Herkes ama herkes beni eziyo degisemiyorumda napmaliyim biktim artik
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
böyle sölemeyi bırak kimse senden üstün değil sonuçta hepimiz ölüp gidicez toprak olcaz o seni kendinden üstün gören kimse ezmeye çalışan asıl onlar ezik. Bence
Herkes oyle ama hatta deli salk bile diyolar
Başkalarına sürekli hakeret eden insanlar bence onların psikolojisi bozuk sen normalsin. Konuşma böyle serefsizlerle sakin. Muhatap olmuyorum zekiyim çünkü size cevap verip seviyenize inemem de kudursunlar
Bide kizlar surekli imali sen delisin evlenemezsin senden daha iyilerini bulurlar diyolar
Aman boş ver öyle diyenler hep serserilerle evleniyor sonra da dayak yiyip boşanıyor üzülme sen onlar belli kıskanç manyak senle kafayı yemişler. Sole onlara benden başka derdiniz yok galiba hayatta okadar dertler var halbuki beni bukadar gözünüzde buyutmeyin hayatınıza bakın de
Hic arkadasim yok herkes disliyo beni
Kanka ben de öyleydim de vurup geçiyorum bana karşı benden vazgeçemezsin diyenleri peçete gibi atıyorum onlara karşı dik ve sert oluyorum. Bu davranışlarını değiştirmese de azalttı ve ellerine hiçbi şey geçmedi
Benim hep aglayasim geliyo
boş ver kanka
Değişmen lazım bende senin gibiydim ama şimdi skp geçiyorum sende dik dur artık kimseye eyvallah etme kimse lazım değil sktrsin gitsinler
24 yasindayim ben cok zor degismem
Seni zorlayan duruma bağlı nedir mesela seni ezikliğe sürükleyen karakter yapınmı yoksa ekonomik sorunmu bunlar önemli
Karakter
Karakterse işin zor çünkü oturmuş karaktersin artık değişiklik söz konusu olamaz ama şunu yapabilirsin kendine bazı opsiyonel kurallar ve kırmızı çizgiler belirleyebilirsin ama bu durumu etrafında ki kişilere dayatmalı olarak değilde kimseyi kırmadan yavaş yavaş kabullendirmen gerek
Aslinda kimse 8nemsemiyo sevmiyo beni naparsam yapayim aram bozuk gormezden geliyolar kotu davransam en azindan hakkini vermis olurum
Bulunduğun konjekture göre seni kötü değilde katı olmaya sürükleyen durumların arkası önü kesilmeycek anlaşılan sende çevreyin senden beklentisine göre değil çevreyin tepkimesine davran birini kırman gerekiyorsa kır defolsun gitsin üzülme
Bide herkes boyle davraniyo arkadaslarim bile cok ikyuzluluk yapiyo
Ekonomik durumu iyi olan kızları ve güzel kızları diğer ekonomisi zayıf olan kızlar ve çirkin kızlar dışlarlar bazende tam tersi olur ekonomisi güçlü olan azcıkda güzel olan kızlar diğer ekonomisi zayıf olan kızları dışlar hatta aşağılar kendini bir s.. kim zanneder
İnsanlara karşılık vermeye tartışmaya başla kendine gelirsin
Tartismadigim icin boyle yapiyolar sonra bende sinirleniyorum sac bas daliyorum kavgaci deli oldum
Kavga etmeden laf dalaşına gir
Anladim
İyi geceler
Ezildigini dusunuyosan degisimin baslamistir
Yapabilirim demi
Kimse kimseden üstün değildir bunu unutma
Degil ama ben degisemiyorum alismisim surekli fedakarliga degisemiyorum
orada dur derim bende yıllarca o hatayı yapıp fedakar oldum hep kendimden çok başkalarını düşündüm sonu hep hüsran oldu onun için bu hayata önce kendini düşünmelisin bencil olmalısın bak hayata bakış açın nasıl değişiyor
Bencil olamiyorum iste
Ama etrafına bakınca herkes öyle herkes hayatını yaşıyor herkes tek kendini düşünüyor kimse seni düşünmüyor
Böyle gelmiş böyle gider
Allah korusun
Ezdirme kendini tek kal dik dur
Ama nasil surekli elestiriliyorum hic karsilik vermiyorum herkesin dedigini kolayca yapiyorum
Muhattap olma bak bana çevremde 1 kişi yok eleştiriye açığım ama sap kulagımdan giriyor sol dan çıkıyor
Muhatap olmasamda surekli laf soyluyolar
Uzak dur
Arkadaş ortamını değiştir
Özgüvenini yükseltmek gerek
Aynen
Güzelsin diye kıskanıyorlardır 😘❤
Ya bilmiyorum artik ama herkes oyle
Herkes birbirini ezmeye çalışır hayatin kanunu bu maalesef
Gel sen beni ez altında :)
Defoll
Yok askom. drgilsin oyle. deme bi daha duymiyim
Ezik derken