1 yıllık evliyim. Eşim şu an askerde. Ailesi ile görüştüm bugün. Yaşadığımız yerde herkes birbirini tanıyor. Benim tanımadığım çok fazla insan var ama çoğu kişi beni tanıyor. Yolda görse biliyor yani. Ve çok dedikoducu insanlar. Eşimle ilk evlendiğimizde pandemi dönemiydi ve dışarı çıkmazdık fazla. Şimdi haliyle çıkmaya başladık. Bu kadar hareketli ve işsiz, tek işi dedikodu yapan bir topluma geldiğimi bilsem kesinlikle evlilik için bir kez daha düşünürdüm. Bugün görüştüğümüzde anne ve ablası eskiden şahit oldukları bir olayı anlattılar. Çocuk askere giderken sevgilisini en yakın arkadaşına emanet etmiş. Onlarda zamanla sevgili olmuş evlenmiş vs. Sonra kız pişman olmuş ayrılmış tedavi görüyormuş filan. Dün de biri beni taksiye binerken görmüş ve kayınpederime söylemiş. Yani ben evden hiç çıkmayan biriyim alışveriş yapmam gerekmediği sürece. Ve oturmasını kalkmasını bilen ve burada hiç arkadaşı olmayan biriyim. Bana sürekli bunları anlatıyorlar. Eşim buradayken de öyle rahatça çıkamıyordum kapının önüne bile. Kafayı yicem artık. Herkes herkesin her şeyini biliyor. Herkes işsiz , sonradan görme , paralarını yiyip anca bir araya gelip dedikodu yapıyorlar. Nasıl bir yere düşmüşüm. Bana ima ettikleri şey çok iğrenç. Belki eşim bana da ajan takmış olabilir. Hoş söylemese bile herkes takipte zaten. Buradakiler gerçekten kafayı yemiş. Çoğunda kaygı bozukluğu var. Eşimde öyle. Zamanla farkettim. Resmen tehdit ediyorlar. Napacağım ben , nasıl uğraşacağım bu kişilerle?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen
yardm edyo sana da yardımcı olur.
İnşallah buradan biri çıkmaz yazdığım kişi 🤦🏼♀️ Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Buradan derken yaşadığım yerden
Ailen varsa ailene dön. Bunlar seni kanser eder kardeşim normal değil bunlar uzuldum valla şu an ha
Eşim askerden dönünce mecbur yine burada yaşayacağız. Keşke ikna edebilsem de şehir dışına çıkabilsek 🤦🏼♀️Akıl sağlığımı korumak için kimseyle görüşmüyorum akrabalarıyla. Arada bir mecburi görüşüyorum toplu oluyor onlarda. Ailemin evine gidemem.
O nasi bi dedi kodudur bee esindenden hayir gelmez gibi ama
Ben İstanbul dan gelin geldim buraya. Gerçekten pişmanım. Elimi eteğimi çekip eve kapattım kendimi. Böyle hayat mı geçer? Eşim buradayken o da fıldır fıldır geziyordu. Tüm gün işleri güçleri dedikodu..
Cok beyin yakici ve tam yuva dagitan tipler saglikli bulmadim esini sevmiyosan ilerlemeni tavsiye etmem acikcasi
Sevmesem hiç durmam burada. Evliliğime sahipte çıkmak istiyorum ama evliliğimize karışıyorlar. Sürekli akıl veriyorlar. Ben kendi ayakları üzerinde duran , sorumluluk sahibi ve olgun biriyim yaşıma göre.. Bu muameleyi haketmiyorum
Himm anliyorum senin ici uzuldum ama eşini dinliycek tipler degil onlar anladigim kadar ne diyim ya sevdiginden ya seçtiginden vazgecceksin
Evet eşime de aynı muamele. Baskın gelmem gerekiyor göstermem gerekiyor bir şekilde
Komple iletisimi koparmalisin bence bayramdan bayrama anca
Bu mümkün değil. Eşime sabah günaydın gece iyi geceler demeden uyumuyor ailesi. Gün içinde de sürekli iletişimdeler. Wp son görülmemizi takip ediyor anne ve ablası. Kaçta uyuduğumuzu uyandığımızı takip ediyorlar ve bu durum eşime normal geliyor. sabahtan akşama sevgili gibi konuşuyorlar yani. Bu durum bana rahatsız edici geliyor ama onlara normal
Hepsini arayip kufredesim geldi bu ne boyle ya ceza evi mi orasi
Herkesin ruh sağlığı bozuk diyorum. Eşimin de öyle. Aile sıcaklığı sandım başta hoşuma gitti. Ne bileyim böyle takıntılı olduklarını.. Neyi neyden koruyorlar anlamıyorum. Hepsi işsizlikten bunların
Himm hakkinda hayirlisi olsun ya ne diyim cok kotu durum
Ne yapayım ben bunlara nasıl baskınlığımı göstereyim? Huzur bozulmasın diye her laf sokuşlarında sessiz kalıyorum ama böyle geçmez ki
Azarliycaksin hepsini
Ne zaman? Şu anda yaparsam eşi askerde diye böyle vs düşünürler. Ne zaman yapayım. Sırf huzur kaçmasın diye susuyorum haksızlığa tahammülüm olmadığı halde
Askerden gelince bi annenin evine git gel sen burunlari surtulsun
Koca ilçenin mi burnu sürtecek? Ailenin evine git derken bir kaç günlüğüne misafir olarak mı yoksa evi terk etme blöfü olarak mı söyledin?
Terket evi bana kalirsa temelli
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
😊😊😊😊
Eşin askerden dönünce taşının oradan
Eşim sence bırakır mı burayı. Eşim bıraksa ailesi bırakmaz. Bir ara yurtdışında yaşamak istiyorum diyordu bende olur mu hayatım Türkiye çok güzel diyordum. Ağzıma tüküreyim …Gerçi şimdi de ben istesen ters teper hiç istemez.. Burası yaşanılır bi yer değil
Ailesi bırakmak zorunda. Eşini ikna edersin yaparsın sen
Nereye gideceğiz ki …Ekonomi burada ailelerden kalan paralarla geçiniyor herkes ev arsa vs.. İkimizde çalışmıyoruz. Annesine kalan mirastan faydalanıyoruz. Nasıl olacak? Çalışmak istemiyor. Hazıra alıştığı için. Büyük para gelince bir şeyler yapmak istiyor.
O zaman çalışmak zorundasınız yan gelip yatmakla olmaz. Bu ne rahatlık
Ben zaten çalışıyorum normalde. Buraya gelince iş imkanım olmadı. Sorun ben değil eşim çalışmak istemiyor. Bu rahatlıktan ben de rahatsızım
Hoş rahatlıkta değil. Evlerimiz ayrı olsa bile marketten aldığımız fişi gösteriyoruz neredeyse o kadar detay istiyor ailesi
Yok artık bir yaşına daha girdim. Sizin taşınmanız şart
Galiba tercihi ben değil eşim yapacak geldiğinde bu gidişle. Saçlarım beyazları yemin ediyorum susmaktan içime atmaktan..
Allah sabır versin, inşaallah hayırlısıyla huzura erersiniz
Psikoloğa gittim. boş ver takma diyor. Ben zaten kim ne düşünür derdinde olan biri değildim. Çünkü kendime sahip çıkabilen biriyim. Oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen. Sırf dedikodu yapmasınlar diye daha fazla kasıyorum kendimi
Psikolog diye diye sadece boş ver takma mı dedi… Şahsen bu sitedeki bazı üyeler daha iyi psikolojiden anlıyor. Bulunduğun ortam tam bir negatif enerji kitlesi. Uzak durman için en doğru yol taşınmak. Eşin gelsin karar versin
Psikolog tabi ki o kadar kısa konuşmadı. Özetini söyledim …
hakkin da hayirlisi mersk ettim seni
Be yapıcam ben nasıl katlanacağım bu insanlara? Gerçekten hiç kimseyi merak etmiyorum. Niye herkes bu kadar meraklı anlamıyorum…
☹️☹️☹️
İç Anadolu'nun köyüne mi gittin naptın bu ne
Hayır ya turizm bölgesi. Herkes birbirini doğuştan tanıyor yerlisi buranın
Daha kötü ya. Resmen rezillik istediğin gibi gezemeyecek misin yani. Çok saçma
Herkes geziyor halbuki. Diyecektim sen o lafları fıldır fıldır gezene söyle. Ben evden zar zor çıkıyorum zaten. Beni tehdit ediyor güya hareketlerine gittiğin yere dikkat et filan bu ne ya