Sevgilime bu durumda nasıl tepkiler vermeliyim?

Merhaba arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var kısaca ilişkimi anlatacak olursam gayet yolunda tek tük küçük tartışmalar olan bir beraberlik. Fakat ben ona hiç sosyal medya konusunda baskı yapmadım. Fotoğrafimizi paylaşsın istiyorum içten içe ama bunu ona alttan alttan söyleyince ben daha önce hiç atmadım ki diyor bende sıkmak bunaltmak istemediğim için üzerine düsmuyorum fakat takip ettiği unisinden olduğu 2 3 kere muhabbet ettiği kızlar var, arkadaşım diyor. Benimde aynı şekilde olan arkadaşlarım var bir ara rahatsız olmuştu bana mesaj attiklarin da ben de senden önemli değil deyip anında ciktim takipten ama o bunu diyemiyor e tabi bende kırılıyor um. Kesinlikle güvenmediğimden değil bir şey varsa çıkar ortaya fakat nasıl düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Ve üzerine gidip baskı kurmak kavga etmekte istemiyorum kendi içimde böyle seyler düşünüp duruyorum. Kesinlikle saçma güvensizlikler yapan biri değilim bir kere bile görüntülü aradığım inanmadığım şeyi yok. Sizce yanlış şeyler mi istiyorum ya da bir erkeği böyle şeyler soğutur mu?
Sevgilime bu durumda nasıl tepkiler vermeliyim?