Engeller ise daha dönmem olur, biter. Her defasında engel atıyor ise olgunlaşmamış ham maddesi olarak bakarım. Çocuk mu bu? Her dakika, her kavgada engel atacak. Böyle ilişkiler de çekilmez. Sinirden geberirim ben kesin yani. Özellikle sayamadım diye içim içimi yer.
Bunu ben değil de eski sevgili olduğum kişilerden iki tanesi yapıyor idi. Sonra da yüzsüz yüzsüz engelimi açıyordu ve bana yazıyordu. İlkinde sinir olmuştum ama zamanla umursamayan bir hal almıştım. "Zaten geri engelimi açıp yazacak. "diyordum. Hadi bir, iki kez yaparsınız da devamlı olunca saçma buluyorum. İlişkinizi yormak dışı bir işe yaramıyor. Ceza da vermedim. Ayrıldık farklı bir nedenden dolayı. Çocukluğu ile onu baş başa bıraktım. Beni kaybetmekten kötü bir ceza olmaz zaten.
"Her seferinde" engellemesine fırsat vermem ki. İlk engelinde silerim onu. Engellemek de neyin nesiymiş? Çoluk çocuk işleri bunlar. Saçma sapan davranışlarını çekemem.
Veda etmek yeterli. Çocukça tepkiler verecekse gerek yok. Engelleme durumunu rahatsız edenler için koymuşlar. Ben rahatsız edensem bir daha etmem. Konu kapanır.
Eğer engelliyorsa karakterini oluşturanmamış bir ergendir ve ben çocukları sevmiyorum yani çocukları seviyorum ama kocaman adam olmuş karakterini olgunlaştıramamış bebekler benlik değil
Ayrılır yoluma bakarım. Aklı sanalda kalmış olan biriyle gerçek hayatta hiçbiriyle yapamam. Bu tıpkı çantanda silah olup her tartışmada çıkartıp dolarım demeye benziyor. Yani artık tehdit edici gücünü yitirmiş sıradan şımarıklık gibi duruyor.
Senin kendi sorunun Hep engel atıyorsan yanlış ya da sana uymayan insanları seçiyorsundur. O engel butonu hep ordadır. Sen ne istediğini bilmedigin sürece o buton hep çalışacak. Biraz narsistlik var galiba yoksa bu huyun devamlı olması da normal bir şey değil
Böyle birisiiyle sevgili olmak hımmm.. İkinci kez tekrarlarsa ayrılırım, konuşmuyorsa konuşmasın anlarım ama engellemeyi çocukca ve çok saçma buluyorum. Ne olursa olsun konuşup çözmeyi tercih ederim.
Bu tarz tavırlar ilişkiyi çok yorar. Karşı taraf da artık daha fazla uğraşmak istemediği için arkasına bakmadan gider bir gün. Bu da en büyük cezadır sevene.