Bu tehditlerle ve dedikodularla nasıl baş edeceğim?

1 yıllık evliyim. Eşim şu an askerde. Ailesi ile görüştüm bugün. Yaşadığımız yerde herkes birbirini tanıyor. Benim tanımadığım çok fazla insan var ama çoğu kişi beni tanıyor. Yolda görse biliyor yani. Ve çok dedikoducu insanlar. Eşimle ilk evlendiğimizde pandemi dönemiydi ve dışarı çıkmazdık fazla. Şimdi haliyle çıkmaya başladık. Bu kadar hareketli ve işsiz, tek işi dedikodu yapan bir topluma geldiğimi bilsem kesinlikle evlilik için bir kez daha düşünürdüm. Bugün görüştüğümüzde anne ve ablası eskiden şahit oldukları bir olayı anlattılar. Çocuk askere giderken sevgilisini en yakın arkadaşına emanet etmiş. Onlarda zamanla sevgili olmuş evlenmiş vs. Sonra kız pişman olmuş ayrılmış tedavi görüyormuş filan. Dün de biri beni taksiye binerken görmüş ve kayınpederime söylemiş. Yani ben evden hiç çıkmayan biriyim alışveriş yapmam gerekmediği sürece. Ve oturmasını kalkmasını bilen ve burada hiç arkadaşı olmayan biriyim. Bana sürekli bunları anlatıyorlar. Eşim buradayken de öyle rahatça çıkamıyordum kapının önüne bile. Kafayı yicem artık. Herkes herkesin her şeyini biliyor. Herkes işsiz , sonradan görme , paralarını yiyip anca bir araya gelip dedikodu yapıyorlar. Nasıl bir yere düşmüşüm. Bana ima ettikleri şey çok iğrenç. Belki eşim bana da ajan takmış olabilir. Hoş söylemese bile herkes takipte zaten. Buradakiler gerçekten kafayı yemiş. Çoğunda kaygı bozukluğu var. Eşimde öyle. Zamanla farkettim. Resmen tehdit ediyorlar. Napacağım ben , nasıl uğraşacağım bu kişilerle?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bu tehditlerle ve dedikodularla nasıl baş edeceğim?