Neden bir insan bu kadar degisir?

Merhaba arkadaslar bundan 8 9 ay once biriyle tanistim o sırslsr annem rahatsızdi ben hastanedeydim refakatci kaliyordum sonra konusmamız o kadar güzel gidiyordu ki bende alısmıstım sonra baya ilgiliydi hastaneye gelmeyi beni ziyaret etmeyi teklif etti ama o zamanlar kovit fazla oldugu icin kafeteryası kovitler icin ası yeri olmustu ki zaten annemi bırakıp gidemezdim de bunu dile getirdim bana bir seye ihtiyacım oldugunda ona söylememi falan söyluyordu sonra ben bu sefer görüselim dedim onun isi vardı yine görüsemedik böyle böyke gecti annem vefat edince ben diplerdeydim o sıra aramızda bi uzaklasma oldu cok fazla destegini göremedim ve her yerden sildim o da neden demedi simdi 1 hafta önce bana nasılsın yazdı aksam bende sabah gördüm mesajını cevap verdim takiplesmeye basladık sürekli degil ama ara ara yazıyor bana 2 gün önce bi konustuk fizigini fotograflarını cok begeniyorum cok hos birisin tarzı konustu sanki böyle sana sarılmak istiyorum boynundan öpmek istiyorum tarzı konustu kafamda çok farklı bir imajı vardı yerle bir oldu bende bence sen uyu dedim ona sonra :) emojisi attı konusmadım daha ne yapmam gerektigini bilmiyorum bana akıl verin ama nolur samimi olunn lutfenn 🙏🌻
Neden bir insan bu kadar degisir?