Ayarı olması lazım. Çocuğuna illaki nafaka odeyeceksin. Ama 1 ay evlenip bosananlar var ve ömür boyu nafaka borcu bağlıyorlar. Bunun ne mantığı var ne başka bir şeyi.
Arkadaşım ben bekarım ve çalışıyorum ama dünyanın düzeni böyle evliyken iyi hoş boşanınca mı ağır geliyor sen zaten şahsiyetli olsan adın altındaki bi kadına kendin destek olur yüceltirsin
Şahsiyetle bunun ne alakası var. Sözlükten kelime seçip yazıyorsunuz ya. Hanımefendi bakın bir insan geçinebiliyor ise başka birinden destek almak zorunda değildir. Neden bu kadar dar düşünebiliyorsunuz ki anlamıyorum
Yahu 5 kuruş hesap edildiğini buradaki insanların maddi durumunu nereden biliyorsun :) bu kadar önyargılı olma üzülürsün. Para her şey değil bunu anlamıyor olmanı hoş karşılıyorum
Yahu para alabilmek için çalışmayan onlarda kadın var. Eşi zengin diye aylık 15 bin nafaka almak için işe girmiyorlar. Ne kadar zeka konusunda noksan birisin cidden. Hiç emek harcamayıp hayatını güzel yaşamak için kene gibi insanların sömürülmesi ne kadar basit geliyor size.
Ya sabır arkadaşım nafaka genelde maaştan düşük oluyor arkadaşımın ablası 500 tl alabiliyordu haliyle öğretmenliği bırakmadı tabi sen yedirme aman 5 kuruşun geçmesin kimseye ne biçim adamlarsınız ulan 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kelimeyi bölelim, na fak a, yani nah alırsın fakarım böyle işi aaaaa diyor kelime özünde:) bence kalksın böyle kelime olmaz olsun:)))))
cocuk yoksa evet kalkmali simdiki evlilikler 15 gun suruyor bin lira nafaka baglaniyor
Ayarı olması lazım. Çocuğuna illaki nafaka odeyeceksin. Ama 1 ay evlenip bosananlar var ve ömür boyu nafaka borcu bağlıyorlar. Bunun ne mantığı var ne başka bir şeyi.
Çocuk yoksa kalkmalı. Çocuk varsa bi zahmet çocuğuna baksın.
eşitiz eşitiz diyolar, paraya gelince löp löp götürüyolar. kalkmalı.
Kendine güvenmeyen evlenmesin boşanma da evliliğe dahil nafaka da
Neden? Kadın erkek hani eşitti? Kadın aciz bir varlık mı ki bir erkeğin ona vereceği paraya muhtaç olsun?
Cimrilerden seçmeler yani. Ben mi demişim devler demiş ve bence kaldırılmamalı
Devler kaldırırsa görürsünüz :) şu nafaka olayını cidden durumu olmayıpta almaya çalışan kadın kafasını hala anlamadım
Birilerinin parasını yemeye çok meraklısınız anlaşılan
Ohh canımıza minnet. O kadar kaypak erkek varken kaldırmazlar nafayı falan
Korkuyorsunuz değil mi kaldırılırsa kimin kanını emeriz diye :)
Arkadaşım ben bekarım ve çalışıyorum ama dünyanın düzeni böyle evliyken iyi hoş boşanınca mı ağır geliyor sen zaten şahsiyetli olsan adın altındaki bi kadına kendin destek olur yüceltirsin
Şahsiyetle bunun ne alakası var. Sözlükten kelime seçip yazıyorsunuz ya. Hanımefendi bakın bir insan geçinebiliyor ise başka birinden destek almak zorunda değildir. Neden bu kadar dar düşünebiliyorsunuz ki anlamıyorum
Kadın zaten erkek kadar yücedir, erkek tarafından yüceltilmesine gerek yoktur. Ben kadına bakmak için değil aile kurmak için evleniyorum.
Hocam cidden kadının en büyük düşmanı kadın
He beş kurulu hesap edip evleniyorsun.
Kadın çalışıyorsa zaten nafaka bağlanmaz onları da araştır iyice sonra konuş yav ne boş yaptın
Yahu 5 kuruş hesap edildiğini buradaki insanların maddi durumunu nereden biliyorsun :) bu kadar önyargılı olma üzülürsün. Para her şey değil bunu anlamıyor olmanı hoş karşılıyorum
Sen parasını yiyecek kadın mı arıyon derdin ne
Abooo valla beyin afk. Tamam bacım haklısın ya.
Yahu para alabilmek için çalışmayan onlarda kadın var. Eşi zengin diye aylık 15 bin nafaka almak için işe girmiyorlar. Ne kadar zeka konusunda noksan birisin cidden. Hiç emek harcamayıp hayatını güzel yaşamak için kene gibi insanların sömürülmesi ne kadar basit geliyor size.
Ya sabır arkadaşım nafaka genelde maaştan düşük oluyor arkadaşımın ablası 500 tl alabiliyordu haliyle öğretmenliği bırakmadı tabi sen yedirme aman 5 kuruşun geçmesin kimseye ne biçim adamlarsınız ulan 😂
Küçük düşünüyorsun da neyse ya yeter artık. Sen güzelce yersin umarım ileride :)
Ben yemek isteseydim evlenmiştim şimdiye
İnan bu konuyu da tartışamayacağım seninle. Peki
Bana sataşan sensin byr
Kalkmalı tabii ki.
Kalksın