Artık pek dayanamıyorum?

İşten çok yakın arkadaşım var. Birbirimizin en yakınıyız diyebiliriz. Çok iyi anlaşır birbirimizle uğraşırız. Sürekli laf atar bana ben ona laf atarım. Çıkışta beraber gideriz bazen beni eve bırakır. Bazen izinli günlerinde yanıma uğrar. İş yerinde sık sık yanıma gelir. Yan yana çalışmasak bile gelir. Kar yağdığında evimin buraya geldi 2 kere gece yarısı. Hoşlanıyor gibi fakat neden söylemiyor olabilir? Kendisi doğulu 1 senedir burada ben doğma büyüme buralıyım. Dün akşam mesajlaşırken işte sen büyük şehirlisin kültürlüsün tarzında laflar söyledi. Okuduğum bölümü övdü akıllısın akıllı olmasan bunu okumazdın tarzı konuştu. Atanırsam doğuya gidicem büyük ihtimalle annemle tanışırsın orada falan dedi. Sizce bana karşı bişeyi var mı? Yoksa da neden bu kadar ilgili? Belli bir sebepten her gün konuşmaya başladık.2 gecedir telefonda 3 e kadar konuşuyoruz işle ilgili şeyler kendimizle ilgili şeyler. Ve neden söylemiyor anlamıyorum. İştekiler imada bulunuyor. Müdür dün toplantıda durduk yerde mağazada srvgililik olmaz falan dedi. Tek ikimiz yakınız kadın erkek olarak.
Artık pek dayanamıyorum?