- Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Şu an evdeyim. Benden küçük kız kardeşim var 26 yaşında kendini beğenmiş şımarığın teki. Bugün iftar hazırlığı yaparken sofraya oturdu çene çalmaya başladı. Bende patatesli köfte yapıyım dedim. Sarımsağı içine doğradım. Kız kardeşimle Annem rendelenmeyecek mi o dedi. Ben yetişmiyor diye doğradım dedim. Annem ben dedim sana dedi. Kız kardeşim telefona bakıyor rendelenecek ti o diyor. Arkadaşlar sinir oldum. Kız kardeşim bana sen deri kemiksin senin kemiklerin batıyor diyor bana. Anneme sarılınır diyor. Arkadaşlar bir anda çok kötü hissettim. Gittim içeri oturdum. Annem gelmiş birdaha karışmıyacağım bişey yapmayacağım dedi. Bende karışmazsan karışma dedim. Biriniz geliyor çene çalıyor, biriniz gelmiş beni aşağılıyor dedim. Annen şaka diyor. İkiniz bir oldunuz dedim böyle şaka mı olur dedim. Gerçekten kendi ailemden çok soğudum arkadaşlar. Bir de Ramazan ayında herkes birbirini iyi anlayacakken daha da kötü oluyor. Teravih namazını kendim evde kılıyorum. Annem ben namazdayken kavga etmeye başladı. Ben yemek yaparken kimse yardım etmiyor diyor. Oysa ki Anneme en fazla yardımcı olan benim arkadaşlar. Demek ki iyilikten maraz doğuyor arkadaşlar gerçekten çok fazla sıkıldım arkadaşlar.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsan kimseyle anlaşamaz yapısında yok çünkü hiç bir şey istediğin gibi olamaz herkesin kendi hayatı var ailen bile olsa üzme kendini boşa
Kendimi üzmüyorum. Sadece evin içinde yalnız hissediyorum. Annemlr kız kardeşimden çok soğudum.
Yarın bir gün evlendiğinde bunları atlaticaksin eminimki kendini üzme aynı olayları bende yasiorum çoğu zaman :) evden ayrılınca işler degisior
İnş. Ama artık tüm duygularım soğudu. Yani iftar vakti kalbim çok kırıldı.
Kendini üzme konuşmak istersen konuşalım biraz hayat devam ediyor sonuç olarak ailen yaslanior sen kırıldığını dile getir bence kendini üzme memeye çalış
Mesaj yollayamıyorumsize.
Yazdım
kısadan öz yazsan cevap vercem sana bu konuda ama destan yazmışsın
Keşke destanımı okusaydınız
demeki artık evlenmeni istiyorlar demeki eve fazla gelmeye başlamışsın
Kendinizi çok severseniz çevredeki kişiler size psikolojik zarar veremez. Sen yapabildiğini yap tartışmalardan kaçın
Kendimle bir sorunum yok zaten. Tartışma yaptığım yok. Annemle kız kardeşinden çok soğudum. Babamla da aynı şekilde. Annem bişey olunca babama yansıtır. Ama hiçbiri umurumda değil.
Her ne olursa olsun çevreniz etkiliyordur. koruma alanı yapın kendinize küçük hobiler edinin ve küçük görevler verip misal güzel A harfi çizin dopamin salgılanır böylece ufakta olsa rahatlarsınız
Zaten hobilerim var. Yemek yapmayı seven biriyim. Fakat ben iftar vakti yemekle uğraşırken onlarda benimle uğraşıyor. Kız kardeşim çok zarar vermeye çalışıyor. Annem se kız kardeşimi sürekli tavlıyor.
Takılmayın, yemek yapmayı seviyorsanız yemeğinize odaklanın kendinize vakit ayırın insanlar dikkate alınırsa dopamin salgılar buda onu bu davranışlara bağımlı hale getirir iyi şeyler yapıldığında dikkate almaya çalışın
Siz takılmayın diyorsunuz ama yani keşke benim duygularımı yaşayabilseniz. Zaten yemeğe odaklandım. Sorun bende değil onlarda.
O evden kurtulma imkanın yok mu kendi işin evin VS olsa?
Sadece kendi işim olmasını istiyorum. Çalışmayı düşünüyorum. Sizce bana zarar vermiyorlar mı?
Veriyorlar tabikş de ruhsal olarak özgür olmalısın kendine değer veriyorsan para kazanmaya ayrılmaya bak o evden
İnş kendi işimin olmasını çok istiyorum. Bu evde saçını süpürgede etsen yine de yapmadın olur. İyilik maraz doğuruyor.
Evet istemesemde soğudum 6senedir babamla diyaloğum yok aynı evde bile
Evet ben hepsinden soğudum.
Sağlığın yerindeyse hayalar devam eder engeliysen maddi gücün yoksa
Aile ici ufak sorunlar kafana takma fazla
Konuşmak istersen takip edebilirsin.
Evli misin
Değilim.
Oluyor ev içinde böyle tartışmalar sıkma canını
34 yaşında ailenle mi yaşarsan soğursun tabii
Yaz bana
Seviyem yok.
Takip at