Zeki olması , Harika bir mizah anlayışına sahip olması , Trip attığında sadece herşeye "Okay" demesi, onunla konuşmadığım zaman bahane edip kedim özledi seni demesi , simsiyah güzel bakan gözleri, konuşmak için bahane aradığında abuk subuk şeyler yazıp kedim yazdı demesi, ona haber vermeden bir şey yaptığımda bana küsmesi , güzel şarkı söylemesi , iyi muhabbetinin olması, gülmesi ve güldürmesi , eğlenceli oluşu, harika dans etmesini bilmesi ( latin dansları ), harika gülüşünün olması, aşırı inatçı olması , saygılı olması , huzur vermesi , aynı benim bazen dalgacı olması şakalaşmayı sevmesi , iyi bir anlatıcı ve dinleyici olması, iyi bir sırdaş olması, güvenilir olması, neşeli ve hayat dolu oluşu , bana deli dolu bir kız olduğunu söylemesi, sinirlenince aynı benim gibi olması ve aşırı olan kavgalarımız , beni şımartmayı sevmesi ve ona güzel şeyler dediğimde hafiften şımarması , aşırı özgüveni , büyüleyici olması beni büyüsü etkisine alması, ara sıra sanki ilk tanışmış gibi birbirimize yürümelerimiz vardı, hayata bakış açısının harika olması , bilgili olması bir çok konuda cevabı olması, baş döndürücü olması... Derken liste uzar. haha Herneyse bu kadar yeterli. Eski eskidir sonuçta. haha
Bilinçli olarak unutmayı ve arınmayı başardığım için sonsuz şükürler olsun amin. Artık hatırlamak istemediğim kimseye dair en ufak bir düşüncem kalmadı. Tanıştığım kişiler değil sadece tüm sevimsiz geçmişimi çöpe attım, mis.. #TubaSueda 🍀