Aşk İlişkileri Hangisini daha çok seviyorsunuz, karanlıkta öpüşmek mi yağmurda öpüşmek mi? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En çok nerde öpüşmeyi seviyorsunuz, karanlıkta mı, yoksa yağmurun altında mı? Hangisini daha çok seviyorsunuz, karanlıkta öpüşmek mi yağmurda öpüşmek mi? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl hiç yağmurda öpüşmedim ama duş altında öpüşmüştüm bunu yağmur gibi düşünürsem diyeceğim ama karanlıkta öpüşmeyi neden seveyim ya :d öptüğüm kişiyi görmek isterim, yağmuru da seçmeyecektim ama mecbur kaldım sdksdfkfsdf 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ikiside değil, gözlerinin içine bakarak öpmeyi seviyorum. Işıklar olmali🎉🎊🐲 2 1 Yorumla Hayatİstanbul77 1 yıl Teşekkür ederim eigler için...
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl yağmur altında karanlıkta önümü görmeden ne anlamı kaldı hem yağmur hem daha romantik hem ıslak olması erotik geliyo 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar