AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soğuk davranışlar sergileyebilir, konuşmasından anlayabilirsin.
Okulda yanına giderim idare ederiz buluştuğumuzda iyiyiz ortam falan rahat oluyo ama mesaj atan yok çözemedim bende o yüzden ona mesaj atmıyorum sabahta snrm atmicam günaydın falan ama çözemedim çocuğu hadi bugün sabah akşam beraberdik de önce ki günler neden yazmadı blm
benim doğum günüm için kendi yemek parasını biriktiriyo ve öyle alıcak snrm hediye eminde deilim sevmese nedne böyle yasin diyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dedi
Seviyor gibi. Güven problemi var mı yok mu bilmiyorum ama o sebepden dolayı mesafeli olabilir.
çocukta diyo yani bu ilişki bitse Allah korusun diyo ben başladım kötü insan olmaya diyo çünkü o da çok kırıldı bende kirildim eğer bu ilişkide de patlak verirse ikimizde kötü insan olucaz kalp kiricaz çünkü o ilk ilişkisinde aldatılmış ben ztn boynuzlara boynuzlara bi hal oldum çocukta korkuyo snrm ondan mi anlamadım
Aldatılan birinin başka insanlara güvenmesi gerçekten çok zor. Ondan olabilir bir daha yaşamak istemiyor olabilir.
Peki bana güvenmesini nasıl sağlarım ya cidden o nadir insanlardan biriyim anne olurum ev olurum ona onun için her şeyi yaparım yeter ki bana böyle davranmasın ben farklıyım işte 17 günlük beraberiz de nasıl yapicam güven işini
Bunu ona hissettirmen lazım. Ona güvenebileceğin biri olduğunu göster
Güvenebileceği*
Onu nasıl yapicam
Gerek konuşmaların olsun gerek ona karşı davranışların. Ona onun yaşamak isteyip yaşamadığı ne varsa yaşatmaya çalış. Sevgi istiyosa görmediği kadar sevgi ver. Beklemediği bir anda mutlu olacağı şeyler yap.
Deniyorum ama bu sefer ben çok yazınca edince yapınca o beni cepte biliyo adım atmio
Bir gün yaz bir gün yazma böyle yapmayı dene
Dünden beri yazmadı şimdi günaydın yazayım mı yazmim mi dün sabah okula beraber gittik teneufte yanındaydım okul çıkışıda öyleydi
Yaz cevap verirse yanıtlama görüldü olarak kalsın. Okulda da biraz samimi davran ama o kadar fazla abartılacak derece de değil
Okulda put gibi duruyoruz ya ortam kasinti biraz arkadaş gibi yan yana oturuyoruz sırada naptın ne ettin sonra telle oynuo o arada da işte
Biraz samimi davran saçıyla falan oyna elini tut ya da elleriyle oyna
Tamam saçı ile oynicam okula gidince. Bide şey ona günaydın olarak ne yazabilirim yani onun icini isitan bisi olmasi lazim gunaydin guzel gozlum falan olur mu blm da çok soru sordum kusura bakmayın
Hayır hayır ne kusuru sıkıntı yok seviyorum böyle şeyleri alfkspfsp
"Günaydıııııınnn❤️"
"Günaydıınn canım"
Gibi şeyler olabilir
Tm denicem olmazsa günaydın güzel gözlüm falan dedim teşekkür ederim yardımınız için Allah razı olsun ❤
Ne demek lafı olmaz her zaman buradayım :) 💞
İlk göz agrım desem saçma mi olur inte baktım en iti onu buldum da Gdkwbdowbdkd
Ahakdmskd çocuğun değil sevdiğin kişi o. Biraz saçma kaçar daha yaratıcı bişeyler sevdiğim, ismi her neyse örnek veriyorum "Adnan'ım" gibi de olabilir
Timam teşekkür ederimmmm
Rica ederimmm
anlamayacak ne var senin için bir şeyler çabalamıyorsa uzak kalıyorsa
Okulda yanına giderim idare ederiz buluştuğumuzda iyiyiz ortam falan rahat oluyo ama mesaj atan yok çözemedim bende o yüzden ona mesaj atmıyorum sabahta snrm atmicam günaydın falan ama çözemedim çocuğu hadi bugün sabah akşam beraberdik de önce ki günler neden yazmadı blm
benim doğum günüm için kendi yemek parasını biriktiriyo ve öyle alıcak snrm hediye eminde deilim sevmese nedne böyle yasin diyorum dün konuştuk alttan alttan gönderme yaptım ona işte kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum gibisinden kimse sevmesede ben seviyorum falan dedi işte biraz tartıştık gibi bisi oldu ben dedim beni kullanıcak kdr karaktersiz değilsindir ve kullanmaya yüreğinde yetmez dedim benim kalbim temizdir ben bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim beni üzersen ahımla yasayamazsin falan dedim neyse çocuk da önceden aldatılmış biri yani ben onun 2. Sevgilisiyim neyse işte çocuk dedi ben seni kullansam daha beterini yapardım dedi sen bana zarar vermedin ben neden verim falan dedi bide insan kullanmayı sevmem dedi. Moralin bozuk olsa dahi benim seni sevdiğimi unutma bil falan dedi
Sadece cinselik konuşur canı ne zaman isterse o zaman buluşur senin sözünün pek bi hükmü yoktur bunun dışında seni sevdiğini hissetirmiyorsa sevmiyordur 😌
Canım şöyle benim fikrimce insan sevdiğinden hep haber almak ister bu günün her dakikası sana yazicagi anlamina gelmiyo ama hic yazmamasida garip yani beni sevmiyosada neden boyle hareketler yapiyo diyosan insanlar sevmediği insanlara neler neler yapiyo sevmeyerek evlenenler bile var sevginin boyutları var arkadaş gibi sevmek takılmayı sevmek aşk olarak sevmek ya da bunların dışında sevilmek istemek yani konunun kısası bir çok insan sevmediği insana bile yoğun ilgi duyabilir bunun dışında beğenmede olabilir ne hissetiriyosa o yani gerisi palavra sevildiğini hissedersen sevilirsin seviyorum diyen herkese kanıcak kadar keriz olmanim bi alemi yok
Knka 2 oldu soruyon takma bu kadar bu çocuğu bırak kaçan kovalanır yazma o yazsın herzaman geride dur
Çok kafaya taktım ya of niye böyleyim bende blm deve veriyorum insanlara karşılığını almıyorum normalde bu kdr sormazdım 2.. defa da sordum daha da sormam illa ki kötü insan ılgaz kalp kiricaz hyr çocukta diyo yani bu ilişki bitse Allah korusun diyo ben başladım kötü insan olmaya diyo çünkü o da çok kırıldı bende kirildim eğer bu ilişkide de patlak verirse ikimizde kötü insan olucaz kalp kiricaz hel
Bu çocuktan hayır gelmez sana doğru çıkarss bul beni.. bu dedığımı unutma hislerim kuvvetlidir seni cepte görüyo haberin olsun neyse uyuyorumm
Önceden aldstildi falan ama ve güven problemi var ondan kaynaklanmış olabilr mi
Alakası yok knk yan yanayken iyi eve gidince yazmıcak ben çoktan basmıştım tekmeyi😂
sürekli sorun çıkarır
bence kafası karışık zamana birakmalisin şüphe ile yaklaşması normal daha önce aldatılmış çünkü
Ne konuda kafası karisik
yani güven ve ilgi konusunda
Ilgi konusu nasıl yani onu anlamadim
sen yazmayınca oda yazmış ya da çok ilgili olursan sevgi görmediği için afallar uzaklaşır
Dünden beri yazmadı şimdide yazmamayı düşünüyordum ama yazmam daha mi mantıklı ay napıcam blm yazmazsam olmuyo yazarsam cepte görülüyorum
Sıradan soğuk davranır
Yüzüne Bakmaz Ve Soğuk Davranır
Knk aldatılmak Zor Be Büyük İhtimal Onu Aldatan Kız Aklına Gelmiştir Belki O Da senin dediklerini söylemiştir ve aldatmıştır belki senin de öyle davranacağını düşünüyordur başını bacağına koyup saçlarını okşarsan sana güvenebilir
Hep nu kötü insanlar yüzünden biz kaybediyoruz sevmeyen onca iğrenç insana şans verilirken bize güvenilmiyo ben cidden çok güzel severim sadık bi insanım el üstünde tutar anne baba gibi davranırım her şeyi göze alabilecke nadir insanlardanım ya hep düşünüyorum neden yazmiyo diye buluşunca iyi ama yazmada yok ztn çocukta diyo bu ilişki biterse ben kötü insan olurum falan dio aynısını bende diyorum çünkü benim kırılmaya mecalkm kalmadı kırına kiriraim. Ya o öyle yapınca bende diyorum nedne böyle ama güven problemi aklıma gelmedi hiç
Bu Sözleri Kalpten Yazdığın Belli Zaten Reis Bende Sadık Bir İnsanımdır Bu * Dünyada Hep İyiler Kaybediyor Bu Doğru Ama Bence Biraz Güven Vermelisin
Onu nasıl verebilirm peki
Bak dediğim gibi bacağına yatırıp saçlarını okşayabilirsin bir erkek olarak şunu söyleyim yanağından öpüp omzunu başına koysan belki ağlamak isteyebilir ağlarsa açılır
Ağlamaz içine atio o
Saçlarını oluşuyorum hep notla otururken
Bak açık söyleyim bende içime atarım acımı dışa vurmam ama saçlarımı sevdiğim biri olup okşarsa ben direk ağlarım
Bu ağlamaz içine atio ama saçlarını okşarım gözlerinin içine uzun uzun bakarım da blm ya elalemin kahrını ben cekiyorum
Knk o zaman şöyle yap kalbini bi okşasana belki tepki verir
Nasıl yani nasi yapicam onu bir de şey dciem ona günaydın mesajı atim mi ya dün okula sabah beraber gittik tenefüste yanındaydım okul çıkışıda öyleydi ama dünden beri yazmayan da o benim yazmam mi mantıklı onun yazmalarını beklim muhtemelen yazmaz da neyse
Günaydın kurt bakışlım yaz bakalım Dene bi knk
Kurt bakışlım lafını sevmio GDJWBXKWNDKD
Ahahshshshsh adama bak ya ilgiyi de almıyo ne katır inadı varmış herifte bende inadım ama bu kadar da değilim yaa😂😂😂
Günaydın güzel gözlüm yazsam olur mu Ya ne yazicam blm da böyle onu mutlu eden bisi olmadı lazım
He ya
Vay kardeşim vay bu inat neymiş be
Onun içini ısıtan bi mesaj olması lazım günaydın güzel gözlüm falan olur mu Ya bl da ne yazcam
Günaydın ömrümün 2 gözü de bakim bide bu da ergence mi oldu la😂
Baya jxkwbdjd
Bende taktik kalmadı ki aga😂
Olsun teşekkür ederim yardımınız için Allah razı olsun 🦋
Rica ederim kardeşim mutluluklar💙
Allah sizide mutlu etsin amin. Bu arada günaydın ilk göz agrım yazsam olur mu Ya inte baktım onu buldum cana yakın hissettiren ama bilemedim Uiebekdjekd
😂😂😂Dene şansını kardeşim inşallah geri dönüş yapar cano
Kaçar hep