1 sene önce ayrıldı benden enlgellemişti beni şimdi instagramdan takip isteği gönderdi kabul edip bende gönderdim story me baktı bir kaç dakika sonra çıkardı bende isteği iptal ettim engellemedi beni ne yapmaya çalışıyor anlamadım yardım eder misiniz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aradan 1 sene geçti baktı senin gibisini bulamadı geri gelmeye calisiyo ya da her katil olay yerini merak eder ne halde neler yaptığını merak ediyo ama yüz verme derim
Yanlış anladıysam düzelt istek atma yazma hiç bir şey yapma onun yapmasını bekle diyosun yani
hiçbir şey yapma evet o sana yazar eğer seviyosa oda ama gelirse eğer hemen affetme ona çok kırıldığını aradan bu kadar ay geçmiş niye şimdi geldiğini sor güven veriyorsa devam edersiniz ama yok kafanda soru işareti kaliyosa hiç bulaşma derim
Ben her zaman güvendim ona ama artık güvenim kalmadı sadece sevgi kaldı
Güvensiz bi ilişkiyi devam ettiremezsin ama belkide ileride ondan çok seveceğin bi kız çıkar karşına güvenin yoksa hiç uğraşma boş ver
Ama güvenimi tekrar kazanana kadar tekrar sevgili olmam
O olmaz başka biriyle olursun çok zor biliyorum şu an 5 yıllık ilişkim bitmek üzere sırf kızlarla olan ilişkisi yüzünden ama zamana bıraktım
Üzüldüm senin adına
Hayat işte düzelicek diye bir ümit bekliyorum
Çok yüz verdiysen bazı erkekler öyle
Şimdi ben çok kıskanç biriyim benim sevgilimin kızlarla işi olsun istemiyorum buda onu biliyo kavga ettik biz normalde instagram şifresi bende ve kızları takip etmiyordu kavgadan sonra hemen şifresini değişti kızlara istek attı baya oldu ama kızlar kalalı 2 3 hafta son 2 gündür yazmadım aradı dün konuştuk dedimki barismami istiyomusun evet diyo diyorum tamam şifreni ver hayır diyo ben buna nasıl güveniyim o kızlar orada duruyo bana şifresini vermiyo telefonu kapattım mesaj attım işte o kızları çıkarmadan bana asla yazma sevgilin değilim senin yazdim şu an kızlar duruyo banada yazmıyo napiyim bilmiyorum
Hala takipleşiyorsanız sende erkekleri takip et delirir
Evet deliriyo beni arayıp çıkar o erkekleri yoksa erkeklere yazarım diyo sende çıkar diyorum yok diyo bide üstüne erkek takip ediyorum diye kız takibe almaya devam ediyo
Sende de ki kızlara yazarım onun yaptığının aynısı yap empati kurmayı öğrensin hem sana daha çok bağlanır
Kafanı karıştırmak istiyor ve bunu becermiste zaten yapman gereken kafana takma peşine düşme istek atarsa da artık kabul etme.
Onu hiç bir zaman reddemiyceğimide biliyor ayrı olmamıza rağmen video hazırlayıp doğum gününü kutladım başka bir hesaptan gönderdim
Bu rahatlığı ondan zaten ama seninde kendine bir dur dmeen lazım.
Dinletemiyorum kendime çok seviyorum biliyor bunu
Bunu da kullanıyor işte yazık yapma kendine bunu senin gibi adamların da işte kıymeti bilinmez. Ben sevdiğim adama istek bile atamıyorum sert tepki verir diye kızın rahatligina bak yaaa
Hiç bir zaman sert tepki vermedim kıyamıcağımı biliyor haklı olmama rağmen hep gönlünü alan ben oldum
Böyle oldukça kaybdrsn
Nasıl olmalıyım sence açıklar mısın
Çok sevsen bile uzak tut Kendini istek mi attı kabul etme geride tut hep kendini ne yaprsa yapsın kapıyı açma bak ona sonra nasıl dank ediyor senin gibi birisini bulamazda daha o koşar peşinden beni dinle sen
Haklısın aslında kaçan kovalanır
Evet bu taktik hep işe yaramıştır
İlk defa aşık oldum birine sevgili olduk onunlada ilk sevgilim ve hala başka kıza yazamadım yediremedim kendime
Yoklama yapıyor tekrardan olur muyuz diye
Olucağımızı biliyor
Hm sen ne düşünüyorsun peki
Sevgilim var mı yok mu diye merak etmiştir varsa bana olan hisleri tamamen körelicek ve rahatlıcak
Story neydi
Denizden İstanbul manzarasının gece görünüşü denizci olduğumuda biliyor
Oltayı da atmış ama niye vazgeçti anlamadım. boş ver bence hayır gelmez
Yazmamı mı bekliyor acaba sürekli onu takip ettiğimide biliyor
Beklemiş
Tekrar sevgili olucağımıda biliyor hiç hayır diyemeyeceğimi
Ama rahatsız etmemek için hiç yazmadım şimdide yazmasam ama çok seviyorum
Valla yanlış yapiyosun ayrıntıyı bilemem ama sizde gelecek görüklmüyor.
Bana hep saçma sebeplerden küserdi 1 gün bilemedin 2 gün sonra gönlünü alırdım yine son tamamen ayrılmamız uzak ilişki yaşıyoduk yanına gidicektim yazın antalyada bütün kiralık evler dolu diye bana bi işi beceremiyosun diyip engelledi
Neden hala seviyosun
Nedeni yok sadece çok seviyorum her ne olursa olsun bunada engel olamıyorum