Birkaç gündür bir arkadaşımın tanıdığı biriyle konuşuyorum onun aracılığıyla konuşmaya başladık bir şekilde iyi falan dedi bende normalde instadan ya da bana bir yerden yazanlara sert yaparım konuşmam neyse ben bununla konuştum falan bugün ben sertim dedi bence sende sert ol kızsın falan dedi ne dmeek istedi ona sıcak yaptım diye yollu falan mı sanıyor bu beni ya da basit kolayca ulaşılan
Ne için fikrini söylemiş sjdns açıklama yapsaymış keşke zaten daha ortada bişey yokken ben böyleyim sende böyle ol diye bişey denmez saçma yani garip :) Karşındakini olduğu gibi kabul edecek ve bunu ona hissetireceksin bence böyle olmalı yanlış bir yol izlenimi diye düşünüyorum tabi detaylari bilmiyorum yorum yapmicam o yüzden :)
Yollu falan sanmıyordur ya düşünme öyle sanıyorsa da kendi sandığıyla kalsın :)
Bilmiyorum saf canım mı sandı artık ne valla 2. Pişmanlığımı yaşattı bana doğru cidden erkeğe sıcak yapsan cepte sanıyor sert olursan kaşar ne saçma bir hayat ya
Basit sanıyor beni yumuşak herkese yüz veren ve elde edilen ne kadar sinir bozucu ya daha bir hafta önce bir sürü yazan vardı bana biriyle bile doğru düzgün konuşmadım bakmadım bile bu gelmiş kardeşim gibi sert ol diyor resmen gerçi ne anlamda dediği bile belli değil
Bazıları degişik işte mantıklı biri denk gelmiyor her zaman takma %80 nin falan amacı sadece kız olsun zaten bugün biriyle yarin ikincisiyle sonra üçüncüsüyle konuşur aynen ne anlamda dedigi bile değil ama sen buna baya kurulmuşsun he sjdjd sinirleniyosun bak :)
Kurulurum tabi ya zaten arkadaşım tanıyor iyi biri seni güzel sever falan diyor konuşun demişti ondan yoksa iki gün konuştuğum kişiyi bu kadar takmam takarım da neyse of öyle sağol yazdığın için görüş için işte
Ksndjsjsnd gülüyorum kusura bakma ama çok sinirlendin bana benziyorsun biraz o yüzden gülüyorum djfhs Rica ederim ne demek ne zaman istersen uyu kafana takma :)
Yani normal davranışlarına ilgili demistir. Acaba başkalarına öyle sert tavır takindigini biliyo mu diye geldi aklıma hani banada öyle olsun istiyo olabilir ama bı erkek niye öyle istedi ki diğer cinsel anlamda bişi kastettigini düşünmüyorum daha ilk tanışmış siniz hemen o konulara kimse görmez diye düşünüyorum tek aklıma gelen ihtimal bu
Net olacağım yer bura değil çünkü (!) bazen erkek olmaktan nefret ediyorum. Hep bu konumda kalmak iğrenç. Hep duvar, hep duvar. Hele senin gibi bir mesajı bile atmak için kendini kale kapısı savunan bir tip gibi savunuyorsa. Amacını aşıyor böyle olunca.
Kusura bakmayın yanlış anlamayın ama peki bu kale kapısını neden bu kadar çok aşındırmaya çalışıyorsunuz
Ben biraz öyleyimdir herkese özellikle de erkeklere ha bir derdin sıkıntın olur gel her zaman dinlerim qma onun dışında kimseyle samimiyet içersine girmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Keşke ne demek istedin diye sorsaydın ya madem anlamadın sjdj bende anlamadım farklı şeylere yorumlanabilecek bişey bu
Sinirden soramadım ki şimşekler çaktı kafamda kaldı öyle
boş ver bence sende kafanı takma o olaya bir süre konuş istersen olur istemessen olmaz :)
Sormuşum sadece fikrimi söyledim yazmış 🤦🤦 yollu falan sanıyor sanırım neyse bende olmayan şeyime bıle takarsam
Ne için fikrini söylemiş sjdns açıklama yapsaymış keşke zaten daha ortada bişey yokken ben böyleyim sende böyle ol diye bişey denmez saçma yani garip :)
Karşındakini olduğu gibi kabul edecek ve bunu ona hissetireceksin bence böyle olmalı yanlış bir yol izlenimi diye düşünüyorum tabi detaylari bilmiyorum yorum yapmicam o yüzden :)
Yollu falan sanmıyordur ya düşünme öyle sanıyorsa da kendi sandığıyla kalsın :)
Bilmiyorum saf canım mı sandı artık ne valla 2. Pişmanlığımı yaşattı bana doğru cidden erkeğe sıcak yapsan cepte sanıyor sert olursan kaşar ne saçma bir hayat ya
Basit sanıyor beni yumuşak herkese yüz veren ve elde edilen ne kadar sinir bozucu ya daha bir hafta önce bir sürü yazan vardı bana biriyle bile doğru düzgün konuşmadım bakmadım bile bu gelmiş kardeşim gibi sert ol diyor resmen gerçi ne anlamda dediği bile belli değil
Bazıları degişik işte mantıklı biri denk gelmiyor her zaman takma %80 nin falan amacı sadece kız olsun zaten bugün biriyle yarin ikincisiyle sonra üçüncüsüyle konuşur aynen ne anlamda dedigi bile değil ama sen buna baya kurulmuşsun he sjdjd sinirleniyosun bak :)
Kurulurum tabi ya zaten arkadaşım tanıyor iyi biri seni güzel sever falan diyor konuşun demişti ondan yoksa iki gün konuştuğum kişiyi bu kadar takmam takarım da neyse of öyle sağol yazdığın için görüş için işte
Ksndjsjsnd gülüyorum kusura bakma ama çok sinirlendin bana benziyorsun biraz o yüzden gülüyorum djfhs
Rica ederim ne demek ne zaman istersen uyu kafana takma :)
Sorun yok gülebilirsin alınmadım tamam teşekkür ederim yazdıkların için 🙂
Rıca ederim kendine cici bak :)
Her yazana bana davrandigin gibi davranma demek istiyor
Ona öyle yaptım diye herkese sıcak olacak değilim ki onun istisnai durumu var olmasa konuşmak için çaba göstermem bile
Bacım keşke onu sen soruvereyidn iyiydi 😬
Sordum sadece fikrimi söyledim yazdı ne anlim ben şimdi bundan yani
Yani normal davranışlarına ilgili demistir. Acaba başkalarına öyle sert tavır takindigini biliyo mu diye geldi aklıma hani banada öyle olsun istiyo olabilir ama bı erkek niye öyle istedi ki diğer cinsel anlamda bişi kastettigini düşünmüyorum daha ilk tanışmış siniz hemen o konulara kimse görmez diye düşünüyorum tek aklıma gelen ihtimal bu
Aynen cinsel manada demedi beni tanımıyor nasıl biri olduğumu dediğine anlam veremedim teşekkür ederim yorum için
Kalkmış işte onu diyor
popon mu kaldırmışim yani
Aletinden bahsediyor sanırım
Ne alaka öyle bir şey değil ama
Devam ediyor musun
Hayır
Neden
Olmadı işte
Anladım
Kaç tane soruna cevap yazmak istedim ama xper yetmedi
Kategoriden ötürü
Sana yazabilirim direk cevaplarımı yazarsan bana
Bu aşk konusuyla ilgili cinsellik hariç her konuda yorum yapabiliyorsun diye biliyorum
O hariç olan konulardı işte 😅 neyse ya peki sen bilirsin
Hangi konular?
Boş ver tavrın kırıcıydı
Özür dilerim siz bilirsiniz
Yok önemli değil de kırdın yani. Hala yazabilirsin de bakma 😞 neyse
Özür dilerim ama neye kırıldınız? Kırıcı bir şey söylediğimi düşünmüyorum
Neyse ya neyse
Beni anladığını hiç sanmıyorum ben 😊
Anlatın o zaman
Ulaş madem
Bir sorun mu var?
Anlatacağım
Yorma insanı bu kadar
Hadi ama
Ben sizi değil aksine siz beni yoruyorsunuz düzgün bir şekilde kendinizi bana anlatmak yerine benim size yazmamı bekliyorsunuz
Sebebi vardı demek ki. Neyse öyle olsun. Bayan aşılmaz duvar. Sustum.
Bana karşı net olursanız ben de size daha iyi yardımcı olur ve anlaşırdık peki siz bilirsiniz iyi günler
Net olacağım yer bura değil çünkü (!) bazen erkek olmaktan nefret ediyorum. Hep bu konumda kalmak iğrenç. Hep duvar, hep duvar. Hele senin gibi bir mesajı bile atmak için kendini kale kapısı savunan bir tip gibi savunuyorsa. Amacını aşıyor böyle olunca.
Kusura bakmayın yanlış anlamayın ama peki bu kale kapısını neden bu kadar çok aşındırmaya çalışıyorsunuz
Ben biraz öyleyimdir herkese özellikle de erkeklere ha bir derdin sıkıntın olur gel her zaman dinlerim qma onun dışında kimseyle samimiyet içersine girmem
Tamam canım bende zaten.
Söz yazınca anlatacağım herşeyi. İstersen engellersin zaten sonra.
Kapalı değil. Xper yetmediği için yine yazmam zaten.
Yazamıyorum
Takip attım. Sende at. Sonra dene madem.
sende beni etssne takip?
Takip kasiyorsan uğraşamam istiyorsan çok takipten