Evliyim. 1 hafta önce şirkete bir müşteri geldi. Güler yüzlü davrandım işim bu çünkü. Adamla kişisel olarak ilgilenmedim. Beni eklemiş instagramdan sonra mesaj atmış teşekkür etmiş vs cevap vermedim kabul etmedim.
1 hafta falan geçti. Neyse bugün profilimi açayım dedim instagram story atmıştım. Bi baktım bu adam benim storyme bakmış. Biraz tedirgin oldum. Sürekli profilimi mi kontrol ediyor beni aratıp? Adamın kendsii de evli? Normal mi bu sizce
1 hafta falan geçti. Neyse bugün profilimi açayım dedim instagram story atmıştım. Bi baktım bu adam benim storyme bakmış. Biraz tedirgin oldum. Sürekli profilimi mi kontrol ediyor beni aratıp? Adamın kendsii de evli? Normal mi bu sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normal. Sana olta atıyo ve gayet sabırlı gibi görünüyo. Senden daima en az 5/6 tane olması muhtemel ki biri olmazsa diğerinden istediğini alabilsin.
Olabilir de süekli profil mi kontrol ediyor cok enteresan geldi ya
Amaç kafanı karıştırmak zaten ve oldukça başarılı sonuç almış bence. Gecenin bu saati eşin muhtemelen uyurken sen onu konuşuyosun olumlu veya olumsuz şekilde. Günde birkaç saat boş vakti varsa bunu birçok kadına yapabilir aynı anda. İtiraf edeyim ben uzun süredir kovalamaca işlerinden sıkılmış olsamda hatun düşüresimiz olduğunda bu kafa karıştırma, düşündürtme yöntemini kullanıyoruz.
Yahu ne alaka ben sadece tedirgi oldum hoşuma gitmedi bu durum. En son bekarken böyle takıntılıkara denk geliyordum o yuzden hos degil tedirgin oldum
Yani kanunlara veya genel ahlaki kavramlara aykırı bir durum yoksa korkacakta yapacakta bişey yok. Ama tekrar mesaj atar veya benzeri bir davranışta bulunursa kendinden emin ve kırıcı bi şekilde ikaz edebilirsin.
neden profilini açtın peki profilime bakıyor mu acaba diye mi ben ona takıldım ghjgk
Hayır onla alakaso yok. Bazen reels videosu falan paylasıcaksam açıyorum eşim de biliyor ama genelde kilitli kullanıyorum
insanlar aç gözlüdür doyumsuzdur. yani kişisel olarak algılama bence o hamle yapmış hamle bekliyor yolunan şaşma neden muhattap oluyorsun ki evliyim diyorsun EVLİYİM nasıl böyle bi soruyu sorabilirsin ki aklından geçirebilirsin engelle geç ya da cevap verme
Yahu neyi geçirdim herife cevap mi verdim yüz mü verdim suçlamayın ya. Eşime bile bahsettim böyle oldu diye sanki adamla konuştum ya
cevap verdim işte şansını deniyo
norml değil. adm belliki sana yazılıyor.🤷♂️dikkat et.. senin tvrın önemli
Mesajına cevap vermeyince mesajı geri çekmiş zaten.
Şimdi de storyme bakmıs beni mi kontrol ediyor sürekli ya cok tuhaf
eyvh. sapğa denk geldin
Ya korkutma vallahi :/ adam evli barklı ya bir de bir de mesleği falan da iyi yüksek bir kurumda. Takıntı yapmasın bi de allah korusun ya
adam evli ama göze almış demekki, sen onu düşünme , kendini düşün ess.. işte müşteri memnuniyet dersin, güleryüz gösterirsin başına bela alırsın.. bu işler statüye bakmaz.
Herkese davrandıgım gibi davrandım adama özel bir ilgi göstermedim kendi öyle yorumladı herhalde
işte diyorum ya sen işini yapıyosun, adam yanlış algılamış.. demekki statü sahibi olsada hırt bi adam.. senden çıkarım yapabileceğini düşünmüş.
düşünsene hergün bunun gibi 5kişiye denk gelsen?
Engelle geç. Madem görmesini istemiyorsun engelle oda alsın cevabını.
bekarlar bu kadar değil? gizli hesabım artık yazanların çoğu evliydi. herşeyin karşılığı vardır iyi veya kötü karşılarına çıkar bunlar
Niye açtın profili amaç ne
Evli olduğunu bio na ekle gorsun
Profilimde kocam bile var eşimin adı var ona rağmen yazmıs eklemis zatn
Kapat profili bence açmanın anlamı yok. Istegini iptal et mesajı sil
Zaten ben kabul etmeyince hepsini geri çekmişti aradan kaç gün geçti 10 gün oldu ilk defa bugün açtm profilime girmiş bakmıs ya
Spk demekki
Engelle gitsin büyütmenin anlamı yok bence
kapat profilini geç
Kapqttım hemen zaten
tamam o zaman sorun yok daha yazarsa engelle
Yollu sanmış seni
Engelle
Degil
Terbiyesiz
normal
Teoll musun a q 😂😂
kaçamak yapmak istiyor demek