• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Karşılıksız seviyorum, ne yapacağım şimdi ben? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
40
Yapay Zekaya Sor
Karşılıksız seviyorum, ne yapacağım şimdi ben?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

233

Cevap

315

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • söyleadrian
    söyleadrian Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Herşey çok sevmekten..

https://www.youtube.com/watch?v=h1j1qtu-pCY
    1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle teşekkürler :)

Yorumla
  • hasret87
    hasret87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 86%
    +1 yıl

Nazım Hikmet'in "Tahir'le Zühre Meselesi" şiirini öneririm. Benimseyebilirseniz hayat görüşünüzü değiştirebilecek güce sahip.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • vendetta34
    vendetta34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

paylaştın mı bu durumunu sen onunla? ve birşey söyliyim mi yaşıyan ölüye dönüyorsun hiç kimseyi istemiyorsun sadece onu istiyorsun ama olmuyor koca dunyada sankı tek basınasın kalabalıgın arasına girip kaybolamıyorsun ama kendını kaybetmissindir bul kendini.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır sadece ona değer verdiğimi söyledim bu yetmez mi?

Yorumla
    • vendetta34
      vendetta34
      +1 yıl

yetmez bence daha acıklıyıcı ol

Yorumla
  • şirin_filozof
    şirin_filozof Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bence en güzel ask platonik ask evet acı yonlerı var onu basklarıyla gorup olduğunu bılıp sessız kalıyorsun bıde ıyı yonunu dusun karşılıklı askta hep bı oda benım kadar sevıyor mu sorusu aklında hep benı aldatacak mı askımız bıter mı korkuları ama platonik askta askından emınsın hep bır umut var ıcınde umut aska ışık tutar unutma :)

1
    0 Yorumla
  • cürüm
    cürüm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sana yardımcı olmak için önce duygularından haberi olup olmadığını haberi varsa nasıl tepki verdiğini bilmemiz lazım bir ince daha detay ;)

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Duygularımı dile getirmedim. eğer anladıysa vücut dilimden anlamıştır. isterseniz ilk karşılaşma ve ilk buluşmamızı yazayım uzun demez okursanız ona göre cevap verin bana

Yorumla
    • cürüm
      cürüm
      +1 yıl

hala aynı fikirdeyseniz sıkıntı yok özelden siz yazın ben okurum ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim düşünceniz için :)
      O iş tamamiyle bitti. kaç yıldır unutamadığı sevgilisi var...
      Bu aralar rüyalarıma girmeye başladı. dil kursundayım. orada karşıma çıktı. hayat gereksiz yere bizi bir araya getiriyor. beni acıtmak için. neden böyle anlamadım :(

Yorumla
    • cürüm
      cürüm
      +1 yıl

bende öyle tahmin etmiştim 1 ay geçmiş :) Her Hayat Kendi Hikayesini Kendi Yazar O senin hikayende yazan sadece tek bir satır bunu unutma.. Hiç Kimseyede Ederinden fazla değer werip kafana takma ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle karar aldım teşekkürler de neden öyle şeyler yaptı oyun oynadı onu anlamadım

Yorumla
    • cürüm
      cürüm
      +1 yıl

ne yaptığını bilmediğim için yorum yapamicam :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aynı durum bende de var. ben söyleyemedim sevdiğimi kaybetmekten korkuyorum demiştim ona. o da en sonunda arkadaşlığımızı bitirdi. en sonunda sana yavşamadım bişey yapmadım dedim o da bitsin artık konuşmak istemiyorum sevgilim kızıyo dedi ben de artık atmıyorum mesaj filan.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben yaklaşık 3 senedir karşılıksız seviyorum ben kiloluyum küçükken olan bir hastalıktan dolayı daha doğrusu ilacın yan etkisi her neyse çok istiyorum veremiyorum sevdiğim çocuk son senede acayip yakışıklı oldu zaten çok tatlıydı şu an çok cool kaslı falan çok samimi çok komik biri dışarda sessizdir ama bana da öyle hiç konuşmuyoruz sevdiğimi biliyor ama. Hak veriyorum sana insanın canı çok fazla yanıyor bazen oturup saatlerce ağlıyor ama öyle zamanlarlar geliyor ki her gece çıkıp balkona gökyüzüne baka baka Allah'a yalvarıyorsun bazen o kadar umutlu oluyorsun ki inanıyorum bigün mutlu olucaz diyorsun. İnsan zamanla alışıyor ama o acı asla tamamen gitmiyor. Özellikle bir şarkı çaldığında resmini açıp uzun uzun bakıyorsun kalbine bıçak saplıyorlar sanki. Ben herkesde onu arıyorum ama ondan asla vazgeçemedim kimle çıkarsam çıkayım hep o vardı kalbimde. Ben onu asla unutamam biliyorum ilk kez böyle oldum ve bunun gerçekten aşk olduğunu biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • tomahawk
    tomahawk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl
    https://youtu.be/2NcE-6iElTo

:D:D:D

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahaha ben gülen birini görünce çok gülüyorum ya :D
      teşekkürler :D

Yorumla
  • titanyum77
    titanyum77 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.

Benim duygularinla oynadii bana cok guzel davrandi sende hoslaniyorum ilerisi icin plan yapmakta istiyorum derdi hep zamanla bende ona asik oldum ama o bana o soylediklerini hic dusunmemiskii oylesine soylemis sonunda arkadaşimla cikiyo bazen ayni ortama gidiyoz denk geliyo sariliyolar opusuyolar sanki benim inadima gibi bana bakarak icim yaniyoo kacmak geliyo ama gurur var mecburen icim yana yana seyrediyorum bide bana sorun o anii

1
    0 Yorumla
  • leylinsel
    leylinsel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

bitek aşkı saçma bulan ben miyim ya gelip geçici şeyler takma kafana. eğer hiç olmuyosa da unutmaya çalış. bu da ancak bir başkasını düşünerek olur

1
    2 Yorumla
    • İnspector06
      İnspector06
      +1 yıl

Demekki hiç aşık olmamışssın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben de aşkı saçma bulanlardanım ama başıma birşey geldi dilerseniz anlatabilirim

Yorumla
  • maksant
    maksant Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Öncelikle yaşını öğrenmem lazım ama eğer 20 nin altındaysa takma derim kesşnlikle gelip geçici bisey ama eğer 24 ve üstüyse yorumda belirtebilirsin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

21 yaşında

Yorumla
    • maksant
      maksant
      +1 yıl

Fazla takma ya gelip geçici birşeydir

Yorumla
  • Nediyimkii
    Nediyimkii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

O senin ona karşı bişeyler hissettiğini illa ki az da olsa fark etmiştir önce ona öyle bişey yokmuş izlenimi yansıt o da kendini yanlış anlamış hissetsin ve sen bu şekilde davranırken belki de bu durumu benimseyip kendini ondan geri çekmiş bulabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • bayanlavinia
    bayanlavinia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

ben iki yıl önce senin durumundaydım iki yıl geçti hala aynı yerdeyim çünkü yerine başkasını koyamadım olmadı. aslında düşününce birinin varlıgına tutunarak yasamak çok acizce ama baska biri gelmeden bir önceki kişi unutulmuyor. o seni sevmiyorsa ona bunu belli etme ve her şeyi zamana bırak derim..

0
    0 Yorumla
  • seda887
    seda887 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Karşılıksız sevgi her zaman kötüdür ilk başlarda güzeldir seviyorum seviyorum falan dersin peki onunla konuşmayı denedin mi kaybedeciğin bir şey olmaz ya da onunla konuşmaya çalış yazış eğer sevdiğini söylersen bir şey kaybetmezsin söylemezsen başkalarına fırsat verirsin söyle bence eğer söyleyince ters cevap alırsanda onun nolduğunu anlarsın ve sevmekten vazgeçetsin kaybediceğin bir durum olmaz

0
    0 Yorumla
  • sabriiiimm
    sabriiiimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bende aynı durum içindeyim bende karşılıksız 2 senedir seviyorum ve evleniyo bir başkasıyla benle hiç çıkmadı sevgili bile olmadık elini tutmadım hiç sarılmadım ve ben onunla ilgili hayaller kurarken o hayallerimi başkası yapıyor ve bana uzakta aslında yakında uzak ki bu acıyı bende tadıyorum ama daha ben bile unutamadım onu düşünmemeye çalışıyorum olmuyo bunun bir çıkışı yok işte karşılıksızsa hep böle devam eder bu elin kolun bağlı bişey yapamassın buna ki onu unutturucak biri mutlaka çıkar bir süre sonra artık bıkarsın emin ol herşeyi oluruna bırak

0
    0 Yorumla
  • canbay44
    canbay44 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 57%
    +1 yıl

Sevdıgın adamın sevgılısı var mı varsa boş ver eger yoksa gıt konuş kendısıyle konuşmakla bir şey kayıp etmezsın ıllerde pışman olursun keşke zamanında konuşsaydım dersın bıde onu başkasıyla yolda ya da başka bır yerde görürsen canın daha cok yanar hıc bır şey için gec degılse gıt konuş sevıyorsan soyle sevdıgını ne kayıp edersınkı oda sana bır cevap verır

0
    0 Yorumla
  • sonbaharyagmurum
    sonbaharyagmurum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 61%
    +1 yıl

Karsiliksiz ask insani huzzursuz eder, tek yolun var, ona soylemelsin sevdigini, kesinlikle hayir derse, unutmaya calismakdan baska caren yok. kendine haksizlik yapma, bir bakarsin gencligini mahv etmissin, senin onun icin onemin yoksa sen de onu onemsememelisin. yoksa bitirir seni yureginin acisi, akilli, mantikli ol, bu zamanda kimse icin mahv olmaya degmez!

0
    2 Yorumla
    • Bakırköylüm
      Bakırköylüm
      +1 yıl

size anne diyebilirmiyim?

Yorumla
    • sonbaharyagmurum
      sonbaharyagmurum
      +1 yıl

De yavrum de, zaten oglum 11 yasinda, oyle de yas farkin yok

Yorumla
  • CenkEfe35
    CenkEfe35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

BEN eşittir SEN şu an aynı durumdayız açıkçası ben whatsapp tan sürekli kontrol ettiğim ve mesaj atma ihtiyacı duydugum için sildim bugün en azından yakın arkadaşım olduğu için beraber takılıcaz sürekli hissedicem gibime geliyor bu duyguyu ama en azından melankolik ve depresyon halimi çözüceğine inanıyorum onu sürekli takip etmeyerek sadece akışına bıraktım mesaj atarsa cevap yazar silerim direk numarayı yine

1
    0 Yorumla
  • vlkngdr
    vlkngdr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Kimse kimseye kelimelerle yardimci olamaz hayat dediginiz bir fiille bikac sifat zamirle kavranilacak bisey degil ki bence sen uzulmeyi hak ediyosun cunku seni karsiliksiz sevenleri sevmen lazim yani tersime cevir bak anneni babani dusun onlar gibi insan bul gerisi bos o. sevdigin kisye karsi boyle acilarla varacagim tek yer var o da

hicbisey..
    Yanlis anlama da bunlar dogru yani sana yalandan iki süslü kelime kurmaktansa az ve öz bir not dustum

1
    0 Yorumla
  • trebuchet
    trebuchet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

Düşünsene; ilişki sen istediğinde biter, sen istediğinde şekillenir ve sen istediğinde romantikleşir. bunlar karşılıksız sevmenin belirtileridir. sorumluluk istemez, seni sıkboğaz etmez. tek taraflı sevgilisindir, tek taraflı aşık.

1
    0 Yorumla
  • lokumunannesi
    lokumunannesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

başıma geldi. ilklerde imkansız diyordum onu unutmak. ama sonraları zamanla unutulduğunu anladım. aslında ilaç zaman değil. sadece zamanla hafifleyen acılarımız. unutacaksın elbet. inan ne büyük aşklar unutuluyor...

1
    0 Yorumla
  • Nurr93
    Nurr93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl

Sevmek cok zor sevmemek cok zorr sevdim ama sevildimmi bilemiyorum
    ... Dinle guzel bir sarki :(!

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • YASEMİNCİİK
    YASEMİNCİİK Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Allah öldürür dünyadan alır sen beni öldürdün hayatta bıraktın DE ONA.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o nasıl laf öyle çok iyiiii

Yorumla
  • sercanist
    sercanist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

cok kolay yakınsan uzakmışsın gıbı davran,, sana yaklastırıcaktır kendısını,, okuz degılya anlamıştır hoşlandığını. d

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet :D
      artık uzak duruyorum ama yine yakınlaşmıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cocukla konus susmak hicbir ise yaramaz benim basima aynisi geldi ben kenara cekip konustum ne yasadiysam her seyi anlattim ona ve ondan arkadasca konusmak icin izin aldim o da kirmadi kabul etti sende aynisi yap su an cocukla nerdeyse cikmak uzereyiz susmak bir halta yaramiyor cocuk elbet senden etkilenicektir. Bol sans :)

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aslında yaşadıklarımı anlatayım mı uzun demez okursanız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabii dinlerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öncelikle çok teşekkür ederim
      Birkaç aydır konuşuyoruz ama daha yeni yüz yüze geldik. Arkadaşlarıyla oturuyordu. Muhtemelen beni önceden gördü ama ben onunla konuşuncaya kadar dönüp yüzüme bile bakmadı. Yanına gittim, sadece merhaba diyebildim. Yüzüme bile bakmadan ÇOK YAVAŞ bir şekilde kalktı yanıma geldi elini uzattı ve nasılsın dedi. İyiyim sen nasılsın dedim ve o andan itibaren gözlerine daldım. Birkaç saniyeydi ama bir ömür gözlerinde yaşamış gibi hissettim. ve ellerimizi hala birbirimizin elinden ayırmamış öylece ben ona o bana bakıyordu. Kendime geldiğimde bunların olduğunu fark ettim ve hemen uzaklaştım. Zaten gerisini de hatırlamıyorum ama gözlerime korkusuzca hiç kaçırmadan bakıyordu. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve utandım da... bu arada nasılsın dediğinde gülümseyerek cevap verdim. kendime geldiğimdede hala gülümsüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o günden 1.5 2 hafta sonra buluştuk…normalde benim ona sözüm vardı ben çay ısmarlayacaktım ama oraya gittik çayın da yemeğin de parasını o ödedi…bana ödettirmedi. ben yanında kıpkırmızı oldum öyle yapınca. benimle konuştu. bazı sorular sordu benimle ilgi. boş zamanlarında ne yaparsın dedi düşünürüm dedim. çünkü düşünmeyi çok severim dedim. kendiyle ilgili bir şeyler anlattı. yemek yerken üşüdüm. istersen şu battaniyeyi vereyim dedi yok dedim.2. ye tekrarladı kabul ettim. sonra hala mı üşüyorsun dedi evet dedim. istersen ceketimi vereyim dedi.(ceketini çıkarmıştı yanındaydı…) yok dedim ama yine de vermedi. sonra da beni evin yakınına kadar bıraktı gerisini kendim geldim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

giderken el sıkıştık bu sırada herşey için teşekkür ettim ama hala el ele tutuşuyorduk ve elleri bu soğuk havada terlemişti ama gevşek tuttu elimi. o kadar yolu ne olur ne olmaz oralar tehlikeli deyip benimle geldiği için eve dönünce haber ver dedim. o haber vermeyince ben mesaj attım. haber vermedin ama varmışsındır umarım diye. evet, güzel birgündü çok teşekkür ederim, yemeğinide beğenmedin ama artık başka sefere dedi…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o günden beridir hiç çıtı çıkmadı ben de tuttum bu sabah ona mesaj attım. senden ses çıkmayınca ben mesaj atayım dedim iyi bayramlar ^^ diye
      o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye.
      atmakla doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemiyorum. ... yorumunuz nedir?

Yorumla
  • yalnizkurt58
    yalnizkurt58 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Tek çare zaman. İstersen yaşadıklarımı anlatayım da zamandan başka çare yok gerçekten.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • biradam1
    biradam1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

Valla karşılıksız sevidim ama hiç mutlu olmadım. Salakça bir şeydir. sevdiğini başkasıyla görünce haddini bildirir adama.. Akıllı ol vazgeç, sana ilgi gösterenlere şans ver.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim beğendiklerim beni beğenmiyor;beni beğeneni de ben beğenmiyorum

Yorumla
    • biradam1
      biradam1
      +1 yıl

İşe beğenme olarak bakma sadece. Yani evet fiziksel denklik önemlidir biraz, ama inan o sadece başlangıçta. Çok güzel bir kadın ve yürümeyen huzursuz bir ilişkidense, daha az güzel ama huzurlu bir kadını tercih ederim..

Yorumla
  • Ekrmsvm
    Ekrmsvm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

hacım en sağlam aşk odur bence asıl güzel olanı yapıyorsun karşılıksız seviyorsun ama acısınıda cekiyorsun. kısmetinde varsa gelir. kalbini temiz tut bence. birazda belli etmeye calış bakalım nolucak

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim...
      aslında bazı olaylar yaşandı ama uzun demezseniz sıkılmadan okursanız anlatayım mı?

Yorumla
    • Ekrmsvm
      Ekrmsvm
      +1 yıl

tabiki dinlerim okurum hiçte sıkılmam nolucak sanki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o günden beridir hiç çıtı çıkmadı ben de tuttum bu sabah ona mesaj attım. senden ses çıkmayınca ben mesaj atayım dedim iyi bayramlar ^^ diye
      o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye. Ne yapmaya çalışıyor, bir şeyler hissediyor mu sizce bana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o günden 1.5 2 hafta sonra buluştuk…normalde benim ona sözüm vardı ben çay ısmarlayacaktım ama oraya gittik çayın da yemeğin de parasını o ödedi…bana ödettirmedi. ben yanında kıpkırmızı oldum öyle yapınca. benimle konuştu. bazı sorular sordu benimle ilgi. boş zamanlarında ne yaparsın dedi düşünürüm dedim. çünkü düşünmeyi çok severim dedim. kendiyle ilgili bir şeyler anlattı. yemek yerken üşüdüm. istersen şu battaniyeyi vereyim dedi yok dedim.2. ye tekrarladı kabul ettim. sonra hala mı üşüyorsun dedi evet dedim. istersen ceketimi vereyim dedi.(ceketini çıkarmıştı yanındaydı…) yok dedim ama yine de vermedi. sonra da beni evin yakınına kadar bıraktı gerisini kendim geldim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

giderken el sıkıştık bu sırada herşey için teşekkür ettim ama hala el ele tutuşuyorduk ve elleri bu soğuk havada terlemişti ama gevşek tuttu elimi. o kadar yolu ne olur ne olmaz oralar tehlikeli deyip benimle geldiği için eve dönünce haber ver dedim. o haber vermeyince ben mesaj attım. haber vermedin ama varmışsındır umarım diye. evet, güzel birgündü çok teşekkür ederim, yemeğinide beğenmedin ama artık başka sefere dedi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye. Ne yapmaya çalışıyor, bir şey hissediyor mu sizce bana?

Yorumla
    • Ekrmsvm
      Ekrmsvm
      +1 yıl

kibar biriymiş gerçi normal bir insanın yapacağı şeyler. hiç bir erkek yanındaki bayana para ödetmez. yani onu sevdiğin için ufak şeyler seni mutlu ediyor. güzel vakit geçirmişsiniz oda iyi. ama mesajlaşma meselesi karışık isminide bilmiyorum sanki imla hatası varmış gibi geliyo bu arada :) bence aklında ve hayatında başka biri var. ondan dolayı senden uzak duruyo. ama cok dikkat et bence tabi üstüne fazla düşersen kullanılabilirsin buda canını fazlasıyla yakar. işini çok saglam yap bence. yanlış anlamazsanda ekrem. sevim.96@facebook. com burdanda mesaj atabilirsin çünkü artık girmicem heralde buraya. şiştim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle yapacağım artık ondan ilelebet uzaklaşma kararı aldım. her şey için çok teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Ekrmsvm
      Ekrmsvm
      +1 yıl

ben teşekkür ederim ne demek herzaman :)

Yorumla
  • partners
    partners Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

her aşk sevgi bir nebze herzaman karşılıksız ya da az limittedir derecelendiricek olursak sen %80 seversin %70 gibi yani canın elbette yanıcak her aşk bir gün küllenip yok olur zaten alışman gerekicek

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • metmet4432
    metmet4432 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Sevgilisiyle fotoğraf çekilenleri çok kıskanıyorum sonra fotoğrafı şikayet ediyorum falan

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahhah ben de :D

Yorumla
    • metmet4432
      metmet4432
      +1 yıl

:):)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

tam olarak aynı yerdeyiz, yabancı bir ülkede vatandaşını görünce sevinirsinya öyle bişey işte bu :) napalım klasik sen elmayı seviyosun diye elmanında seni sevmesi şartmı diyip geçicez.. evet bazen melankoliğe bağlıyorum bende onu ne çok sevdiğimi düşünüyorum sonra kendime kızıyorum falan derken hayat bir şekilde akıp gidiyo sonuç olarak yapıcak bişey yok kendi kendime"sen hak ettin bunu, b*k vardıda aşık oldun madem çek acısınıda" diyip devam ediyorum..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle :)

Yorumla
  • OnlyHawk
    OnlyHawk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Sevmen çok güzel ama senin zayıf noktan onu sevmen. çok sev ama belli etme , seni sevmiyorsa seni senden çok seveni bul.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler...
      sevip sevmediğinden emin değilim. bazı davranışları var seviyor gibi ama bazısı da var sevmiyor gibi... anlayAmadım. eğer istersenz uzun demezseniz yaşadığımız bir kaç olayı anlatayım. zaten 2 kez gördük birmirimizi

Yorumla
  • sibel2334
    sibel2334 Takip Et
    +1 yıl

en gzl aşk karşılıksız olan bnce zamanı gelince karşılıklı oluyor bn yaşamışım bunu yaa sevmeye devammm

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gelir mi ki acaba devamı. çünkü karşılıksız çok yaşadım ve hiç biri karşılıklı olmadı...
      onunla yaşadıklarımızı anlatsam 2-3 hafta içindekileri siz acaba karşılıklı mı değil mi diye yorumunuzu atsanız olur mu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir süre sonra geçiyor cidden benim bir arkadaşım vardı 3-4 sene sevdi bir cocugu kız sabahlara kadar uyumuyodu çok aşıktı zaman sonra ondan soğudu işte sanada zaman lazım arada banada oluyo bir süre platonik takiliyorum sonra bakmisim her sey gecmis

1
    0 Yorumla
  • sabit53turan
    sabit53turan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

bukadarmi zayif karaktersn karsiligi yoksa ortada bicbise yok demektir akli selim olup onune yoluna bakacaksn hayat devam ediyo

1
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bazı olaylar geçti uzun demezseniz anlatayım ona göre değerlendirmenizi istersenin yapın o seviyor mu sevmiyor mu diye

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

anlatirmisin vaziyeti merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öncelikle çok teşekkür ederim
      Birkaç aydır konuşuyoruz ama daha yeni yüz yüze geldik. Arkadaşlarıyla oturuyordu. Muhtemelen beni önceden gördü ama ben onunla konuşuncaya kadar dönüp yüzüme bile bakmadı. Yanına gittim, sadece merhaba diyebildim. Yüzüme bile bakmadan ÇOK YAVAŞ bir şekilde kalktı yanıma geldi elini uzattı ve nasılsın dedi. İyiyim sen nasılsın dedim ve o andan itibaren gözlerine daldım. Birkaç saniyeydi ama bir ömür gözlerinde yaşamış gibi hissettim. ve ellerimizi hala birbirimizin elinden ayırmamış öylece ben ona o bana bakıyordu. Kendime geldiğimde bunların olduğunu fark ettim ve hemen uzaklaştım. Zaten gerisini de hatırlamıyorum ama gözlerime korkusuzca hiç kaçırmadan bakıyordu. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve utandım da...
      bu arada nasılsın dediğinde gülümseyerek cevap verdim. kendime geldiğimdede hala gülümsüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

giderken el sıkıştık bu sırada herşey için teşekkür ettim ama hala el ele tutuşuyorduk ve elleri bu soğuk havada terlemişti ama gevşek tuttu elimi. o kadar yolu ne olur ne olmaz oralar tehlikeli deyip benimle geldiği için eve dönünce haber ver dedim. o haber vermeyince ben mesaj attım. haber vermedin ama varmışsındır umarım diye. evet, güzel birgündü çok teşekkür ederim, yemeğinide beğenmedin ama artık başka sefere dedi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da dün çok yoğundum ailemi bile arayamadım, teşekkür ederim ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım diye. Ne yapmaya çalışıyor, bir şeyler hissediyor mu sizce bana?

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

masallah baya uzun yazmisin duygularni katmisin yazarken cocunda sana yaklasimini tavrini ilgi ve alakasini cok samimi buldum bir ictenlk gonulden sicaklik var yani hersey pozitif ayni frekastasinz ortak duygulara sahipsinz bnce cocun seni sevdini bn burdan hissettin insallh bundan sonraki akis guzel olacaktir hakkinizda hayirlisi olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok teşekkür ederim okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için. şunu da düşünmüyor değilim benimle ortak duygulara sahip olsaydı eğer neden mesaj atmadan dururdu diye? sizce neden?

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

mjs atmamasi seni karamsarliga itmesin sen belki hep arasin mesaj atsin hep alakadr olsun istiyosn isleri olur baska mesguliyetleri olur bir takim kendince sorunlari olur ihmal edebilir anlayis burada on plana cikiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adam full geziyor

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

ne olmus geziyosa sende fazla mizlaniyon adamdan yana hep sitem baska bise yok bukadar takintili olma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam özür dilerim sizi de rahatsız ettim

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

hayir ya sen benim rahatsizlik duydumu sakin dusunme sadece bazi seyleri abartiyosun gereksiz takinti yapip kendinide uzuyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anladım biraz ters konuştunuz da ondan dedim

Yorumla
    • sabit53turan
      sabit53turan
      +1 yıl

dediklerimde terslik yok sen biraz paranoya plmusun hepsi bu

Yorumla
  • ooonurr
    ooonurr Takip Et
    +1 yıl

git konuş senden hoslanıyosa cıkarsınız hoslanmıosa ne takıcaksın kı kafana memlekette bı o mu var bu kadar cok takma ve bı ınsana bu kadar cok baglanma kımse ıcın uzulmeye degmez emın ol..

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ona değer verdiğimi söyledim bu yetmez mi?

Yorumla
    • ooonurr
      ooonurr
      +1 yıl

bnce yetmez

Yorumla
    • ooonurr
      ooonurr
      +1 yıl

acık acık konusman lazım cıddı bı sekılde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onun artık bunu haketmediğini düşünüyorum. çünkü adam yalnız değilsin diyor ama hiç yanımda değil, arada bir hal hatır bile sormuyor artık benim ne halde olduğumu biliyor çünkü... bu adam bence bunu bilmemeli. hem artık böyle aptallıklarından sonra soğudum. son 3 gündür kafam da kalbim de çok rahat çok şükür... onu unutabilirim yani bunu anladım
      her şey için çok teşekkür ederim :)

Yorumla
    • ooonurr
      ooonurr
      +1 yıl

senın adına sevındım

Yorumla
  • Mybreath
    Mybreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/watch?v=Px-m3CrMS4E

iyi gelir :)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler :)

Yorumla
  • Trickster
    Trickster Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Kafam inanılmaz güzel. Ama söz verdiğim için O' na yazamıyorum. Seninle aynı durumdayım bir nevi. Daha öncede aşık oldum ama böyle hislerle ilk defa oldu. Böyle bağırasım geliyor. Ne yapiyor ne ediyor merak ediyorum deliler gibi. Ama söz verdim bu konuları açmayacağım diye. Sözümden dönecek kadar yüzsüz değilim. Yapacak birşeyimiz yok gönül başkasına aşık olana kadar devame edecek. Unuttum dediğim an kendini hatırlatıyor zaten bir yerlerden çıkıp.

0
    6 Yorumla
    • huzurukoklasamegede
      huzurukoklasamegede
      +1 yıl

Bunlari bir odaya toplayıp dovelim biz.

Yorumla
    • Trickster
      Trickster
      +1 yıl

Ahhh ahhhh! Ben varım valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

daha önce aşık oldun ama buna çok farklı hissediyorsun. yalış anlamadım değil mi?
      peki ona açıldın mı?

Yorumla
    • Trickster
      Trickster
      +1 yıl

Evet daha oncede sevdigim hodlandigim kisiler oldu 2 tane daha ama bu cok farkli oldu benim icin. Yabi bir anda hem beynime hem kalbime girdi falan. Belki de olumlu bir cevap alamadigim icin boyle hissediyorum olaylar karisik oldu biraz :) Boyle fazla genel anlatmakta istemiyorum reklam olmak gibi heheh

Yorumla
    • Trickster
      Trickster
      +1 yıl

Bunu ozelden falan daha detayli soyleyebilirim herhalde. Durumuna sukredersin :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki söyle bakalım...
      nickim P ile başlayıp N ile bitiyor. merhaba diye mesaj atacağım. sonra olayı anlatırsınız :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Karsiliksiz sevmek agrıyan dişi çektirmek gibidir. Acısını bir sure çekersin eksikligini ömür boyu.

3
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle teşekkürler...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim.

Söyle kurtul soylenmeyen şey zihne yuktur taşıması zor bir agırliktir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ona değer verdiğimi söyledim bu yetmez mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman unutmaya çalış kendini başka şeylerle meşgul et dünyadaki tek erkek o değil sonuçta. Emin ol ondan daha iyileri de karşına çıkacaktır. Olduğu kadar olmuyorsa kader.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim :)
      aklım artık onu unutmam ve ilelebet terketmem gerektiğini söylüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabiki unut gitsin ne zorlayacaksin yap makyajini cik besiktaşa kadıkoye kismet ayagina gelir sen sadece secersin :)) canini sıkma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anladım öyle yaparım artık...
      her şey için çok teşekkür ederim :)

Yorumla
  • nokian
    nokian Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Bu durumda tek bir yapılıcak iş kalıyor sana sevdigin kişiyi ayartmaya çalışıcaksın hem sen kızsın canım biraz cilvelen kadınlıgını kullan ayarlarsın o da seni sever böylelikle karşılıksız sevgi olmaz olsada yürümez o yüzden karşılık almaya bak hemde acilen ve akıllı biriysende nasihat dinle ve tut iki kırıt ya yanından geçerken kendimdende biliyorum illaki düşücektir : DD güven biraz bana

0
    7 Yorumla
    • nokian
      nokian
      +1 yıl

sitenin erkekleri ayarlayamayasın diye yazık olumsuz durum falan yazmış kızları da akılları yetmemiş seni yönlendirmeye çık karşısına konuş falan : D acılar içindeki aşık erkeklere cazip gelmez bak beni bir kerecik dinle sonucu gör istiyorum sadece bir kerecik yanından giderken şöyle güzelde kıyafetler giy azcıkta kırıtarak dolaş o seni görsün ama bir yerde sen onu önemsemiyor normal işine bakıyor gibi dolaşıp git yanından bak sonra sonucu görürsün söz dinler biraz

Yorumla
    • nokian
      nokian
      +1 yıl

pardon söz dinle biraz

Yorumla
    • Ülker88
      Ülker88
      +1 yıl

Nasıl cilve yapsın ne söylesin arama durumu yoksa mesaj da ne yazsın

Yorumla
    • nokian
      nokian
      +1 yıl

ya arama mesaj işini unut bırak telefonu elinden onun bulundugu bir mahale gitsin kazayla girmiş gibi falan onu kastettim

Yorumla
    • nokian
      nokian
      +1 yıl

telefondan bir halt olmaz bak bırak telefonu sen onun bulundugu bir mahale git ama kazayla gelmiş hesabı yap sonrada kadınlıgını kullan bak şu çok ama çok etkili oluyor inan bana şöyle sana çok yakışan seni uzun ve güzel gösteren kıyafetler giy ama çekici olucak bak azcık bacagının bir yeri görünsün ve sonrada onun bulundugu bir muhite kazayla gelmiş gibi gir ve gene çok çekici bir hanım gibi kırıtaraktan kastım buydu çekici davran biraz bir iki iş yap ama onunla ilgilenme sonra da dönüp orda çıkıp uzaklaş inan bana son derece etkili olucaktır giyimine kıyafetine çok çok çok ama çok dikkat et farkı görüceksin bu dedigimi uygularsan evlenirsiniz bile benden söylemesi kendimden de biliyorum çok etkili oluyor ondan içimden dogru bilgi vererek yardımcı olmak geldi bu yüzden yazıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok teşekkür ederim :) mantıklı da ama bu sefer başka obje olarak düşünmez mi?
      bir de adam sürekli uyuyor mahallesine gitsem ne olacak :D

Yorumla
    • nokian
      nokian
      +1 yıl

Ee zaten sen bir kızsın bu normal degilmi

Yorumla
  • Nehir61
    Nehir61 Takip Et
    +1 yıl

Hiç kimse vazgeçilmez değil... Gerçekten öyle. Pozitif düşün ilerde karşına çok sevip sevileceğin biri çıkacağını düşün ve elbet bir gün olacak bu. Bunları düşün...

2
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

aşk sevgi bunlar beraberce yaşanabilen mutluluklardır senin karşıklıksız sevmen seni üzmekten başka bir şeye yaramaz önünde iyi bir gecek var daha çok sevileceksin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım kardeşim keşke keşke keşke keşke benim tek derdim senin şimdi yaşadığın dert olsaydı :( Türkiye savaşa sürükleniyor uyanın :( :'(

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ona da kahroluyorum zaten

Yorumla
  • malikoybasi
    malikoybasi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hepimiz çektik hala çekiyoruz. Allahın oğlu gelse bunun ilacını bulamaz ama bazen durumun böyle olması hoşuma gidiyor. Bazen iyi olduğunu bilmek yetiyor bazen neden yanında olmadığı zoruna gidiyor. Alışmaya çalışmaktan başka yapabilinecek hiçbirşey yok

1
    0 Yorumla
  • Astronotjuliet
    Astronotjuliet Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Valla bende platonik olmustum soylemedim tabi o da anlamadi aci cektigimle kalmistim simdi yine ayni asamadayim tekrar platonik olmaktan korkuyorum ama cok aci veriyor yol yakinken dön

1
    0 Yorumla
  • kırıkdökük
    kırıkdökük Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Sevgini belli etsen biraz belki oda biseyler hissediyodur

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

etmemez olur muyum hiç...
      sana değer veriyorum bile dedim ama hala ondan tık yok...
      rüyalarda buluşuyoruz artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayni durumdayim ve benim umutlanmam icin cok sebep vardi.. Ama yine yok.. Unutamiirm ve bu cok aci..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle...

Yorumla
  • EnteresanKişilik
    EnteresanKişilik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

O iş olmaz boşa kendini yıpratma. Çay demle çay iç. Düşünmemeye çalış. Yalnızlık iyidir.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biliyor musunuz bu yazılardan sonra kendime geldim diyebilirim. çok teşekkür ederim :)
      yazıyı okurken de elimde çay vardı daha da mutlu oldum :)

Yorumla
  • aşkımbenimbitane
    aşkımbenimbitane Takip Et
    +1 yıl

Dualarla Sev Derdi Mevlana,
    Dualarla sev ki;
    Aşkın, imana dönüşsün!

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aaaa onun için dua da ediyorum arada bir

Yorumla
  • İnnovator34
    İnnovator34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Aşk tahterevalli gibidir.. Birinin Sevgisi ağır basınca diğerinin g*tu kalkıyor :)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle :D

Yorumla
  • hentai
    hentai Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Ah be canım ya hepimizde ayni durum var keske herkez sevdigine kavussa ama olmuyo benimde yakinimda ama bir o kadar da uzak olan kara sevdam var emin ol goruyorum bide napicagimi bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • ggzdeeç
    ggzdeeç Takip Et
    +1 yıl

Zamanla unutuyorsun evet çok klişe "zaman" ama gerçekten öyle bir an gelecek ki ben bunu mu sevdim onca şeyi bunun için mi çektim diyeceksin. Önceden baktığında içini acıtan fotoğrafı öyle bir zaman gelecek ki şöyle bir bakıp geçtiğin fotoğraf olacak. Dinlerken onu düşündüğün şarkılara denk geldiğinde daha farklı şeyler düşünmeye başladığını fark edeceksin. Yani sen kendini hırpalama zaman bırak. İnan zamanla unutacaksın

1
    0 Yorumla
  • bilinmeyenekoşanadam
    bilinmeyenekoşanadam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ne yapacaksın öylece bakacaksın sonrada böyle melenkoli takılcaksın belli bir süre sonra başkası olacak geçecek gidecek güleceksin. Süre hakkında net fikrim yok takılıp kalmıcaksın ki başkalarını görebilesin.

1
    0 Yorumla
  • Ferhat507
    Ferhat507 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Allaha dua ediceksin sevmeyen kişiyle asla olma cok canin yanar unutlmayacak yaralar alirsin yüreğini ferahlatmak için dua et ve karşina kendine uygun olduğundan emin olduğunkişiye yönel doğru ve en iyisi bu unutmanin aklindan cıkarmanin başka hiç bir yolu yok

1
    0 Yorumla
  • QualityBear
    QualityBear Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Aynı şey bende de var çocuğun resmini gördüm sadece bir resmini ve aşık oldum inu hayatım da ilk görüşüm ve gerçekte hiç görmedim çocuk beni tanımıyor beni görmedi bilmiyor ama ben ona aşığım

1
    0 Yorumla
  • baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kusura bakma ama o sevgi değil saplantıdır. Seni sevmeyen bir insanı sevemezsin. İnsanın doğasında böyle bir şey yok. Elde edemediğin için beyninde sürekli onu kuruyorsun ve saplantı oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Papatyam94
    Papatyam94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Karsiliksiz demissin nerden anladin bunu konustun mu

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır konuşmadım ama isterseniz yaşadıklarımızı anlatayım. siz karar verin seviyor mu sevmiyor mu diye tabi uzun demezseniz

Yorumla
    • Papatyam94
      Papatyam94
      +1 yıl

tabii anlat dinlerim böyle durumlarda insanın konusmaya cok ıhtıyacı oluyor ozelden yaz istersen :) ben de seninle aynı d urumda sayılırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam atttım mesajı nickim P ile başlıyor

Yorumla
  • effflatun
    effflatun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

uyuşmuyorsun bu yetmez mi
    daha kendine uygunlarını bul.
    kendini kabul et ve ne istediğini bil.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • glamstagram
    glamstagram Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Çok zor bir durum şu an benimde başımda söylemediysen çık karşısına konuş en azından emin ol. Eğer sevmiyosa unutmaya bak çok zor biliyorum ama onunla karşılaşma ihtimalin olan ortamlardan uzak dur, dostlarınla takıl, duygusal şarkılar dinleme, onun kötü yönlerini düşün, yeni uğraşlar bul mesela yeni bir müzik aleti al onu çalmaya çalış vs. ama her şeyden önemlisi şunu unutma kimse için kendimi yıpratmamalısın hele ki seni sevmiyen birisiyse

1
    0 Yorumla
  • arda120
    arda120 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Nerden biliyorsun karşılıksız olduğunu? Belki umut vardır

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o zaman uzun değil okurum derseniz bazı olayların gidişatını anlatayım mı?

Yorumla
    • arda120
      arda120
      +1 yıl

Anlat tabi henüz uykum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birkaç aydır konuşuyoruz ama daha yeni yüz yüze geldik. Arkadaşlarıyla oturuyordu. Muhtemelen beni önceden gördü ama ben onunla konuşuncaya kadar dönüp yüzüme bile bakmadı. Yanına gittim, sadece merhaba diyebildim. Yüzüme bile bakmadan ÇOK YAVAŞ bir şekilde kalktı yanıma geldi elini uzattı ve nasılsın dedi. İyiyim sen nasılsın dedim ve o andan itibaren gözlerine daldım. Birkaç saniyeydi ama bir ömür gözlerinde yaşamış gibi hissettim. ve ellerimizi hala birbirimizin elinden ayırmamış öylece ben ona o bana bakıyordu. Kendime geldiğimde bunların olduğunu fark ettim ve hemen uzaklaştım. Zaten gerisini de hatırlamıyorum ama gözlerime korkusuzca hiç kaçırmadan bakıyordu. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve utandım da...
      bu arada nasılsın dediğinde gülümseyerek cevap verdim. kendime geldiğimdede hala gülümsüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Devamını Gör (428)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karşılıksız seviyorum, ne yapacağım şimdi ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşklarım ben ne yapacağım şimdi? 26 cevap verildi
Çok seviyorum, ne yapıcam ben? 19 cevap verildi
Üniyi seven var mı, şimdi hevesim kalmadı ne yapmam gerekir? 9 cevap verildi
Sevgilim olmuyor ne yapacağım? 17 cevap verildi
Sevgilim TOPAL ama çok seviyorum ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Çok seviyorum onsuz olamam ne yapmalıyım? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨