Hiç ortak arkadaşımız yok kimden buldun beni dedim öyle önüme çıktın dedi. eski sevgilimle aynı köylüler ve takip ediyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkide eski sevgilin önerdi al sende dene diyercesine erkekler yapıyor bunu
İlk başta sevgilin var mı diye sormadı ki normal tanıştık eski sevgilim yazdırıyorsa söyle de bilelim dedim sinirlendi daha da yazmadı
Bilmem rastlantiya inanmiyorum vardir bir bokluk inan bana
Bende öyle düşünüyorum. Adımı soyadımı bilmeden beni bulamaz. Ortak arkadaşımız hiç yok ordan buldu desem.
Sen o cocukla birşeyler yaşadın diki eskisiyle. bunlarda samimi arkadaş ona anlatti ben işimi gordum sira sende diye
bir şey yaşamadık
Yinede o onermistir inan bana ya da biliyordur yoksa imkansiz
Bana kalırsa eski sevgilim yazdırdı
Seni denemek için oda bir ihtimal yani
Eski sevgilinle muhabbetim var dedi sonra yok dedi. Seni gördüm demiyor görmüşümdür belki diyor
Yalan söylediğini sen bile anlamissin hic muhattap olma bence
Bana inandırıcı gelmedi zaten. Eski sevgilimden bahsedince de istersen söyleyebilirsin Allah'a şükür kimseden korkum yok dedim.
Evet üstüne düşeni yaptın boş ver birsey var bu işte
İkizler burcu galiba 😂 kendi kendiyle çelişiyor
Kim çelişiyor?
Bana mesaj atan çocuk
Ne yalan atacaginj şaşıran bir mal bence 😂
Aynen öyle kendini ele veriyor 😂 bari düzgün yalan at
Aman salla 😂
Dikkatli bakmışımdır diyor. Ben dün yediğim yemeği hatırlamıyorum adam 4 sene öncesini hatırlıyor
Bahane uretmek icin ya ayni sozle bende birini dusurmustum 😂
Hadi ya 😂
Evet 😂
Ablası beni 4 yıl sonra ilk defa gördü selam verdi, ablasının da parmağı olabilir
Yok ablasının olacagini zannetmem o cocuktur
Eski sevgilim yani
Evet öyle düşünüyorum
Sağol
Rica 🖐️
Önceden seni beğenen ve ve sizin ayrıldıkdan sonra istek atmış olabilir, veya dedin gibi eski sevgilin de seni denemek için falan da atmış olabilir
Eski sevgilimle 4 yıl önce ayrıldık biz sonrada hiç iletişim kurmadık. Ayrılmamız yeni değil yani
İnsan yıllar geçse de akla gelir senin nasıl aklına geldiyse, ama dedim gibi önceden beğenen hsbını yeni bulan veya şans eseri de olabilir, veya eski sevgilisi ile seni işletecek de olabilir
Sevgilin*mslxslxls
Beni beğendiğini söylemedi ki ben eski sevgilinden bahsedince o da kendi eski sevgilisinden bahsetti en son sevdiğin var mı diye sordu
Eski sevgilim yazdırıyorsa söyle de bilelim dedim baya sinirlendi sonra da yazmadı
Hoşlanan kişi zaten hemen seni beğendim falan demez demesi için arada bir samimiyet falan olması lazım , sinirlendşyse ya sürekli onla alakalı şeyler dedin içindir ya da sana karşı bir şey hissediyorsa rahatsız olduğu içindir
Eski sevgilinle muhabbetim var dedi sonra yok dedi. Seni gördüm dedi sonra da hiç görmedim dışarı çıkmıyorsun galiba dedi
2 durum var ya eski sevgilin aklına geldin işte arkadaşının sana yazmasını istedi , ya da arkadaşı kendi kendine zaten ayrılalı çok oldu yazayım düşüncesine girdi
Adımı soyadımı bilmeden beni bulamaz ki ortak arkadaşımız olması lazım o da yok. Önüme çıktın yazdım dedi. Sen her önüne gelene yazıyor musun dedim. Çok çelişkili konuştu
O zaman eski sevgilinle alakalı dır
Ne yaptırıyor?
Mesaj attırıyor olabilir mi bu çocuktan bilgi alabilir mi benim hakkımda