Cinsel Yaşam Arzu ile aşk ilişkili midir? (Sayfa 2) AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1010 Arzu ile aşk ilişkili midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek ilişkili değil ama arzu aşkın bir parçasıdır 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı. Arzu eşittir haşne fişne 1 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Bir birleri ile bağlantılı 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Arzu ile aşk doğar, tutku ile perçinlenir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aştan arzu doğar bence 2 1 Yorumla Nilgünce25 +1 yıl Şehvet, arzulamak , benimsemek , hayal bile etmek insana heyecan katılım verir. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Abla 18 yaşındayım ve ayak fetisim var 14 yaşında başladı yani güzel ayak görünce dayanamıyorum çorapsız olan. Acayip tahrik oluyorum 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl kesinlikle evet 2 1 Yorumla Ramiz1071 +1 yıl Evet Yorumla
Èmreecan Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer aşk varsa arzulamak olabilir gerisi hikaye 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cok degil 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,5b cevap paylaştı. Tabikii 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet ilişkilidir 1 0 Yorumla
TCÖnerAkça Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Arzu anlık yaşanabilir aşk ise duygusallıkla olur 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Arzulamak hevestir 1 1 Yorumla princessNokia +1 yıl askla da iliskilendirilebilir Yorumla
brktgylmz Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Kesinlikle ilişkili 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet ilişki vardır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Sanmam vücutlara da arzu besleniyor
Pek ilişkili değil ama arzu aşkın bir parçasıdır
Arzu eşittir haşne fişne
Bir birleri ile bağlantılı
İsteyerek olmaz bu işler
Arzu ile aşk doğar, tutku ile perçinlenir.
Aştan arzu doğar bence
Şehvet, arzulamak , benimsemek , hayal bile etmek insana heyecan katılım verir.
Arzulamak anlık aşk ömür sürer
Abla 18 yaşındayım ve ayak fetisim var 14 yaşında başladı yani güzel ayak görünce dayanamıyorum çorapsız olan. Acayip tahrik oluyorum
kesinlikle evet
Evet
Eğer aşk varsa arzulamak olabilir gerisi hikaye
Kesinlikle
Tabiki de ten uyumu da lazım
Evet bak mantıklı
İlişkilidir. İnsan sevdiğini arzular
Olabilir
Evet
Evet aşk varsa arzuda vardır
Kesinlikle ilişkili dir
Cok degil