nette tanistigim biri var. 1 senedir konusuyoruz. ben onun sözlrinden, anlattigi seylerden onun kisiligini cözmüsüm, öyle diyo. ve dioyki "yanimdakiler bile beni bu sekilde anlayamadi. yanimda olmadan benim karakterimi cözdün. sende en sevidigm sey bu." bunu 3 defa falan söyledi ara ara... sizce bundan nye etkilenmistir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O seni bu sözlerle seni etkilemeye çalışırken,
sen ondan etkilendin mi peki❓❓❓
evet
Peki ya sen onun karakterini çözebildiğine inanıyomusun
Onu tam anlamıyla tanıyabildin mi❓
evet... hep ayni kaniya varioyrum... ayrica mesela sadece kulaga hos gelen tavlamak icin kullanilan sözler kullanmiyo... biseyimi begenmiyosa begenmedigini söylüyo acikca. kirilsam bile. sirf herseyimi begendigini söylese, hep pispislasa o zaman anlardim yalanci oldugunu, sirf beni etkilemek icin yazdigini. ama düsüncesini oldguu gibi söylemeyi tercih ediyo
Sen yinede temkinli olmaya çalış, bu devirde iyice tanıdım dediğin insan sonradan değişebiliyo ve insan evlendiği eşini yıllar sonra bile tanıyamıyo dikkatli ol.❗❗❗
Peki hiç reel de görüşüp buluştunuz mu❓
tam anlamiyla kimse kimseyi taniyamaz... bilhassa kimsenin ic dünyasni taniyamazsin. günlük hayatini tanirsin milletin ama ic dünyasina alir mi, toplumda bastirilmasi gereken düsüncelerini herkesten duyamazsin...
Bak gördün mü❗asıl cevap senin içinde saklıymış ❗❗❗ve bundan sonra ne yapman gerektiğini biliyosun 👍🏻
nasil yani?
Şunu unutma aklında bulunsun❗
Bir insanı iyide tanıyabilmenin en iyi yolu, zaaflarına ve zayıf noktalarına dokunmaktır, eğer bir insana istediğini vermez ve canını acıtırsan işte o zaman onu çok iyi tanırsın ❗❗❗
Senden istediğini alamayan birinin gözünü hırs bürür, seni takıntı haline getirir, peşini bırakmaz ve saplantılı olur.
Canını acıttığın bir kimse de sinirlenir ve öfkesine hakim olamaz, sinirlenince neler yaptığına bak, öfkelendiğinde vermiş olduğu tepkiye bak, sinirlendiğinde zarar verebilir, öfkelendiğinde ise şiddet uygulayabilir.❗❗❗
Çok ama çok dikkat ol
❗❗❗❗❗❗❗❗
genel olarak sunu söyleyebiilrim tanidigim kadariyla: istedigi bisey olmayinca sinirleniyo, bi kac gün konusmuyo bile. aradan bi kac gün gectikten sonra sakinlestiginde aciklioyrum ona... anlatioyrum... ya tamam anladim diyo sonra konusmaya devam edioyruz. ya da o mesaji okuyo cevap vermiyo ama ertesi gün kendiliginden yaziyo yine
O halde sinirlendiği zaman neler yaptığına ve ne tür tepkiler verildiğini gözlemle
Ve anladığım kadarıyla gururlu ama tükürdüğünü yalayan bir tip
konusmuyo... kafami yorma deyip gidiyo... aradan vakit gecince yavas yavas konusuyo yine
Sana soğuk davranıyorsa senden öncede ilişkileri olmuştur mutlaka
Demek ki seninle olurda olur olmazsa olmaz gibisinden takılıyo
gururlu evet... türkürdügünü yalayanbir tip derken? yani nasil biri sence
benden önce iliskisi oldu evet... söylüyo zaten
Tükürdüğünü yalayan insan bir defa dönmem deyip sonra gururunu hiçe sayan ve dönen tiptir
Senden önceki ilişkilerinde canı yanmış anlaşılan ve şimdi hayatına giren ilk kişinin canını yakacak temkinli ol
Bir nevi intikam alma metodu uyguluyor anladığım kadarıyla
Daha detaylı anlatmak ister misin ve anlatmak istediğin bazı birtakım şeyler olduğuna eminim
bana sunu dedi cok kez: kendi konfor alanindan cikmiyosun.. karsilik vermyiosun bazen. bu yüzden sinirlenidiroyosun, bunaltioysun. sana kiziyorum, öfkeleniyorum ama buna ragmen cekip gitmioysun benden."
gitmiyosun... senle mi ugrasicam demiyosun... ayrilmiyosun... sadakatli birisin diyo bana
İşte dediğim gibi dene onu bazı yöntemlerle ve sana hakaret ve argo kelime kullanıyo mu onu incele
İnsanların bazıları çakal olmuş ters etki yani (manipüle) taktiği uygulayarak gerçek yüzünü saklayabiliyor, eğer böyle bir şey varsa indir onun maskesini ❗
masum oldugmu da söylüyo... yani aslinda bana merhametli davranidgini hissedioyrum
Peki hiç buluşmadın mı onunla❓
Göz göze gelmediniz mi hiç ❓
kendini sadece iyi gösterse ozaman kesin maskeli derim... yapmiyo ama. cogu kadinin duymak istemedigi seyleri söylüyo mesela "yöneten ben olmayilim" "benle olan kadin bana itaat edecek" tarzi seyler diyo... ben böyle biriyim acik ve net diyo
Maçı bir yapısı var mı ❓
Maço
Ben sana bir şey sordum ama cevabını alamadım ❗❗❗
Sen onunla hiç buluşmuşmuydun❓❓❓
bulusmak istedigini bana cok kez söyledi... hatta bir keresinde kandirmistim onu. bulusabilirz ben kocaeliye gelicem dedim. sevindi, ne zaman belli mi, saat kacta gelirisn, vs. diye sordu. ben uydurdum biseyler. dogru söylemiyosan bak kötü olur dedi. sonra da saka dedigimde engellemisti beni. 2 hafta hic bi sekilde konusmadi benle... sonra yine kabul etti benle konusmayi.
o istioy bulusmak... ben cekinioyrum... onu uzaktan tanimak istiyorum
evet kesinlikle maco... bunu saklamiyo... ben böyleyim diyo
bisey anlattigim icin uzun sürdü cevaplamam
Daha buluşmadan güvenme sakın ben sizi buluşuyosunuz sanıyorum ve kimin ne olduğu belli değil bu devirde ve birde sen onun bulunduğu yere gidip buluşmak istediğini söylediğinde seni elde etme düşüncesine kapılmış sanırım, ama sen ona şaka yaptığını söylediğinde ise sinirlenmiş kim bilir sinirlendiğinde neler yapıyor ve nasıl davranıyor, sakın öyle bir hataya düşme ve sen gitme o gelsin, ama ona seninle bulamaya gelemesini söyle bakalım ne diyecek sana ❓
Uzun sürsün önemli değil
Maço erkelerin bir çoğu kaba olur ve şiddete meyillidirler
gelirim diyo... sen gelemezsen ben gelirim burdura diyo
Sakın adresini verme eğer gerçekten saplantılı bir tipse seni buluncaya kadar düşer peşine
Peki sosyal medyadan ne kadar oldu siz tanışalı❓
saplantili siddet gösterecek biri oldgunu mu düsünyosun?
Ona seni kaybedeceğini hissettir bakalım ne olacak ne tepki verecek
4 yil önce tanistik...6 ay konustuk.. sonra ben hesaplarimi kapattim... yeniden actim, konusmaya basladik 1 sene oldu simdi
nasil hissettirim mesela?
Bir hayli olmuş tanışalı ama güvenilir biri olduğu şaibeli 🤔
ben cok geriden duruyorum... aslinda simdiye belki ciddi bi iliski baslardi
O halde buluşmayı teklif et ona ve gerçekte nasıl bir kişiliğe ve karaktere sahip olduğunu gör tabi bu senin kararın
Hiç görüntülü görüştün mü onunla peki❓
Sen ona gitme,
o sana gelsin ❗
evet konustuk... telde de konustuk
O halde top sende 👍🏻
Mümkünse kalabalık ortamları tercih et ve gündüze ayarla buluşmayı
millet simdi netten tanistigi kisiyle hemen bulusuyo, evleniyolar bile. sen hala ilk bulusmadan bile cekiniyosun diyo
Tamam bakalım madem öyle diyo ona şans ver öyleyse, gerçekten sevdiğine zarar vermeyen ve sahiplenen biri mi, yoksa sözünün ardında duramayan bir tip mi veya sapığın teki mi, aklınla ve hislerinle hareket et ok
Buluşup buluşmamak senin elinde ❗
cok cok tesekkür ederim :)
Rica ederim önemli değil 🙂
Hakkında hayırlısını diliyorum
Amin :) bende senin icin hakkinda hayirlisini diliyorum :)
Teşekkür ediyorum çok incesin,
bu mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim senden razı olsun 😊🤲🏻
Hayır etkilemez
Çözdüğünü sandın...
anlaadim?