Arkadaşlar bi sorun var siz olsaydınız sizden 10 yaş büyük birile evlenir miydiniz durumu iyi diye?
Sizden 10 yaş büyük biriyle evlenir miydiniz?

Tabii ki de olabilir ben 20 yaşındayım 30 yaşındaki birisi benim için gayet iyi bence zaten anlaşabildiğim yaş grubu orası yani benden büyük olması lazım ben de yaşadı ya da benden küçüklerle denedim olmuyor o yüzden evet zaten bu benim özellikle istediğin bir şey yani evlilik yapacağım kişi ya da sevgili olacağım kişi mümkünse benden büyük olsun en az on yaş çünkü ne kadar büyük olursa o kadar anlayışlı o kadar huzur veriyor kendi yaşıtlarımla takılmaya çalışırsan hiçbir zaman başım pislikten çıkmaz
Hangi yaşta olduğuna göre değişir bu yaş farkının olumlu ya da olumsuzluğu. Ben 26 yaşındayım, 36 yaşındaki biri benim için gayet uygun
😊😊
Teşekkür ederim 🌷
Cevap
60Cevap
Benim için fazla bir yaş farkı.
5 6 yaş uygun diye düşünüyorum. Sonra kafa yapısı pek uymuyor. İleriki dönemlerde zor olabilir. Ben 40 iken o 50 olacak mesela
Birbirimizi seviyorsak eğer evlenebilirdim
Aşık olursam evet.
Çoğu kişi hayır evlenmezdim yazmış ozaman benim etrafımda gördüğüm şeyler hayal ürünü
Güldürmeyin insanı özellikle bu konu için genel bir açıklama yapacağım
Kız 20 yaşında erkekcik 20 yaşında peki siz inanıyormusunuz 20 yaşında bir erkeğin gerçekten evlilik sorumluluğunu taşıyabileceğine ya da evlilik gerçekten 18 li ve 20 li yaş grubu kızların zannettiği gibi ortada aşk varsa evlilik her türlü yürür diyerek yapılcak bir eylemmi sanıyorsunuz
Saçmalamayın saçmalamayın saçmalamayın hadi sevgili olmaya eyvallah doğal hakkıdır herkesin en azından aşk değilde aşk adı altında cinsel ihtiyaçlarını giderme yolunda bir paylaşım yapılmaya bide o aşk zannedilen aslında tamamen hayvansal içgüdü den oluşan duguyu yaşamayada eyvallah ama toplum bunun adına aşk diyor neymiş efendim kız oğlanı sevmiş oğlanda sevmiş oysa kız oğlana a... vermiş oğlanda fırsatdan istifade bedava a... bulmuş s... miş. Yani bana gelipde 20 yaşında kızın 20 yaşında bir oğlancıkla evlenip evlilik sorumluluğunu yürüteceğine inandırmaya çalışmayın şimdi diyeceksiniz ki ozaman çocukda 5-6yıl bekler seven adam falan filan mavalları okursunuz ulan şu devirde 2 ay bile yürümeyen aşk denilen s... kiş paylaşımını hamgi anasını avradını a... nı geçmişini yedi düel sülalesini s... timin p.. içi 6 yıl bekleyipde sabredip evlenecek. Beni bu konuya inandıracak adamın alnını karışlarım.
Gelelim şimdi olması gerekene. Olması gereken önce kızın fiziksel gelişiminden ziyade akıl olgunluğuna ulaşmış olması şart yaşı önemli değil 18 yaşında olgun kızlarda var hatta kızlar erkeklere göre daha erken yaşta olgunlaşır erkeğin olgunluk yaşı minimum 30 dur fakat erkeğin yaşının 30 olması ve akıl olgunluğuna ulaşmış olması da yeterli değil arada bir kriter daha kesinlikle şart nedir o kriter kesinlikle ekonomik yeterlilik ve özgür irade kesinlikle şart eğer ekonomik olarak bir evlilik sorumluluğunu yürütecek düzenli bir gelir alt yapın yoksa o yapılan evlilikde sadece düğünde biriken para ile ya da ordan burdan bulduğun para bitene kadar bol bol bikaç değişik pozisyonlarda s... kişirsiniz onuda p*rno izleyerek uygularsınız sonra o evlilik zannettiğiniz film acı sonla perdelerini seyirciye kapatır sinema tatile girer KS canlar boş boş konuşmayın mantık kavramı doğrultusunda haraket edin mantık çok önemli eee siz evlenin allah yardım eder falan filan öyle bişey yok ne varsa sizde var. Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık isra suresi 13. ayet
Her zaman erkeğin büyük olmasını savunuyorum. Kızım olsaydı da bunu isterdim. Etrafındaki insanlar için de bunu isterim. Erkekler istisnalar hariç geç olgunlaşıyor. Aynı yaşlardaki kadın ve erkek aynı frekansda aynı bilinç seviyesinde olmuyor. Kadın kendini yetiştirmiş olurken erkek hâlâ lay lay lom seviyesinde olabiliyor.
Maddiyat değilde biraz büyük olunca olgunlukta oluyor bir arkadaşım bana demişti kendisinden 9 yaş büyük biri ile evlendi benle aynı olursa aynı kafadan oluruz dedi büyük olursa olgun olur dedi ben küçüğüm benim kahrımı o çeksin dedi ben onu çekeceğime baktım mantıklı yani
Hiç düşünmedim açıkçası. Çünkü evlilik için gerekli resmiyetim olmadı kimse ile. Kendimden 10 yaş büyük biri ile de sohbetim olmadı. Ben bana iyi gelenle devam ederim.
Yaşlara takılmıyorum. Sevmeyi bilmeyen, sorumluluk üstlenmeyen, yaşı kaç olursa olsun hiç evlenmesin lütfen. Önce saygı sevgi, karşılıklı dengeli eşit ve güzel bir ilişki.
Hayır evlenmem. O parayla kendimi satmak olur. Çok çok sevmem gerek yalını görmemem için ama mantık kadını olduğum İçin asla o kadar yaş farkı biriyle evlenmezdim. ileride özgüvensiz olup kadını darlıyorlar
Kızlar Bir Adım Öne 10 yaştan fazla büyük biriyle evlendim ama konunun durumla alakası yoktu sevdim diye
@Damir2311 dm den yazmıyorum yazanlarıda kabul etmiyorum yani hiçbirşekilde iletişime geçemezsiniz
10 yas buyuk ıle evlenılırde , durumu ıyı dıye evlenılmez. Sevıyorsundur gozune o yas farkı takılmıyordur , aurası senı cekıyordur aranızda tutku vardır evlenırsın... ama para sebebıyle evlenırsen o para bıttıgındede ayrılırsın...
Durumu iyi diye onun ile evlenmeye zorunluluğum yok 10 yaş büyük veya küçüğüm ile evlenmem ben parası geliri için bile benim için yaş aralığım 3 yaşa kadar küçük 1 yaşta büyük olabilir evleneceğim kişi bunların dışı çoğunluğa giriyor benim için
Kendimden 10 yaş büyük bir kadınla evlenmem ama 10 yaş küçük ile olabilir.
Gerek kuşak farkı gerek enerji gerekse cinsel bakımdan sıkıntılı olabilir. Annem ve babamdan biliyorum. Bu yüzden birine aşıksam ve aramızda en fazla 8 yaş varsa evlenirim.
Kendimden 7 yaş büyük biriyle bile evlenmek istemezken, 10 yaş büyük biriyle evlenmeyi hiç istemem. Büyük bir yaş farkı. En fazla 6 yaşı kabul görebilirim. Daha fazlasını değil...
Durumu iyi diye evlenmem beğenirsem hoşuma gider bana hitap ederse evlenirim
Işte benimde aradgim cvp ♡
Sevgi olduktan sonra neden olmasın. Şu ölümlü dünyada mutlu olunacaksa evlenirim hiç yaşın lafını bile etmem.
Sanmıyorum ama görünüm önemli, yaş farkı çok bariz değilse bir ihtimal. Konu para zaten olamaz benim için sadece aşk varsa...
Kim o göstersene hemen aşık olayım 🤪🤪🤪evlilik iki kişinin kafasının uyması ile olur bence yaş pek aranmaz
Evlenmem sonrasi 10 yil değil uçuruma dönüşüyor, lütfen olgun isteginizden vazgeçin artık..
En İyi Cevaplar