Evet cok inanılmaz değil mi benimle ilgili hayal kuruyor , beni istiyor hep beni izliyor...
Neyse bosverelim düşünmeyi bunları değil mi, nasıl olsa sadece uzun boylu erkekler ve yakiskli erkekler yaşıyor bunu
Neyse bosverelim düşünmeyi bunları değil mi, nasıl olsa sadece uzun boylu erkekler ve yakiskli erkekler yaşıyor bunu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlle uzun boylu kaslı olmana gerek yok. Millete b*k atmayı kesip kendinizi eleştirin
Evet öyle olmana gerek var, kimse disini beğenmediğinin icini merak etmez
Sende içini merak edeni sev
İçimi merak eden yok, daha da yazma aşırı gıcıksın
🧠 al iihtiyacın var
Sen kullan onu ruh hastası
Ruh hastası olduğumu hnagi cümlemden çıkardın? Hani cevabın gene saçma olacaksk ama merak ettim
Kullandığımı fark edemiyor olman 🤦
Asiri sinirli bir tutumun bar çünkü insan gibi yaz
Şu an insan gibi yazıyorum zaten. Ne bekliyorsun kollarıma alıp şevkat mi göstereyim, ah canım haklısın MADEM ÖYLE SENDE KAS YAP ayrıca uzun boylu ve kaslı bile olsaydın gene kız arkadaşın olmazdı. Zihnen yıkıksın, kb
Ne bekliyosun ne diyelim bu soruya? Boş bomboş
Yıkık falan değilim uzun olsaydım sevinirdim kızların kısa erkek hakkında yazdıklarını oku , ve evet saldırgansin şu anda da yıkık dedin
Tamam. Boyun kaç ki bu kadar sızlanıyosun
Saldırgan değilim demedim. d
172 boyum
Üfdd ya boş yapıyon ha bende 150filan çıkcan sandım mxlskxlsnslz
150 erkek mi var anasını satayım 172 erkek de kısa yani , çoğu erkek 178 üstü günümüzde git dışarıya bak bir
Ki 175 e kısa diyen birsuru kız gördün 😀
Boş ver kızların ortalaması belli🤷♀️
Ortalamanın ne önemi var mk 157 kız vardı en az 190 istiyordu kısa kızlar hep bu şekilde
O da onun sorunu ne kafama takıyon? O TÜR KAFASIZ KIZLARI MI İSTİYOSUN --gaza gel diye bağırıyorum xldnxlsxnsk. Her ne ise kendine değer ver
Valla herturlu ortama girdim birsuru kız tanıdım biri de benden hoslanmissa bacım. pu çocuğuyum durduk yere mi ozguvensiz olduk anasını satayım insanlar hep ozguvensiz olduğun için olmuyor diyor ama aslında gerçekleri görünce ozguvensiz oluyorsun
hayırlısı
Hayal değil senin de hakkın sadece sosyal çevremizin bizler üzerindeki sonucu ve etkisi bu yani.
Kardeş takıntılı mısın
Ne takıntısı
Boy
Ben tskintili değilim, kizlar takıntılı
Hayır sen takıntılısın
Aynn kizlar takıntılı değil en az 180 boyunda olsun demiyorlar çünkü
Tamamen ben uydurdum değil mi
Nerde diyorlar ben duymadım
Kendileri diyor sosyal medya da belirtiyorlar gerçek hayatta belirtiyorlar git kısa boylu erkek diye suslu sözlüğe falan bak neler yazmışlar, instagtamda da tanışma sayfalarında en az 180 boyunda erkekler yazsin diye ekliyorlar kızın boyu 160🙂
Hayaller hayatlar diye bi laf var sende tipine bakmadan en güzel en seksi kızı istersen ama hayat sana 158lik kız sunar ikisi aynı
Gayet te uzun boylu erkeklere kavuşuyorlsr ki uzun erkekler de kısa kız istiyor tatlı falan diyorlar hep
Ne güzel mesut bahtiyar olurlar İnşallah
Neye itiraz ediyorsun o zaman😀😀
Hayır.
Ne hayır
Komik, hayal iste kur😄
Hayal olarak bile kurmuyorum, o kadar kadar ütopik