Aşk İlişkileri Beddua ettim sana dediğiniz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Beddua ettim sana... diyen var mı? Beddua ettim sana dediğiniz biri var mı? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Kimseye beddua etmedim, dönüp dolaşıp eden kişiye döner. Boşuna kendi canımı yakmaya niyetim yok. 0 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 97% 11 ay Biri değil çok kişi var, beddua makinesiyim. 0 1 Yorumla Soran 11 ay Hahahaha Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 29 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah'a havale ederim beddua riskli 0 0 Yorumla
dusjehehk34hehe44t Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Senmi ettin cidden knk niye ya niye ettinki😲 0 0 Yorumla
Frankennsteinn Takip Et Xper 5 Yaş: 123 11 ay Hayır kimseye beddua etmem iyi bişeyde değil zaten 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok
Kimseye beddua etmedim, dönüp dolaşıp eden kişiye döner. Boşuna kendi canımı yakmaya niyetim yok.
Biri değil çok kişi var, beddua makinesiyim.
Hahahaha
Hayır beddua etmiyorum kimseye
Allah'a havale ederim beddua riskli
Senmi ettin cidden knk niye ya niye ettinki😲
Var birileri
Hayır kimseye beddua etmem iyi bişeyde değil zaten
Yinede etmedim
Yoktur