Evlilik , ilişki?

Daha önce de sormuştum o zaman 2 aylık evliydim şu an 6 ay oldu
sağlıklı düşünebildiğimi sanmıyorum konuşucak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum biraz akıl danışmak için
şöyle ki evliliğimizin 2. Ayından itibaren (3 yıl sevgili olup evlendik bu 3 yılda bu tarz sorunlar sergilemiyordu )
neyse 2. Ayından itibaren ben bir yere atıyorum gitmek istemediğimde sen kal evde diyip beni bırakıp gidiyordu ya da kavga ettiğimizde evimden hadi s***tir git felan demeye başlamıştı
böyle garip birine dönüştü trip atmayı bırakın bir düşüncemi söylesem tersliyor hayal kuruyorum güzel şeyler gülüyor dalga geçip ters bir şey söylüyor , arabasının modelini yükseltecekti alıcak olduğu arabaya bakıyordu bende bu model de güzel ama bak şu da var sana da yakışır vs dedim sanane sen mi kazanıyorsun parayı diyor
ya da ne biliyim maddi durumu iyi baya ama aylık bütün ihtiyaçlarım için sadece 1000 tl veriyor bana bir şey istediğimde ben sana bunu almak zorundamıyım , sen ananın babanın evinde değilsin öyle her istediğin olmaz beğenmiyorsan hadi s**tir git kapı orada görüyorsun bak işte felan diyor , üzülüyorum ağlıyorum anca ağla zaten diyor ( ona kötü biri olduğunu söylüyorum son zamanlarda )
bu arada arkadaşlar okuyorum ve evlenmeden önce okulum bitince evlenmeyi teklif ettim hayır ben sana bakarım okuluna git yine ama vırt zırt diyordu
bi evlendik gördüm günümü açıkçası
sürekli küfür ediyor ve aşşalıyor beni kendini prenses mi sanıyorsun bulunmaz hint kumaşısın sanki felan diyor
annesi çok iyi biri gibi geliyordu bana biraz ona bu problemlerden bahsettim
cevabı ise : iş yerinde çok sinirleniyor vırt zırt çocuk yapın eve bağlar felan dedi
anlıcağınız çok yalnızım ve konuşabileceğim kimsem yok
Ne yapmalıyım boşanırsam annemle yaşayabilirim babam arkamda Durmaz ama annem durur gibi
ya da herkes birşeyler alttan almak zorunda mı kafam çok mu karışık acaba ben mi yanlış biriyim çok mu herşeyin güzel olacağına inanan biriyim , boşanmalımıyım?
bu arada bazen beni çok sevdiğini söylüyor böyle şeyler yapmıcağıjı söylüyor hatta bir keresinde 2 gün çabaladı bile her şey değişmiş gibiydi ama sonunda iyice kötü oldu her şey
Bu arada aşırı kıskanç bir kere alışveriş merkezinde ( üzerimde kot t Shirt var ) yere düşürdüğüm paketi alıp yerine koydum yanımdan hızlıca uzaklaştı nedenini sorduğumda “suratına bir tane geçiricektim kendimi zor tuttum tarzında birşeyler dedi ( eğildim diye
Evlilik , ilişki?