Hem seninle arkadaş olmak ister, hem seni kıskanır, çekiştirir, arkandan konuşur vb.
Neden böyleler?
Böylelerine ne demeli?
Neden böyleler?
Böylelerine ne demeli?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Öz güven yoksunu ve kompleks sahibi kişiler her zaman böyledir.. Hele ki aşağılık kompleksine sahip olanlar son derce tehlikelidir.. Yapılan inceleme çevreye ve yakınlarına zarar verenlerin hepsi aşağılık kompleks sahibi olmalarıymış..Özgüvenli ve komplekssiz insanlar son derece güvenilir insanlar.
Uzakdur samimi olma bu gibi insanların insanlığından suphe ederim.
Kacan kovalaniyor doganin kanunu bu
Kıskanç karaktersiz insanları hayatına almayacaksın
Narsist o. ospu cocuklari
Kıskançlık böyle bir şey işte karaktersiz insanlarda bolca var
Ne demişler dostunu yakın düşmanını daha yakın tut 😇 sen anla 😄
Gözün açık olacak biraz 😄😄 onlar değil sen onları vuracaksın
Hahaha yani onların sana yaptıklarını sen de onlara yap. Ortaa bir laf mı geldi çak gitsin affetme😄
Doğru yoldasin devam iyi görünümlü kötü olmaya 😄
Bir şey demeden uzaklaşmalı... Zehirler, enerjini düşürür, ruhunu emer çünkü...
Eğer kaliteli arkadaş ararsan ömür boyu yalnız kalırsın, eğer her şerefsi zliğe göz yumarsan karakter sizliğe eyvallah dersen hiç yalnız kalmazsın
Ben yalnız takılmayı tercih ettim ve 4 sene gibi bi süre bös bös böğürdüm yalnızlıktan ama şimdi öyle bir alıştım ki yalnızlığa, insanlar gelip de bana kızıyor ne biçim insansın, insan bi üzülür beni soran eden yok diye diyorlar bak sen bak şeref siz lere bak sırf yalnız kalayım da üzüleyim diye arayıp sormuyorlar yalnızlığa alıştığımu görünce çekemiyorlar hele ki gavvvvvvatabim
Sen ne biçim insansın nasıl dayanıyorsun yalnızlığa bi çık git de arkadaş edinme derdin olsun diyor, yıllarca sırtında taşıyıp beslediği arkadaşları anına arkasını döndüğünü yeni gördü de benim yalnızlığa alışmamı yediremiyor nmussz kdkekf
Ebwt6
Evet
3- 4 aydır alıştım ve inanmazsın bir gram zor gelmiyor biliyor musun, böyle nasıl desem, sanki sabah uyanıyorum evin önüne çıkıyorum ya hani, 20 tane samimi arkadaşım beni bekliyor gibi mutlu hissediyorum, eeee napalım insan gibi insan bulamıyorsak bizde uzak dururuz
Ben yıllarca aradım bulamadım işte
Okul okul gezdim yurt yurt gezdim yok kalmamış jdnsnxnsc belkide ben bulamadım
Ama insan eski dostlukları arıyor ya, duyunca zoruna gidiyor
Eski dostluklardan istiyor, ne bilim ben her şey herkes bi tuhaf olmuş
Adamın 30 senelik dostu ölüyor ya da göç ediyor adamın zerre umrumda değil jxjwjx
Tuhaf yani 😄
Acaba bunu niye yapıyorlar, yani örneğin ben arkadaşıma arkadaşım olduğu için bişeyler ısmarlıyorsam, o niye yarn sabah can I kandırayım kendimi acındırayım da bana yine yemek ısmarlasın diye numara çeviriyor zaten ısmarlıyorum
Galiba ş erefsizler i hiç anlayamicaz 😂😁
🤣😂Öyle desem krize girer cebinden para çıkacak diye
Bu tür insanları hiçbir şekilde hayatına almaman senin için daha iyi
Yalnızlık duygusu ve duygu bitince arkandan atıp tutmaya devam ederler
Gevşek uzak dur bu insanlardan
Mesafe, onun yanlışlarını söylemek gerekli kendisini geliştirmemiz bir kişilik demekki
Demekki cehalet sahibi olduğu açık ve net yarı cahil daha cahil olsa iyi yarı cahil daha kötü kabullenmesi yok kendine ait fikri yok ama konuşur ne kadar kötü bir şey olduğunu bilmeden neden yaşadığını da bilmeden yaşayan kişi
İnsan mı acaba oyleler mi herkes kuyu kazıyor
İnsan ise her şeyi bekle ondan.
Kelek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?