece bana aldatmayacagini göster diyor.
Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kur'an'a el bastı onları silicem gidelim diye?
Yani tamam sizin kararınız iki tarafta razı ise istediğinizi yapabilirsiniz fakat anne babasına küfür etmen büyük terbiyesizlik olmuş yazık kafana gerçekten rezil
Anne babaların kimi sevip sevemeyeceklerine karışmasına karşıyım sadece düşüncelerini dile getirebilirler ama bu yaptığınız cidden saygısızlık iyi kötğ günlerinde o çocuğun yanında anne babası vardı hastalandığında üzüldüğünde mutlu olduğunda bir şeyi başardığında arkasında anne babası vardı sen yoktun çocuğa en doğrusunu söylemen gerekirken anne babasına karşı gelmesi için aklıyla oynamışsın resmen seven düzgün bir kız gidip olsun ama onlar senin annen baban gidip konuşuruz hallederiz bir çözümünü buluruz demen gerekirken bildiğin ağzına geleni saymışsın yazık ya o çocuğun saf olması da yazık senin de bu kadar görgüsüz ve terbiyesiz olman daha da yazık acıyorum gerçekten
Bence sen kendine dikecek bir kaz bulmuşsun. Sen eve erkek getir odaya gir işimiz var de bu @ndaval tamam der kabul eder sende bacım daha rahat yapabilirsin. Amacın da bu barşiz belli dikecek bi eşşek bulmuşsun bak saf demiyıorum anasını babasını senin gibi bi k@hpeye değişiyorsa tam eşşektir. bildiğin motorsun sana karım diye alıp gezdirecek o g@vatın ben ta kafasına tüküreyim. Hyatımda gördüğüm tüm k@hpeleri toplasam senin gibi bi k@hpe etmez.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçmalama be bana bakan adamlara bile kavgaya tutuşuyor kıskanç asiri
Yazık çocuğa ya. Hem ne sevgisinden bahsediyorsun sen yarın öbür gün çocuk ailesine içten içe özlem duyarsa bir de zor bir çocuk seni de bırakmaz ama evliliğiniz cehennem olur. Ben olsam guvenemezdim sana. Çocuğun peşini de bırak yazık etme
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımın ailesini ömür boyu istemiyorum haksız mıyım? O da Kur'an'a el bastı onları silicem gidelim diye?