Bana bir çiçek bulun solmayan
Bir yer bulun güneşi batmayan
Bir dil bulun yalanı olmayan
Biz yoldayız dönüşü olmayan.

Tamamen aklımızla sevdiğimiz için kaybederiz.
Azda olsa aklımızı soksak kaybeden asla biz olmayız.
Kalp yanılabiliyor. Yara almamızın olasılığı yüksek oluyor.
Ama akıl kaybetsede yara almadan kurtulabiliyorsun.
Her canlı bir gün şuursuz şuursuz takılmayı tadacak 😅 Aşk mantık işi değil, aklın yitip gitmesi daha uygun olur. Mantık aramaya başlarsak, eğriyi bile düz görmeye başlarsak, Aşkın büyüdü bozulur
Duygular devreye girer akıl yitip gider..
Rica ederim 😉
Bir insan kalbiyle sevince aklını kaybediyor sa afedersin de kalbiyle aklı yer değiştirmiş demektir 😂😂😂😂
Cevap
20Cevap
Bunun sözü bile var insan sevince akıl kapıdan çıkıp gidermiş diye öyle oluyor galiba hani aşık olunca kalp devrede oluyor akıl diye bir şey kalmıyor
Duygularına yenik düştüğü için aklını kaybeder.
Sevince bir başka oluyor insan
İlk etkilenmenin , hayranlığın sonucu olarak 1 hafta, 10 gün bu süreç olabilir. Ondan sonra alılla sevilmesi gerekir. Yoksa ilişkilerde hatalar silsilesi yaşanır. Genelde de ilkleri yaşadığımız kişiye karşı bu duygu olur.
Çünkü insan kalbiyle sevdiği zaman akıla perde iniyor ve sevdiğin içinde kendine sürekli mazeretler yaratıyor aslında öyle olabilir söyle olabilir diye bundan kaynaklı sonra bir uyanıyor püff o bir hayalmis bu yüzden önce tanıyıp bilip sonra kendini kaybetmekte fayda var
Aşk erkeği güçsüzlestiriyor onun yerine erkek sevmeli saymalı aşk kısa süren güzel bir his ama çok büyük pişmanlıklara da gebe bir şey lanet olsun aşka sakın aşık olduğunuz dönemde ciddi kararlar almayın
Sevince duygularına yenik düşüyor. Aşk bi tarafta akıl bi tarafta
Aşık olan bir insanın algılaması değişir aşık olduğu insanda artık görmek istediği ne varsa hepsini onda görür kısaca görme bozukluğu çeker aşk insani kör eder
İşin içine aşk gırınce dıger bütün duygu ve davranışlar iptal oluyor. Sağlıklı dusunme , ılerıye bakma gıbı.
Akılla sevmek gerekıyor , kalple aşık olmak buyuk zaaf ve sacmalık
1 çiftlikte 2 horoz ötmezmiş 😅
Aşk ve mantık 2si 1 arada kullanılamıyor
En azından benim için
Aşk mantık işi değildir diye boşa dememisler duygularla alakalı duyguların olduğu yerde akılın işi ne degilmi
Bu devirde kimse kalbiyle sevmiyor artık çoğunun aklında cinsellik var kadın erkek uçkuru elinde geziyor artık
Beyin hücreleri durma noktasında olur. Sadece kalp orada devrede kalır. Ve o kalp ritmine odaklı olunur.
İnsan aşık olunca maalesef mantığını kaybediyor ama aslında hem mantık olarak düşünmek gerek hemde duygusal olarak düşünmek gerek
Alıyor iste akdumun aşkı aklımızı beynimizi kafamizdan alıyor delirtiyo bizi
İnsan iki kontrol mekanizmasıyla hareket edemez de ondan biri devredeyken diğeri devreden çıkar
Çünkü insan aynı anda hem aşık hem akıllı olamaz zlo
resim aşık olmuşumdur ona bakıyorumdur hayranlık ile 😀
Sevmek duygularla ilgilidir mantıkla değil. Mantık olmadığı için akıl devre dışı kalmak zorunda.
Mantığa o kadar aykırı ki aşk denilen şey. Kör ediyor insanı, bu yüzden.
Bundan sonra aklımla sevicem kral kalbimle değil 😃
Aşk insanı aşkın bir varlık yapar. Yükselir hayatın en güzel zamanlarını yaşar aşağıda dünyada kalan kaos umrunda bile olmaz yar ve yarem vardır onun icin sadece diyor şair. Hiç yaşamadım aşk duygusunu ama tahmin ediyor ve yaşamayıda çok isterdim.
İnsan aşık olunca beyin tatile çıkarmış
Gerçek sevmek bunu gerektirir
Kalp akıldan üstün basar
Aklını başından almak.
Yalnız soru çok iyiii👌🏻😅
Kontrol edemediği sürece daha çok şeyini kaybeder.
Gerçek manada beyinsiz olduğu içindir :)
Duygular mantığın önüne geçmemeli
Sevmek akıl işi değil
ikisi aynı yerde çalışamıyor..
Aşka inanmıyorum zlo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?