Suriyeli erkek cok sana biseymi dedi birisi nldu knk gebertirim onu bak
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabah vbi velete sinir oldum ya çocuk küfür ediyo karşımda kızdım nerelisin sen dedim bana diyo anne baba Suriye ben Türküm kız cinnet geçirdim yeni taktiklerine bak 😂
İyi bir silah ama asker er silahlarından iyi. G3 Hk 33 gibi silahlar tutukluk yapabiliyor ama Keles suda bile ateş etme özelliğine sahip ayrıca tepmiyor sıkınca koruyucular bu konuda askerlerden daha şanslı ama asker silahı ve Keles arasındaki. fark askerî silah daha derin yara açıyor
Onun cezasından korkarsam namert olayım, çoğu tahtan inmesini bekliyo, neyse burada açıltan yazmayım seninde başın derde girer, istek atabilirmisin takip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmiyorum kucuk kucuk veletler etrafta dolasiyo hirsizlik yapiyo milletin karisina kizina bakiyo hadi ordan gitsinler artik ak
Cidden bıktık ya bıktıkkkkk
Suriyeli erkek cok sana biseymi dedi birisi nldu knk gebertirim onu bak
Sabah vbi velete sinir oldum ya çocuk küfür ediyo karşımda kızdım nerelisin sen dedim bana diyo anne baba Suriye ben Türküm kız cinnet geçirdim yeni taktiklerine bak 😂
Kfr etseydinya acimasaydin. Velete knk e*z*seydin biraz
Akli basina gelirdi
Kız küçücük çocuk anca sinirli baktım korktu kaçtı gözlerim büyük zaten bi bakış atıyom insanlar korkuyo mflcğxlxğzğzğğzz
Kucuk cocuk ama kufur etmis baksana kucuk ama seytan gibi
Birde diyor ya anne baba suriyeli ben Türküm kız cidden büyük olsaydı tokadı basardım hemde osmanlı tokadı 😂
Tekmeyi bassaydin knk uzerine ayakabinin altini temizleseydin😂
Kız sen baya benden daha fazla kinlisin onlara sevdim seni 😂😂😂
Evet knk acimiyorum suriyelilere
😂
Kız yanyana olsak muhteşem ikili olup ülkeyi kurtarabiliriz 😂😂
Acliktan olse donup bakmam ben knk
Al benden de o kadar
Sende gram acimiyon galiba knk 😂
Ne acıycam be senden benden zenginler ülkede bi onlar mutlu hepimiz açız aç onlara göre Türkiye cennet 😐
Haklisin ama bugunki velete elinde olsa iyi bi ders vermek isterdin. Degilmi kufur etmis ben olsam ez** erdim valla ypmak isterdim😂
Etrafta duyar kasan halkımız olmasa yapıştırırdım tokadı ama işte kflflfpdğdğdğğdğd
Sormaya degilmi bu kelimeyi duyunca bile icimin yaglarini erittin kanka
Ağlanacak halimize gülüyoz valla
Sorma knk bazen suri dilenciler para istiyor vermiyorum 5 kurus
Verme tabi iyi yapıyon
Aynen knk bi tanesi yalvariyodu açım falan umrumda olmadi hic ohhh iyi olmus dedim😂
İzmirde heryerde var yapıcak bisey yok gitmezler artık beraber yaşamaya alışcaz lsşaşaşsldldmc
Sinirden gülüyom valla😂
Hahahahahshshs yapacak bir şey yok
Migrenim tuttu 🤣
Diğer Ortadoğulu cahil halka olan bakisimla aynı
Hepsi aynı b*kun laciverti müslüman olmaları bende bir şey değiştirmiyor aksine tiksiniyorum hepsinden 😐
Müslümanlar maalesef çok sinir bozucu
Kanka bende müslümanım ona bir lafım yok ama bunu kullanıyorlar duyar kasıyorlar
Yok o kadar zekaları yok bahsettigimiz kesimin
Bıktık ya bıktık iyice ülke zeka seviyesi olarak geriledi
Ülke zeka seviyesi zaten geriydi. Tarikat cemaat mensupları Suriyelilerden afganlardan çok mu ileri zekalı?
Ya zaten onları hiç söyleme 🤪
Söyledim artık. Onların yüzünden 20 senedir aynı bok kokusunu çekiyoruz
Bu günlerde geçecek
Geçmez. 70 yıldır yönetim bunlarin elinde
Onlar bizim kardeşimiz
Al hepsi senin kardeşin olsun bizden uzak 🙏🏻
Öyle deme sen onların ablasısin
Ablaları ölsün bak kendimden bile vaz geçiyom o derece 🤪
Çok fedakar bir abla 😁😁😁
Hakkım ödenmez 😌
Dilenip sana para getireceklerdi oysa
İroni yapıyordum. Ya banane onlardan ülkesini savaşta bırakıp kaçanlar umurumda değil asıl bir davranış değil
Dilenmeye ihtiyaçları yok abisi devletimiz bakıyor zaten ☺️
Anlıyom ironiyi merak etme 🤣🤣🤣
Devlet karşılığıni alıyor oylar akp ye bir ekmek bir baş bir oy
Yok artık o ihtimal de bitti halk uyandı ülkenin içinden geçenLER gidecek...
İnşallah Bizim burada yoklar denk gelse fena döverdim
Orası neresi kanka Türkiye dışında bir yer olmalı 🤣
Diyarbakır ülkeyle çok bağlantısı yok sayılir zaten 😁
Anne keleşimi getir 😂😂
Annen silah satıcısı mi 🤣🤣
Ne alaka ne alakaa dldşxğxğğx
Bir snaypir lütfen 😅😅
Kanka bi tek keleş biliyom başka da bilmiyom ben ya dodpddğğdd
İyi bir silah ama asker er silahlarından iyi. G3 Hk 33 gibi silahlar tutukluk yapabiliyor ama Keles suda bile ateş etme özelliğine sahip ayrıca tepmiyor sıkınca koruyucular bu konuda askerlerden daha şanslı ama asker silahı ve Keles arasındaki. fark askerî silah daha derin yara açıyor
Yav birde anlatıyo mdlsplsğsğsğsğsğd
delilerin nerede ne Zaman yapacaklarıni kestiremezsin 😄😄
Cogunu sevmem ama turklerle farklari yok pek
Nasıl yok
İyice ailelerimize kadar girdiler maalesef
Migrenim tutuyo böyle kafaya takınca 😂
Hiç dert etme siyaset seversen biraz içimi dökmek isterim doluyum baya
Bir gün Silivriyi boyluycam bu siyasetten severim 🤪🤣
Merak etme artık ses çıkarma zamanı, bunların sonları geldi
Vatandaşlık alanları türklerle evli olanları hepsini göndersinler cidden sinirim bozuluyor ya
Atatürk zamanında bi grup insanı astırmıştı, bu ülkeye yine bi atatürk lazım
Ülke elden gideyi maalesef azınlıktayız 3 er 5 er doğurdular bizden daha fazlalar bak vicdansız değilim ama ölmüşler asılmışlar gram umrumda değil
Bir yiğit bi ülkeyi kurtarır hiç merak etme, bu tayyip amerikan ajanıdır ama maalesef anlatamıyorum kimseye
Kanka sus o kadar da değil silivri soğuktur sakit ol 😂
Korktukça daha soğuk olur, ve doğruysan sakın korkma doğru duvar yukılmaZ
Gelde bunu ona anlat işte külün kalmaz tuzla buz olursun susucaz mecbur
O kadarda basit değil değil, yaşını sorsam?
19 yaşındayım
Yaşın küçük korkmakta haklısn ama yaşına göre yinede baya olgun düşünüyosun, merak etme sonlrı geldi , yoksa bizim sonumuz gelecek
Nasıl korkmayalım yaptımız en ufak bir yorum cumhurbaşkanına hakaretten ya hapis ya da para cezası.
Onun cezasından korkarsam namert olayım, çoğu tahtan inmesini bekliyo, neyse burada açıltan yazmayım seninde başın derde girer, istek atabilirmisin takip
Tamam kanks