çalıştığım yerden bir arkadaşım (erkek) sosyal medyadan takip isteği gönderdi bende ekleyip gt yaptım sevgilim de bunu görüp sinirlendi bende bir kaç gün trip attım. sonuçta her gün görüyorum selam alıp veriyorum hal hatır soruyorum numarası da var lazım olunca iş için araşıyoruz hal böyleyken sosyal medyada ekli olup olmaması neden bu kadar önemli anlayamıyorum
Trip atmak huyum değil açıkcası. Bir şey bana yanlış geldiyse, beni kırdıysa o an o konuyu konuşmanın zamanı değilse bile gün içinde mutlaka zaman yaratıp kırgınlığımı, bana yanlış gelen şeyi söylerim. O an konuşamayacak durumda olsak bile bu durumu konuşacağımızı ve rahatsızlığımı ifadelerimle de belli ederim. Ancak trip atmak biraz çocuksu geliyor, tercih etmiyorum
Birlikte yaşadığım bir sevgilim vardı.. Bir gün anlaştık kedimi veterinere göturecek. Ben ise gittim o aldı kediyi çıktı evden, kedimi otobüste unutmuş... Çıldırdım resmen.. İşi gücü bıraktım kedi aradım tüm gün.. Nasıl korkmuş benim minik bebeğim 😒
Düşündüm sevgilim varken en son nasıl trip atmıştım diye, he buldum. Karşı cins arkadaşlarıyla görüşmüştü, mesajlarıma pek bakmıyordu ayrılık sebebimiz o gün olmuştu.
Hediye olarak aldığım ayakkabıyı, leş çamur yapmış diye atarlandim. Arkadaş kendime kıyıp almıyorum o kadar para verip, ayıp yaa! Haklıydım, haklıyım hala trip yapabilirim bu konuya 😀
sevgilim olmadı trip de atmadım, ilkokul 1 de bi kıza aşık oldum bir tek onda da dudağından öpüp başka şehre taşındım (babamın işi gereği yanlış anlamayın)
Ekim zamanları galiba en son tribimi atmıştım. Küstüğü erkek kankasının dediklerini kaale alıp dolduruşa gelmişti ve ben, hakkımda böyle düşündüğü için bayağı kızmıştım bu duruma. 😒
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En son bugün trip attım bana tipsiz dedi şaka yaptı ama tam 3 saat devam ettirdi bunu bende ona 1 ay tripli kalıcam 😑
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşlarıylayken telefonu kapatırken ben de seni seviyorum demediği içinnn