Yazmak ister miydiniz?
Eskiden kokulu mektup kağıtları, simli kalemler vardı yazmak için hatırlar mısınız? 😇
#tutku 🖤

Klişe değil de nostalji oldu diyelim. Ben duygularımı yazarak ifade etmeyi çok severim. Hayatıma biri dahil olduğunda da bunu çokça yaparım. Bir keresinde bu durumu bilen eski sevgililerimden biri, kendisine özellikle mektup yazmamı istemişti. Soruyu görünce bu anımı hatırladım ve paylaşmak istedim. Teşekkürler..
Klişe değil sadece artık günümüz teknoloji çağ devrindeyiz dediğin gibi biraz gereksiz görünür ama bir hediyenin yanında güzel ve anlamlı olur. Diye düşünüyorum.
Ama inan bunlar zamanla unutulur. Ben çok gördüm. Önemli olan değer bilen kişiye yazasin ama kuru kuru da değil. Bunu ara da tazelmen gerekir tekrar tekrar yapman gerekir ama şımartmadan. Şey gibi düşün sevgili oldun hersey bitmedi bir de sevgili olduktan sonra ilk günkü olan o heyecan taze tutmalisin yoksa hiç bir anlamı kalmaz.
Haklısın 😊
O zaman yazayım
Gönlümün prensesi senin varlığın benim için en değerli hazine olcak emin olki iyi bir eş olcam umarım sende iyi bir eş olursun ben ömürlük biriyim sende ömürlük olursun inşallah şu an napıyorsun bilmiyorum umarım iyisindir güzel günler yakındır kelebeğim ☺️
.. evleneceğim kadına
Ne zaman evlenirsem o kişiye yazdım
👍👏👏
Saklanıldığı zaman çok kıymetli bir şeydir o da bakmayın şimdi her şey E' li olmuş. O değil de E-Mektupta çıktı mı ya? 🤔
Bilmem hiç merak etmedim😄
Şimdi baktım yok ama yakında o da çıkar hiç şaşırmam 😄
Kesin çıkar 😂
Cevap
22Cevap
İlk önce yeni fenomenlik hayırlı olsun evet kesinlikle klişe yani mektup yerine artık mesaj yazılabiliyor mesaj gönderiyorsun her şeyden haberi oluyor
Teşekkür ederim 😇
Bence güzel bir anı olarak kalabilir doğru kişiye yazılırsa
Ever ben yazcamm nfjcj
Millet çivilerler aşkını kazımış çekiçle vura, vura. Zamane insanları iki cümleyi dokunmatik ekranda sıralayıp sevdiceğine yollayamıyor.
Selam gadası 🙃
Bence harika bir fikir olur. Çünkü insan mesaj yazarak sevdiğini dile getiriyor. Fakat emme vererek sevdiğini pek dile getirmiyor. Mektup emek vermenin en güzel yoludur.
Okuması zor olur ya hahah kimin el yazısı düzgün ki zaten. Ben mektup yazsam eczaneciye götürürler mektubu anlamak için
O kadar mı kötü yazın 😄
Mektup Aynen artık eskide kaldı Şimdi artık elektronik haberleşme sistemleri var en kötü
Evet öyle oldu SMS bile artık nerdeyse kullanılmayacak sosyal medya platformu üzerinden ilişkiler hep yürüyor
Evet okulda falan yazıp gönderiyorduk biryerlere. Mektup kullanan yoktur sanırım ya. Belki değişiklik olsun diye denemek isteyen olabilir.
Belki hoş olabilir mektuplaşmak ama o bekleme süresi falan zor iş ya 😄 Teknoloji varken unutuldu gitti
Klişe olmadida o mektubun kıymetini bilecek kadınlar yok denecek kadar az oldu
Çiçek sepeti notları mektup olarak sayılıyor mu🙄😂
Aksine daha çok değere bindi. Ne kadar nostalji o kadar romantiklik.
15 dakıka mesaj bekleyemiyorlar mektup yazacaz 😂
😂 iyiydi bu
İnceden yakalamayı seviyorsam demek ki :)
Bence artık daha orjinal olabilir..
Bir şey çok güzel olduğu toplumda yer tuttuğu için klişeleşir yani en güzel şeyler klişe olanlardır.
Güzel bir şey ama çoğu kişi artık yapmıyor.
Bence çok romantik yazmakta isterdim ama..
Artık yazan yok evet
Yıllar öncesinde kaldı o
Bence klişe değil, böyle nostaljik şeyler hoş..
Hayır, benim çok sevdiğim bir iletişim türü.
Bence çok hoş.
İsterdim aslında ne de olsa söz uçar yazı kalır 😌
tamamen zaman kaybı :=
Mektupla açıldığım oldu
Aslında güzel olurdu
Klişe olan yazılan mektuplar değil insanlar
kalmadı oyle seyler
Eskide kaldı
Güzel aktıvıte tek sorun hangi kargoya güvenicez
Evet
Yo olmadi ben hala nisanlima amerikadan yaziyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?