Eğer ben ilgi ya da herhangi bir duygu hayranlık filan duyuyorsan tabii ki çok hoşuma gider ama öyle normal arkadaş olarak konuştuğum birisi sayılır ben tanımıyorum etmiyorum herhangi bir samimiyetim yok sadece merhaba merhaba gibi bir durumumuz varsa ve sürekli benim üstüme titriyorsa belli bir yerden sonra engeli yapıştırırım rahatsız olurum çünkü.
Var öyle biri iyi ki de var @gecekusum3434 bir yıldan fazladır laf söyletmedi toz kondurmadı, kendini kalkan yaptı. Hayatımda hiç bu kadar sahiplenilmedim. Allahtan başka koruyanımız yok demiş ama 🤭 ben de onu korumak için her şeyi yaparım. Ona bir Allah bir ben yeteriz 🙈
Çocukluk aşkım beni koruyordu 😃 Bende onu koruyordum, özellikle ona aşık olan komşusundan 😃, kavga eden birisiydim.
Birgün birisine dalacakken ayırdı bizi. İlk başta ezik gibi gördüm durumu ama o an hoşuma gitmişti gülerek ayrıldık oradan 😃 sahiplenici tavrı bana göre beğenmeyen kişi sevmiyordur.
Kimseyi rahatsız etmez bence, iş bana akıl vermeye ve müdahale etmeye gelmediyse. Ama korumak eylemini beni yönetmek sanarsa sıkıntı. Bundan hoşlanmam.
Düşünsene mafyasın, adım attığın her 4 metrekarenin 3’ünde koruma. Ufaktan bir rahatsızlık duymazdım değil, olaya nereden baktığına da bağlı şdşdlös bu kadar geniş vizyonda düşünmek biraz abartı gibi geldi sanki 🙄
Bunu bana yapacak olan, sağlayacak olan yakınlarımdır. E yakınlarımın özellikle de sevgilimin böyle bir eylemde bulunması elbette hoşuma gider, değerli hissettirir. Bende sevdiklerine karşı fazlaca korumacı bir insan olduğum için rahatsızlık duymam. Beni rahatsız edecek durum yakın olmadığım, samimi olmadığım birinin haddini aşarak samimiyetini koruyamayarak beni kendi koruması altına almaya çalışması olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nerede ve nasıl olduğuna bağlı. Açıkçası kendimi kendim koruyabileceğim durumlarda birinin beni sürekli koruması iyi hissettirmez çünkü zaten ben kendimi kendim koruyabilirim. Ama mesela bazen korktuğum durumlarda ve yerlerde beni merak eden, koruyucu tutumları olan insanlar hoşuma gider. Beni düşündüğünü gösterir çünkü bu.
Koruyup kollamak? Bundan ziyade her anımda, her koşulda yanımda olacak. Kararlarıma saygı duyacak birini isterim. Bu koruyup kollayan insanlar genelde dediğim dedik. Benim istediğim olacak kafasında çok bana göre değil :)
Yerine göre değişir. Sürekli küçük bir çocukmuşum gibi davranılmasından hoşlanmam ya da hiçbir şekilde güven duygusunu yaşatamayan bir ilişkiden de hoşlanmam. Yalnızca ihtiyacım olduğunda korunup, kollanmak isterim. Bu da çok nadirdir. :))
Aslına bakarsan o sevilme duygusu varya çoğu kişide eksik olan ve aradığımız o olmasa kimse istemez. Ha bende istermiyim herşeyi çıkar doğrultusunda yapılan şu dünyada kurban kasap ilişkisi derim.
Beni annemden babamdan başka koruyacak kimse yoktur oda belli bir yaşa kadar gerisini ben hallederim kimseye ihtiyacım yok... ben Kendimi kollarım Allah 'İn izniyle! 🌱 ✨ 🌃
Sevgilim ise her türlü hoşuma gider 😃 ben de onun sevdiği şekilde, hayatını kısıtlamadan ama onun yaşamını kolaylaştıracak şekilde karşılık vermeye çalışırım 😃
Bence her yönden çok hoş bir şey bu isterim tabii ki, herkesin de çok hoşuna gider.. Çünkü bu durum çok sevgiden, çok saygıdan, çok değerden ve çok ilgiden kaynaklanır :)
Özellikle haksızlığa uğradığımda birinin yanımda olup beni koruyup kollaması hoşuma gidiyor. Dünya başıma yıkılsa burnum kanamadan çıkarmışım gibi hissediyorum ^^
bilmiyorum pek deneyimlemediğim bir şey hayatta yakın arkadaşlarımdan hariç bir abilerim korurdu onlardan bir tanesi de zaten rahmetli oldu taa seneler evvel, beni çocukken sokak köpekleri korurdu.
Bu kişi sevgilim oluyor. 😄 Bi yere tek başına gitme başına bir şey gelsin istemiyorum yaninda biri olsun vs vs. Evlenince dişari çikamazsin başına bir sey gelir der diye korkuyorum.