Eşim başka şehirde çalışıyor nişanlıyken ve sevgiliyken fotoğraflarımı isteyip güzel şeyler yazardı ama şimdi ne fotoğraf istiyor ne de özlediğini belli ediyor. Yan yanayken problemimiz yok özlediğini hissettiriyor fakat uzaktayken belli etmiyor. Normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yorumlara aldanmayın hanımefendi. İnsanın fıtratı böyledir. Çok istediğin arabayı alır belli bir zamandan sonra sıradanlaştırırsın, çok beğendiğin bir ayakkabıyı alır bir kaç ay sonra seyrek giymeye başlarsın. İnsan ilişkilerinde de bu böyledir. Ulaşamadığı ya da başında olduğu ilişkide aşırı merak ve heyecanın etkisiyle coşkuyu uçlarda yaşarız, ama zaman geçtikçe rölantiye alınır bu duygular. Eşine özel bir durum değil yani. Çok canını sıkıyorsa güzelce konuşabilirsin bunu ayrıca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların anlamadığı şey şu;
Evlenmeden önce hayal var biraz ulaşamamazlık var, belki kız cinsel olarak da bir şeyler yaşanmasına izin vermiyor ve tutku büyüyor.
Ama evlenince işler monotonlaşır sıradanlaşır.
Sana şu an söyleyip de yapamadığı bir şey var mı?( Bir yerlere gitmek, sevişmek vs...)
Yok herşeyi yapıyor, ki evledikten sonra o doygunluğa da kavuşmuş.
Ama yanıma geldiğinde özlediğini belli ediyor diyosun.
Daha ne, ömür boyu fotoğraf mı isteyecek amwq adam senden.00 Yorumla
Aha kendini özel hissetmek isteyen ama eşinin ilgisini kaybettiğini düşğnen birisi daha 😊 ve haklısın da ama adamı cinselndoyuma ulaştırmışsın zaten veya artık istemiyor olabilir seni en azından uzaktayken yokluğunu aramıyordur. Ama sen atabilirsin ona en kışkırtıco hallerini 😅🥰 ahh deliye döner sana kızar belki atma diye ama dinleme ve atmaya devam et anlasın ilgi isteğini.
00 Yorumla
+1 yılNormal artık size sahip olduğu için o özgüven var kendisinde bakarken kaybetme korkusu size daha fazla ilgi göstermesine neden olur evli iken bu duygu tamamen değişir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey eline geçince heves gider ya işte tam olarak bunu yaşıyor adam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi or*spusu olmayın, çok derdinse o istemeden kendin gönder, milletin 80 sene size ağız akıtacak hali yok. Adamın cinsel zevkini yüksek tutarsan, bu şekilde acıktırırsan, dışarıdakiler lokmalara da bakmaya ve ağız sulandırmaya başlar, görürsün o zaman naneyi, y*rağı. Hayatınız bu şekle evrilsin istemiyorsanız, sevgili kalıp heyecanı diri tutacaksınız. Adam evdeki yemeği niye özlesin. İş için gittiyse işine odaklı olur, senin bundan başka işin mi yok, geç kendine iş edin. Dışarıda haltlar yiyorsa bilemem, o senin problemin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKanka sen niye bu kadar atarlanmışsın? Beni tavlamak için kırk takla atan adama evlendikten sonra başka karıya gitmesin diye değil sadece mutlu olsun, ilişkimiz hoş olsun diye cilve yaparım ki yapıyorum da. Adam evdeki yemeği özlemeyip dışarıda yemek yiyorsa da boş ver gitsin. Ne bu kadın kocasını elinde tutmalıdır muhabbeti
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Ya sen niye onun senden fotoğraf istemesini bekliyorsun ki. Bizde sevgili nişanlı iken çok fotoğraf isterdi. Evlendik birbirimize alıştık sadece seslerimizi duymak yetiyordu ama ben o istemeden attım fotoğraf hep , bence sen de öyle yap. Adamlar yoruluyor demekki uzun süre fotoğraf istemekten. İstemeden at hayatım
22 Yorumla
Soran+1 yılEvli biri olunca yorumlar da mantıklı oluyor. Teşekkür ederim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgiliyken özlem vardı. evlenince özlem ortadan kalktı. hatta özlemeye ihtiyacı var kocanın. evlilikte böyle molalar güzel gelir. ama sen ona huzur verme. istemeden de at akıl karıştırıcı fotoları. başka kadına bakmaya hali olmasın
14 Yorumla
Soran+1 yılÖzlemeye ihtiyacı var lafın çok mantıklı. Çünkü eve geldiğinde özlemekten kendinden geçmiş gibi oluyor bazen acaba diğer arkadaşların dediği gibi fotoğraf atmak yerine özlemesini mi beklesem
- +1 yıl
daha önce de evliyken böyle ayrı kaldığınız oldu mu
Soran+1 yılOldu, bir ay kadardı ama
- +1 yıl
o bir ay sonrasından nasıldı yatağınız?
+1 yılSürekli birbirinizi görüyorsunuz zaten, fotoğraf isteyip n'apacak sende 😂 Evlilik aşkı, heyecanı öldürür. Maksimum 1 yıl. Sonrası sıradan ve sıkıcı. Aşk, sevgiliyken olur. Ona güzel gözükmek için makyaj yaparsın, seni gelir evinden alir. Tabi sen heyecandan merdivenden bile inemezsin. Bir sahilde bulursunuz, sohbet edersiniz falan falan. Aşk budur bence.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi çok ortalığı karıştırmak istemem. Önceden sevdiklerini şu an sevmiyorsa değişmiş olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden hep özlem vardı şimdi size kavuştu, özlediğini ilgisini belli ediyor ise kafana takma. sen yolla arada, erkeğine ilgini eksik etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın şimdi haftada bir de olsa yanımda bu yüzden olabilir. Ama o istemeden yollayınca da garip hissediyorum sanki zorla bana bak diyormuş gibi
- +1 yıl
Sevgisinden emin isen bence endişe etme, ayrı kalınca aklın onda sevgısını hissetmek istiyorsun anlıyorum.
- +1 yıl
hep böyle ayrılık mı olacak?
+1 yılilişkinize biraz gizem katmanın zamanı gelmiştir belki de.
tabi ki burada gizemli olan sen olacaksın.
nasıl bir gizem dersen, onu da sana bırakıyorum 🙃08 Yorumla- +1 yıl
@Lola_pink neden cvp olmasın, mesela vücut çorabı alıp daha jelatinini çıkarmadan o halde fotosunu atabilir. Eşi sorduğunda gelince üzerimde görürsün diye gizem katabilir 😉
- +1 yıl
@siyahcorap he çok gizemli oldu adam hiç görmemişti o bacağı
- +1 yıl
@Lola_pink sen bi b. anlamıyorsan suç senin değil anlatamayanların :)
- +1 yıl
@Lola_pink bende sorun eğitim sistemin mi :D ya g.. sürülecek aklın yok. sendeki sorunun beyninde bilmem farkında mısın?
+1 yılAlacağını aldı artık niye istesin ki?
Sen eşine sürpriz yap özel foto at, şaşırt bakalım tepkisi ne olacak00 Yorumla
+1 yılEvliliğin zararları bu olsa gerek... Bence evlendikten sonra da hatta daha güzel olumlu bir ilişki kurulması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKızlar instagram da falan sürekli, anlık fotoğraf isteyen erkekleri gömüyor. Belki bunaltmak istemiyordur.
027 Yorumla- +1 yıl
Anlık istemek mi kötü yoksa sürekli istenmesi mi kötü?
- +1 yıl
Yaa genel olarak hepsi kötü 😀 Sizin özlediğiniz için istediğinizi biliyorsak, bu bize bir yandan sevimli gelir ama gene de bunaltıyor çünkü siz anlık istediğiniz de yamuk topuzumuz ve belki 5 yıllık bluz içinde oluyoruz 😀 Sevdiğimiz adama da ekstra özenli ve güzel görünmek isterken, bu halimizi atasımız gelmiyor 😂
- +1 yıl
Ama unuttuğunuz bir şey var. O halinizi o an görmek en süslü halinizden çok daha değerli :))
- +1 yıl
Ha evet 🙂 Bir de doğallığı övüp de kylie gibi kızları takip etmeniz yok mu 😋
- +1 yıl
Yaa hahshshjsndkdndjd
Ben kendi adıma konuştum. Kendim de Kylie gibi kızları takip etmediğime göre demek ki doğallığı seven erkekler Kylie gibi kızları takip etmiyormuş bunu öğrenmiş oldun. Kısa günün kârı. Hadi yine iyisin 😋 - +1 yıl
Bu lafından sonra estetikli, full makyaj yapan kızları takip ettiğini görürsem seni çöpe atarım 😂
- +1 yıl
Neredeyim ki çöpe atacaksın bakimm 😂😊
- +1 yıl
@sudesiyahseven bu arada gören önceden de konuşuyorduk zannedecek fnkdjdndkdjd
Oysa ki mesaj bile atamıyorum :') - +1 yıl
Bir şey danışacaksan yazayım? 🙂 Ama öylesine mesajlar ilgimi çekmiyor üzgünüm 🙈
- +1 yıl
Danışmakk galiba danışırım dkdndkjdjd
- +1 yıl
Hiç öyle durmuyor 😅 Iyi akşamlar 😊🙌
- +1 yıl
Bu ne böyle önce aramızda bir şey varmış gibi "takip ettiğini görürsem seni çöpe atarım" falan diyorsun sonra da böyle yapıyorsun. İyi misin?
- +1 yıl
😅 Şakalaşıyorduk, zaten sevgili olalım vs demedim? Soğuk ve kibirli mi davranmam gerekiyordu "yüz verdi" saymaman için anlamadım 🙂 Saldırmak yerine saygı duyarsan sevinirim. Iyi akşamlar tekrar 💨 🙃
- +1 yıl
Ya soğuk ve kibirli ya da "böyle" mi davranıyorsun? Arası yok galiba sende.
Saldırdığım falan yok. Mantıksız davranıyorusun. Bunu söyledim, bil diye. - +1 yıl
Mantıksız davrandığımı düşünmüyorum. Sıcak kanlı ve sempatik bir kızım. Ayrıca daha yeni yeni konuşmaya başlamışken, umut vermiş olsam dahi ne değişir? Aylarca konuşup da vazgeçmişim gibi davranman çok mantıksızca. Neyse biz alıştık reddedilince saldırılmasına. Yazma artık 🙌
- +1 yıl
Hala saldırmak diyor ya. Birileri destek falan mı çıksanlar diye uğraşıyorsun amacın ne? Saldırdığım falan yok.
Bir şeyler yazacaktım ama sen laftan anlamayangillerdensin belli o yüzden uzatmayacağım. - +1 yıl
Birilerinin destek çıkması? 😊 Sokakta değiliz, reddedildin diye kafama sıkamazsın ya buradan. Mesaja bile geçmeden umut verildiğini iddia etmen ve istediğin olmayınca yaptığın hareketler zaten kaliteni gösterdi.
- +1 yıl
Mesaja bile geçmeden nfkdjflfjfjfj
Ben sevgililik umudu verdin mi diyorum? Hahahsjshdh
Mesaja geçecek gibi konuştun diyorum. Bunun da aksini iddia etmiyorsundur umarım. - +1 yıl
Ne zaman bunu ima ettim acaba? 🙂 Reddebilme hakkına hepimiz sahibiz. Şunu bir anlasanız keşke ❤ Hayır denildiğin de peki, iyi akşamlar demek zor değil inan bana..
- +1 yıl
Neyse, soru sahibine sürekli bildirim gidiyor. Ben daha fazla yazmayacağım. Yeterince net oldum zaten. Anlamak isteyen biri için yeterli bu açıklamalar 🙂 Gene de iyi akşamlar
- +1 yıl
Bu arada kalite malite diyorsun.
Ben bir kadına şakasına bilmemkimleri takip ettiğini görürsem şöyle şöyle yaparım dersem onunla konuşurum. Konuşmak istemeyeceğim biriysa baştan böyle bir muhabbete girmem. Kimin kalitesinin ne olduğu ortada. - +1 yıl
Sen delirmişsin 🙂 Burası tartışma platformu farkında mısın? O konuyu da sen uzattın ve cevap verdim. Ayrıca sen savunduğun şeyin tersini yaparsan ve denk gelirsem, samimiyetle "aa hani ilgini çekmiyordu" derim diye söyledim. Bunun neresi umut vermek? Kusura bakma ama gerçekten delirmişsin.
- +1 yıl
Anormal davranan biri anormalce reddettiğinde önce yaptığı mantıksızlığı anlatır ondan sonra peki iyi akşamlar derim :)) En azından bilsin. Ama sen laftan anlamıyorsun hala ben uğraşıyorum ya işte kalitemi buradan anla. Cevap hakkı doğuracak bir şey yazmazsan kpnu kapanır bildirim gitmez.
Şimdi iyi akşamlar :)) - +1 yıl
Bu benim yorumum, sen geldin altına. Bir zahmet sen git 🙂 Ben burada çok kişiyi reddettim. Ama kaliteli olanlar saldırmak yerine saygı duydu. Demekki sorun sen de 🙂 Görüşümün altından git artık 🙂🙌
- +1 yıl
Ben senin mantığını anladım tamam. Farklı kafalardayız. Ben senin dediğini bir kıza desem onunla konuşmak isterdim. Ama sen istemeyeceğin halde bunu söyleyebilecek birisin. Kısaca farklı kafa yapılarındayız. En azından ben sana şu anda empati kurabiliyorum. Yani anlıyorum seni sorun yok.
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂 Iyi akşamlar 👐
- +1 yıl
Rica ederim. Sana da iyi akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyordur diyerek havalanma hali.. O sana nasılsa sen de öyle ol görsün anyayı konyayı
00 Yorumla
+1 yılArtık sizi elde etti ve merak duygusu tamamen sonlandi.
00 YorumlaBalayi bitince normal yola giriyorsunuz, yanindayken fotonu niye istesin bunuda anlamis degilim?
00 Yorumla
+1 yılbazıları öyledir hem zaten yanında olabiliyor o yüzden gerek görmüyordur
00 Yorumla
+1 yılÖzlediğini hissettiriyor ise bence sorun yok, hafta sonu mu görüşüyorsunuz ?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik aski heyacani istegi arzuyu oldurur baska da bir sey demiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu tahrik etmiyor olabilirsin bence o istemeden sen seksi fotolar çekip habersizce gönder derim
00 Yorumla
+1 yılNasıl olsa her türlü fotoğrafını istediği zaman zaten görüyor, onun istemesini beklemeden sen fotoğraflar çekip gönderebilir geceye gündüzden hazirlayabilirsin onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmişsiniz daha ne o yüzden istemiyor belli elde etme duygusu oluşmuş
00 Yorumla
+1 yılnasıl hissettirecegini bilmiyor belki de açık açık konusmak en dogrusu
18 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir çünkü işten sonra ya yorgunluktan uyuyor ya da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Yine de insan eşine biraz vakit ayırmak istemez mi
Soran+1 yılYanlış yere yazmışım pardon shkff defalarca söyledim özlüyorum daha ne diyim diyor
- +1 yıl
o zamn fazla ustune gitmemek gerekir sen devam edersen sormaya bir süre sonra bıkar
- +1 yıl
bir arkadasımın esi de uzakta o esı yanında yokken dısarı cıkacagı zaman falan onun yanındayken ki hakinden daha guzel giyinip daha güzel süslenip fotograf atarmıs ki gözü baska yere kaymasın yani oyle soyledi bana da mantıklı geldi
Soran+1 yılHaklısın bu yüzden artık sormuyorum zamanla değişir belki
- +1 yıl
insallah
Soran+1 yılBu mantıklıymış hem kaybetme korkusu da oluşur muhtemelen
- +1 yıl
bence de
+1 yılDurduk yere fotoğraf at bi zaman sonra sıkılırsa boşanma kağıtlarınım fotosunu atarsın
10 Yorumla
+1 yılErkeklere güven olmaz. Telefonuna baktın mı.
Belkide yeni bir kızla ilişki kurmuş ola bilir yani00 Yorumla
+1 yılE sen gönderseydin ablacım. Ne bu böyle. Her şeye üzülmek falan filan
00 Yorumla
+1 yılYoğunluktan ve zamanın olmayışından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir çünkü işten sonra ya yorgunluktan uyuyor ya da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Yine de insan eşine biraz vakit ayırmak istemez mi
- +1 yıl
Elbette zaman ayırmak istiyordur ve zaman ayırmadığının farkındadır, ve bir planının olduğunu düşünüyorum seni düşünmeden edemez ben şahsen öyleyim arkadaşlarımla da zaman ğeçirirm geç vakit te olsa veya hafta sonunun birini eşime ayırırım
şimdi başkalarından istemiyordur inşallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başka fotolara bakıyodur
10 Yorumla
+1 yılEski fotolara bakıyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Sen onun İçin özel değil genelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarını görünce gözü açılmıştır artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher güzel şey bir gün biter...
00 Yorumla normal ya o hyecanı kalmıyor yasandıgı ıcın bnce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. tutku ihtiras kalmamış
00 Yorumla
+1 yılGörüyor neden istesin
00 Yorumlaee artik onun oldugunu biliyor ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. yani normal değil sanki
00 YorumlaElde etme
Avcı psikolojisi00 Yorumla
+1 yılBaşkasından istiyordur.
00 YorumlaEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılBaşkası vardır belkide
00 Yorumla
+1 yılBaşkasının Fotosu işini görüyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO istemese bile sen at tepkisini ölç bakalım
01 Yorumla Yani uzakta olsa daha çok vakit gecirmesi gerikir
00 Yorumla
+1 yılNormal degil başka kadınlar var hayatinda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. şu an zaten elindesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yokki çünkü canlisi yaninda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana doymuş umursamiyoz
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla aldatıyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her güzel şeyin bir sonu vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGarip istemesi lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöreceğini görmüş adam daha sende yani :D
00 Yorumla
+1 yılCiğere uzanamıyordu şu an kolay lokmasın kanka
00 Yorumla
+1 yılÇünkü artık onunsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. elinin altındasın
00 Yorumla
+1 yılGörüntülü yapmiyormusunuz
00 Yorumlabıkmıştır
00 YorumlaElde etmiş seni zaten
Aliş artik bu duruma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılArtık beğenmiyomu acaba
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe de başka kadına gitmez umarım
00 Yorumla
+1 yılDoymuş olabilir mi.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim evlenmeden önce benden hep fotoğraf isterdi şimdi istemiyor, ne değişti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler