23 yaşındayım. pek sosyal olmadığım da doğru. Tatlı bir kız olmama rağmen erkekler konuşmaya fazla çekiniyor. Sanırım dövecek gibi dolaşıyorum ya da öcü gibi bilmiyorum.
sanırım yalnız kalıcam bundan korkuyorum. Ne tavsiye edersiniz?
sanırım yalnız kalıcam bundan korkuyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
27 yasindayim su zamanda dogru insan diye bisey goremedim.. insanlarin beklentileri cikarlari fazla sevmek sevilmek degilde baska amac ugruna birlikteler sonucu mu sonucu zaten biliyosun.. boş ver yani
açıkçası bende bundan çekiniyorum ve korkuyorum. artk sevgi saygıdan ziyade çıkar ön planda artık. benim ailem beni sevgiyle koruyarak büyüttüler. Bn sadece ailem gibi bir aile kurmak istiyorum ama ne yazık ki ortak frekansta birini bulmak fazla zormuş
bu arada adından anlaşılıyor konuşmandan da. Fazla kırmışlar seni. Ama ben iyi insanların olduğuna hep inanırım. Sadece Allah a güvenip beklemek lazım. Tabi kendim için ümitsiz vaka modundayım 😅
O durumlar evet oldu ismide oyle bi zamanda anlik aldim degistirilebiliyorsa degistireyim 🥲 olmadi nasip degilmis baslangicida yok kiz arkadaslarimin dedigi bu zamanda sen kaybetmedin o seni kaybetti bundan sonrada samanlikta igne arar gibi arayacaklar senin gibisini bulamayacaklar diye Allah onunda gonlune gore versin tabi yinede.. kader gayrete asiktir ve elimi ayagimi cektim o kiside cikmamis olacak biylecede evlenmeme karari aldim 🥲yalniz degilsin hem yasin genc cikar elbet birileri ama iyi elemen lazim
Bende aynı durumdan müzdaribim bi kız bulsam basıcam nikahı :D
yok canım o kadar eceleye 😂
ahahha :D bunaldım artık ya
Halana teyzene söyle evlenmek istediğini sana uygun bir aday bulsunlar çokmu zor.
evet hiç konuşmadan tanımadan anlaşır mıyım demeden kendimi evli bulurum ya da anca dedikodumu yaptırırım ne kadar mantıklısın. Görücü istesem vardı şimdiye evlenmiştim.
Ama öbür türlüde birebir temas ve sosyal medya yoluyla %99.9 bulacağın şey belli. Ben sürüsüne bereket ilişki yaşadım sosyal medya yoluyla ama hiç yüzük takmadım daha hayatımda. Belki o kızlardan biriyle ortak bir tanıdık vasıtasıyla tanışmış olsaydım durum çok farklı olurdu.
Öncelikle güler yüz tatlı ses tonu ile hitap etmek güzeldir.
Daha çok küçüksün. 23 bence hala yaş. Biraz kurumasını bekle... Eminim çıkacaktır biri...
İnsanlarla konuş onları dövme yani sohbet muhabbet et
Nasıl birisin? Böyle diyen kızlar hep tam tersi çıkıyor?
Ilımlı olabilirsin , elbet birileri iletişim kurmaya çalışıyordur
Çok seçici olma, tek tavsiyem bu…
imkansız. Ben zeki adam seviyorum, konuşmasını bilen. Yeni erkek versiyonlarında hiçbiri yok ya da olan beni bulamıyor
Bir gün bulacağını düşünerek devam👍🏻
Buldun kanka burdayım 😊😊ramazan bereketiyle gelirmiş ben geldim 😊😊
😂sağol ya okuyunca gülümsedim.
Teşekkür ederim bende onun için yazdım gülümse diye 😊😀😀
Bak üç haftaya gidecem ona göre 😀😀
hmm adın ramazan sanırım. Ortaokulda ramazan adında arkadaşım vardı. Mübarek ay gibi samimi insanlarsınız vesselam
Yooo kanka adım ramazan değil 😀😀
olsa da olurmuş. Bundan sonra senin adın ramazan😂
Yok şaban 😀😀😀
Ama seninle güzel arkadaşlık kurarız ha😀😀
sanmıyorum ya, burdaki sitede özelden konuşmayı sevmiyorum. önce bir tanışma faslı nesin necisin bazısı güzel arkadaşça muhabbeti falan sarıyor, sonra klasik erkek davranışı burdan benle konuşuyorsa bu kaşar beni de görmüyor görse bir şey yapamaz diyip konuşmak istemediğim tür cinsel içerikli sohbet veya olaylara hızlı ani bir geçiş ve the end... burdan kızlar yine samimi ciddiye alıyorlar da erkekler de düz arkadaşlık pek uzun soluklu olmuyor maalesef. Farklısındır da denemek artık zaman kaybı geliyor. Hep aynı tür denk gelince
Valla haklısın hep abaza dengesizler gelince sende öyle düşünmen doğal hakkın ama ben öyle kişiliğe sahip değilim arkadaşlığımız baya sürer diye düşünüyorum anlaşırız
Nur-ella28 kullanıcı adım , doğru yazdıysam tabi.🤗
Beni ifşaladın şuan😅
Ahaha keske ben gizliden çıksaydım😀😀
Çekiniyorlardır seninle konuşmaya kanks.
Yok ta o yüzden
Çok tatlı mısın
Bulursun illaki
Ne iş yapıyon
ne yapcan
Analiz yapıyorum merak ettim
Öcü gibi bakma