Lütfen acil bakınn?

Şimdi sınıfta bir çocuk var herkese karşı cidden hani şakalaşır ama ciddi ciddi kimseyi üzmez ama bana gelince sürekli bir ters davranma durumu içinde ki aramızda hiçbir şey geçmedi bunu yapmasına neden olabilecek. Nadir konuşuruz bizim tayfada her halde en az benle konuşur gibi bir şey. Yanıma oturunca kasılıyor kalkmak için yol arıyor tüm ders boyunca (bazen yer olmayınca yanıma oturmak zorunda kalıyor) bugün yine aynı şeyi yaptı sinirim acayip bozuldu ben zan altında kalıyorum bu yüzden Ve sürekli gözü üstümde. Anlamsız anlamsız bakıp bakıp duruyor çünkü bugün bir yerde düştüm ve hani göremeyeceği bir durumdaydım fakat baktım kahkahayı patlattı. Arkadaşımın kolunun arasından görmüş bilmiyorum hani o an kimse fark etmedi sen nasıl gördün ahjdhsnxbznx. Bana böyle nasıl diim mesela önüne geçiyorum fark etmeden hani yol verme amaçlı kolunu dürtersin ya onu bile yapamıyor yanındaki birine diyor şunu dürt çıksın gibisinden. Bunun amacı ne sizce ve ne yapmalıyım çünkü sinirlerim bozulmaya başladı. Kimseye ciddi ciddi kızmaz ama iki kere falan herkesin içinde bağırdı. Valla doldum artık.
Lütfen acil bakınn?