AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
315Cevap
Gidip herseyi anlaticaksn en kotu yok der sogursun blki ondn seni sevmiyeni sevecekte deilsin ya krdsm
öyle ama kardeşim artık yüzünü bile göremiyorum ki...
olaki buluştuk ve yeri geldik bank ben seni çok sevdim onadan sana güveniyorum, seninle dışarı çıkıyorum tarzı birşey desem bile o ona yeter mi?
Onu o bilir bn ne desem yalan olur
inanırmısın aynısını yaşıyorum ve 1 yıldır sürüyor bir çaresi yok hiç arama... hani şey olur bugün ona soğuk ddavrancam dersin ama dahada yakınında olur ya hah o çok beter seni çok anlıyom be
Erkek melankolik kız sevmez. Güçlü görün, dişi görün, sonra izle değişimi.. Madem o kadar yakınında, kullan azıcık kadınlığını..
yakın ama uzak
Onunnla konus arkadaslik kur sevdir zamanla kendini belki sever zamanla seni sevmezsede yakininda olilursun en azindan
adam genelde her dediğime gülümsüyor ya da komiklik düzeyine göre gülüyor
Olmuyorsa gereken çabayı gosterdiysen hayırlısı buymuş demekki dahada uğraşma demekki o seni sevmiyor seni sevmeyen biri seninle evlense no kur ki sürekli üzer seni kafanı kullan bu sadece alışkanlık aşk değil sevgi hiç değil
çaba göstermedim pek. ama aramızda geçen olaylar oldu uzun demezseniz anlatayım ona göre değerlendirin seviyor mu sevmiyor mu diye
burdan yaz
öncelikle teşekkür ederim
Birkaç aydır konuşuyoruz ama daha yeni yüz yüze geldik. Arkadaşlarıyla oturuyordu. Muhtemelen beni önceden gördü ama ben onunla konuşuncaya kadar dönüp yüzüme bile bakmadı. Yanına gittim, sadece merhaba diyebildim. Yüzüme bile bakmadan ÇOK YAVAŞ bir şekilde kalktı yanıma geldi elini uzattı ve nasılsın dedi. İyiyim sen nasılsın dedim ve o andan itibaren gözlerine daldım. Birkaç saniyeydi ama bir ömür gözlerinde yaşamış gibi hissettim. ve ellerimizi hala birbirimizin elinden ayırmamış öylece ben ona o bana bakıyordu. Kendime geldiğimde bunların olduğunu fark ettim ve hemen uzaklaştım. Zaten gerisini de hatırlamıyorum ama gözlerime korkusuzca hiç kaçırmadan bakıyordu. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve utandım da...
bu arada nasılsın dediğinde gülümseyerek cevap verdim. kendime geldiğimdede hala gülümsüyordum
o günden 1.5 2 hafta sonra buluştuk…normalde benim ona sözüm vardı ben çay ısmarlayacaktım ama oraya gittik çayın da yemeğin de parasını o ödedi…bana ödettirmedi. ben yanında kıpkırmızı oldum öyle yapınca. benimle konuştu. bazı sorular sordu benimle ilgi. boş zamanlarında ne yaparsın dedi düşünürüm dedim. çünkü düşünmeyi çok severim dedim. kendiyle ilgili bir şeyler anlattı. yemek yerken üşüdüm. istersen şu battaniyeyi vereyim dedi yok dedim.2. ye tekrarladı kabul ettim. sonra hala mı üşüyorsun dedi evet dedim. istersen ceketimi vereyim dedi.(ceketini çıkarmıştı yanındaydı…) yok dedim ama yine de vermedi. sonra da beni evin yakınına kadar bıraktı gerisini kendim geldim.
giderken el sıkıştık bu sırada herşey için teşekkür ettim ama hala el ele tutuşuyorduk ve elleri bu soğuk havada terlemişti ama gevşek tuttu elimi. o kadar yolu ne olur ne olmaz oralar tehlikeli deyip benimle geldiği için eve dönünce haber ver dedim. o haber vermeyince ben mesaj attım. haber vermedin ama varmışsındır umarım diye. evet, güzel birgündü çok teşekkür ederim, yemeğinide beğenmedin ama artık başka sefere dedi...
o günden beridir hiç çıtı çıkmadı ben de tuttum bu sabah ona mesaj attım. senden ses çıkmayınca ben mesaj atayım dedim iyi bayramlar ^^ diye
o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye. Ne yapmaya çalışıyor, bir şeyler hissediyor mu sizce bana?
Ne olursa olsun böyle ilk mesaj atan olursan seni elinde istediği gibi oynatır bırak mesaj atma eğer o sana atmazsa sevmiyodur zaten sevse atar onun için bırak mesajı
zaten son attığım mesajdan sonra daha yıllar boyu mesaj atmadan durabilirim ölene kadar bile
ona değmeyeceğini anladım
Böyle biseyi ben yasasam :))) atardim
anladım. işte bazılarının oluyor ama kıymetini bilmiyor, kıymetini bilecek adamın da olmuyor
Aynen öyle ama artık Cok ta umrumdaydi diyorum
öyle demekten başka çare yok ki artıkk
yoksa hep içini kaplayıp duracaktı
Aynen öyle
Ben birşey yapmadım zamana bıraktım başka birileri çıktı karşıma onlarla vakit geçirdim artık sadece aklıma geliyor gülüp geçiyorum tamamen unutmak diye birşey yok
"Bana bir avuç dolusu aşk borçlusun, indirim yaptım sana, ona bile razıyım" de ona :((
Aynı şeyleri yaşıyoruz ben onu seviyorum o da başkasını böyle adaletsiz bu dünya
lanet olsun bu aşka
2 seçeneğin var bence.
1.'si seni seveni beklemeye devam
2.'si kendini onun gözüne sok demiyorum ama kendini belli et ben burdayım mesajı veren hareketler yap ama aşırıya kaçmasın şımarık gibi gözükürsün benden söylemesi
gelen gideni aratmaz unutturur bacım buda böyle biline :) koyver gitsin hadi eyv
Birine bağlanıp takılmak saçmalık
Sevene can feda
Sevmeyene elveda
imkansız olanları sevdim hep.
bu aynı ben sandım ama o kadar yaptığımı göz ardı edip takmıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum ona
Seni takmayan biri için neden bu kadar uğraşıyorsun az mantıklı düşününce çok saçma olduğunu anlıcaksın
evet artık mantıklı düşünmeye başladım diyebilirim :))
aklım artık onu ilelebet terketmem gerektiğini söylüyor ki ben de onu dinleyeceğim
Her zaman daha iyisi vardır
evet öyle bu benim aradığım kriterlere sahip değil onu farkettim o yüzden uzaklaşıyorum ondan
vazgeç
yani sen sevip uğreşırsın sonra koca bir bir hiç otur kitap falan oku
Üstünü başını aç sinemaya davet et samimi davranışlarda bulun gerisi gelecektir
cinsel objesi olarak görür bu sefer...
ben saf, temiz aşk istiyorum
ayağının altında ezdiğin papatyalara bir bak bırak güllerin peşinde koşmayı
Platonik olduğu için unutması daha zor olur hep içinde keşke diye geçirirsin zor ama elbet unutuyorsun herkes birbirine aynı hisleri besleyemiyor.
ah ne sanslılar var cıkmıyor senin gibi kızlar karşma valla:)
valla ya :)
ama şansını değerlendirmiyorlar
Eski sevgilim benimle oynadi dort kere ciktik herseferinde uzdu beni hala kopek gibi seviyorm cikarken gece yarilarina kadar emek sarfettigim hediyeyi almadi iki yildir cektgm aciyi kimse cekmemostir
Benimde başıma geldi canım onla olan ortamını değiş oyle bir sansinda yoksa ilgi alanlarini degis ne bileyim sana deger veren bir sevenin vardir mutlaka ona yogunlaş olumlu düşün surekli slow muzikler dinleme bir sure
sevilmek varken karşılıksız sevmek de nedir ya acı çekmek hoşuna mı gidiyo vazgeç hemen kendine değer ver
Sevdiğin kişiyle konuştun mu? Yani açtın mı bu konuyu ona?
hayır açmadım ama ilk ve son buluşmamız olan o buluşmada anlayacağını anlamıştır...
unutmaya calıs yoksa kendı hayatından zevk alamazsın
Kendini rahatsiz edecek kadar sevmek hemde karsindaki sevmiyorken cok kotu birsey, bence hemen unutmaya bak yeni birseyler yap baska seylere odaklan bosver :)
Aynı dert bendede var 4 senedir ugrasiyorum ama olmuyor :( artk çarem kalmadigini düsunuyorum en azindan arkadas kalmak icin ugrasiyorum..
Ben yaşadım ben ona yakınken o bana o kadar uzaktı ki. Her aklıma geldiğinde ağlıyordum. Her cümlede, kelimede, harfte herşeyde onu hatırlıyodum. bir müzik dinliyodum onu hatırlıyodum bir resme bakıyodum onu hatırlıyodum ve sürekli hiç durmadan ağlıyodum Hakettim mi? Hayır ben ona o kadar aşık iken onun bana böyle yapmasını hak etmiyordum. Şimdi size tek bir sorum var.
Her gece ağlamak sevdaya dahil mi?
Gel sarılalım bacım. Aynı durumdayım. koşulsuz seviyorum bende
hadi sarılalım kardeşim...
evet koşulsuz seviyoruz
Ne yapacağız biz böyle
sakın ona onu sevdiğini bir daha söyleme sktr git de erkekler bu gibi kızlardan hoşlanır yanında eriyip gitme senle alay eder. Ama bunlar için sevdiğinden emin ol. Hıı bu arada güçlü kal.
size anne diyebilirmiyim?
tabii yavrum... :) Sana yavrum diye bilir miyim?
Yıllarca birini karşılıksız seven bir arkadaşım vardı adam gitti evlendi arkadaşım mahvoldu. Sonra biri ile tanıştı eskiye unutamadı ama yenisi ile mutsuzda olmadı
Yapacak tek şey var oda unutmak. Bende karşılıksız seviyorum ama yapıcakbir şeyim yok. Sürekli karşılaşıyoruz tekrar tekrar canım yanıyor fakat unutmaktan başka çarem yok
Haylaz Ft Killa Efkan & Merihşah - Karşılıksız Aş…:
https://youtu.be/SllNB15qgeoKatekterini bildigim icin uzak durmaya basladim ama ne kadar uzak durmaya calisdiysamda okadar yakininda olmak istedim iki yillim onu sevmeklen gecti
Eger karekterini, kisilligi iyiyse ve düsünce olarak anlasabilicegini düsünüyorsan biseyler yapip hoslandigini hissetir
Arada sırada banada oluyor sonra bir silkeliyorum kendimi ne yapıyorum ben diyorum geçiyor işin kötüsü belkide oda beni seviyor ama gerçekleşmesi imkansızın imkansızı hayatta olmaz insan kankası olan kızla çıkarmı be kankalığın kurallarına aykırı.
o da çok kötü... ona açılmadım ama uzun demez okursanız aramızda yaşanan olayı anlatayım, ona göre erkek bana karşı boşmu değil mi söylersiniz
Okurum ama sana şimdiden bir şey söyleyeyim Sen az çok sana karşı ilgisi var mı ya da bu işin gerçekleşmesine imkan var mı tahmin ediyorsundur ona göre düşün ve ona göre bir karar ver bence yarın bir gün onunla birlikte olma hayali güzel bir şey ama bazen bu hayaller acıya dönüşebiliyor ben mesela kararımı verdim 1 ay önce onunla görüşmeyi azalttım bir hedef belirledim kendime hedefime ulaşmaya çalışıyorum şu an ve bu sayede kafamı dolu tutuyorum.
Birkaç aydır konuşuyoruz ama daha yeni yüz yüze geldik. Arkadaşlarıyla oturuyordu. Muhtemelen beni önceden gördü ama ben onunla konuşuncaya kadar dönüp yüzüme bile bakmadı. Yanına gittim, sadece merhaba diyebildim. Yüzüme bile bakmadan ÇOK YAVAŞ bir şekilde kalktı yanıma geldi elini uzattı ve nasılsın dedi. İyiyim sen nasılsın dedim ve o andan itibaren gözlerine daldım. Birkaç saniyeydi ama bir ömür gözlerinde yaşamış gibi hissettim. ve ellerimizi hala birbirimizin elinden ayırmamış öylece ben ona o bana bakıyordu. Kendime geldiğimde bunların olduğunu fark ettim ve hemen uzaklaştım. Zaten gerisini de hatırlamıyorum ama gözlerime korkusuzca hiç kaçırmadan bakıyordu. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve utandım da...
bu arada nasılsın dediğinde gülümseyerek cevap verdim. kendime geldiğimdede hala gülümsüyordum
o günden 1.5 2 hafta sonra buluştuk…normalde benim ona sözüm vardı ben çay ısmarlayacaktım ama oraya gittik çayın da yemeğin de parasını o ödedi…bana ödettirmedi. ben yanında kıpkırmızı oldum öyle yapınca. benimle konuştu. bazı sorular sordu benimle ilgi. boş zamanlarında ne yaparsın dedi düşünürüm dedim. çünkü düşünmeyi çok severim dedim. kendiyle ilgili bir şeyler anlattı. yemek yerken üşüdüm. istersen şu battaniyeyi vereyim dedi yok dedim.2. ye tekrarladı kabul ettim. sonra hala mı üşüyorsun dedi evet dedim. istersen ceketimi vereyim dedi.(ceketini çıkarmıştı yanındaydı…) yok dedim ama yine de vermedi. sonra da beni evin yakınına kadar bıraktı gerisini kendim geldim.
giderken el sıkıştık bu sırada herşey için teşekkür ettim ama hala el ele tutuşuyorduk ve elleri bu soğuk havada terlemişti ama gevşek tuttu elimi. o kadar yolu ne olur ne olmaz oralar tehlikeli deyip benimle geldiği için eve dönünce haber ver dedim. o haber vermeyince ben mesaj attım. haber vermedin ama varmışsındır umarım diye. evet, güzel birgündü çok teşekkür ederim, yemeğinide beğenmedin ama artık başka sefere dedi...
o günden beridir hiç çıtı çıkmadı ben de tuttum bu sabah ona mesaj attım. senden ses çıkmayınca ben mesaj atayım dedim iyi bayramlar ^^ diye
o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye. Ne yapmaya çalışıyor, bir şeyler hissediyor mu sizce bana?
ilk adımı sen atmışsın gördüğüm kadarıyla hem 2 gün olmuş biz bu konuyu konuşalı hala aramadımı seni ayrıca burada senin anlattıklarına bakılırsa hoşlanmışa benziyor ama sonradan aramaması garip geldi bana klişe bir söz olucak ama akışına bırak olaya dönerse benimdir gözüyle bak aksi takdirde daha fazla üzülürsün ve buda kötü bir his iyi bilirim.
hayır aramadı 2 haftayı geçti...
ama artık aklım onu ilelebet terketmem gerektiğini söylüyor
2 hafta büyük süre buluştuktan sonra aramama belki sana ısınamadı belkide başka biri var bilemiyorum ama dediğim gibi akışına bırak düşünmeyide pat diye kes demiyorum gönül işleri öyle pat diye kesilmiyor ama aklını başka şeylere vermeye çalış.
çok teşekkür ederim.
artık kendimi geriye çekip olayları akışına bırakma kararı aldım
Bişey yapAmazsın zamanla caninin yanmasına alışacaksın sadece
4 yıl karşılıksız sevdim ben. Ona açıl, herşeyi anlat. Biraz rahatla hayır dediği için unutuyorsun.
değer verdiğimi söyledim yetmez mi?
Pisman olurum diye yapmadklrn en buyuk pismanlıgın olmasın git konus ne kaybedersin hicbisey bence
ona değer verdiğimi söyledim bu yetmez mi?
Yeter bnce ama odun degilse ona karşı farklı seyler hissettigni anlar herhalde
teşekkürler her şey için : )
Rica ederm ;)
Önce ilgisini çek sonra dolaylı yoldan anlat sıkıntının açılan sakin sen olma
nasıl çekerim ilgisini?
Uygun bir zaman da ona bunu söyle evet veya hayır hiçbir şey kaybetmezsin
ona değer verdiğimi söyledim bu oldukça manidar değil mi?
Hem seviyorum diyorsun hem karşılık bekliyorsun, ilginç doğrusu:/
aynı durumdayım. Ben sevdiğimi söyledim ama hiç işe yaramadı hala da seviyorum mal gibi..
Ben 6 sene sevdim. bir cozum bulamadm. Senmi bulacan.
ya bulunursa...
adam her şeyini o kadar gerçekçi yaptı ki...
umut var sandım ama yokmuş :(
çalışana ekmek var...
Bos hepsi. Kandırma kendini.
sadece kendini sosyal hayatın kollarına bırak herşey unutulur.
okuldan vakit olmuyor
bu dünyada kendinden başka birşey düşünme nefes alıyorsan hayat devam ediyorrdur yeni arkadaşlıklara yelken aç eminim 1 ay geçmeden unutacaksın
her şey için çok teşekkür ederim :))
çok şükür unutmaya başladım bile...
aklım artık onu ilelebet terketmem gerektiğini söylüyor
Yaklasimlarini ona belli et ve eger birazda olsa sana ilgisi varsa umidini yitirme
peki olaylar uzun ama yok anlat dinler okurum ona göre yorum atarım derseniz atayyım
hiç bişey yapamassın hele birde ilk aşkınsa her bulduğunda onu tekrar tekrar yaşarsın allah yardımcın olsun
hiçbişe sadece acı çekiceksin veya itiraf edip rezil olup acı çekiceksin bu kadar basit tek ilacı zaman :)
Aşk bir başkasına aşık olana kadar devam eden süreçtir o yüzden öldüm bittim aa bu çok tatlı ona öldüm bittim devam eder yeni birini bulursun :)
Ah bacım ah ben çektim ben ama varya iştahtan kesildim resmen bütün neşemi aldı götürdü bu olay üstüne üstün nişanlanıp evleneceği konuşuluyordu neler çektim allah bilir en son 2 ay beraber olduk sevmedi namusuz ağzıma sıçtı
Bari tadi nasildi:)
valla ilk aylar ayaklarım yere basmıyordu hayalimdeki insana kavuştum ama sonrası olmuyo işte
elden bir şey gelmiyor malesef. bir süre acıyor, sonra alışılıyor. ama özlemek, sevmek, işte onlar hiç bitmiyor.
kuzum ben neden depresyona girdim sorsana şu kardeşine
olayı anladım kardeşim...
geçmiş olsun
sağ olasın
Olmayacak işe amin deme derim üzülen sen olursun çünkü.
Başka şeylerle ilgilen. O zaman sıkıntıların azalır.
Bendede var o oaly 3 gün önce yine o kızla karşılaştık tam unutuyorum derken hayat unutma demek ister gibi lanet olası kıvırcık.
banada aynısı. tam başka kızdan hoşlanmaya başlıyorum bir anda karşıma çıkıveriyor. yine dağılıyorum. yine eskiyi hatırlıyorum. yine bana hiç bir zaman aşkla bakmamış ama yinede beni benden alan gözlerini anımsıyorum. yukardaki hepimizle oyun oynuyor bence.
Çok kötü bir durum bende hep yaşıyorum hala da öyle uzaktan adını bilmediğim birine aşığım 1.5 yıldır sadece bakistik şimdi o da olmuyor
Hiçbirşey yapamazsın verdiğin her çaba sonunda sana acı keder ve hüsran olarak geri döner , çok kötü birşeydir elden bişey gelmeyip çaresizce yüreğe köz basmak
7 yıl ssevdim sonra zaman unutturdu tekrar karşıma çıktığında canım çok yandı ama mutlu olsun onun gülümsemesi hep gülsün başkasıyla ama gülsün o ne diyim mutlu olsun:)
sukret halıne karsılıklı olup kahrını cekeegıne boyle daha ıyı en guzel ask platonık olandır cıcım :D
benden senden bir farkim yok desem yeri, beni seviyor ama yuzume bile bakmiyor en acisida bu, gormemezlikten geliyor:(
en azindan goster sevdigini belli et , boyle okuzler sevilmeye bile degmez...
4 yil platonik sevdim. Baskasiyla opusurken gordum. İnan bana bu onun seni sevmemesinden daha cok canini yakiyor. Yol yakinken git konus,
Yanlış Anlama Fakat, Platonik Aşklar'ı Hep Hüzünlü Bir Son Bekler. Gerçekler İncitir, Fakat Bundan İbaret.
Unutma ki her zaman daha iyisi vardır. ;) Sadece zamanı geldiğinde buluşacaksın. Unutacam diye kendini erkeklere bırakmada. allah muhafaza eleğe çevirirler. Devir kötü :)
Karşılıksızsa sana düşen vazgeçmek... Merak etme seneye şu an onun için ne kadar üzüldüğün aklına dahi gelmeyecek kafanı başka şeylere ver müzik dinle, film izle, kitap oku , gez dolaş mesela.
Karsiliksiz sevmek, karsiliksizken sevgili olduktan sonra aldatilmaktan ya da terkedilmekten daha az aci verir. İlk once bu ihtimali dusun derim.