Arkadaşlar orta boylu (167) zayif beyaz tenli bir kızım böyle birisini dış görünüş olarak beğenir miydiniz hoşlandığım biri var acaba beni beğenir mi diye düşünüyorum
İnce orta boylu beyaz tenli?

Kızlara güvendiğim zamanlarda olsam seni beğenirdim. Sonuçta 1.68 im ve ben de zayıf, beyaz tenli falanım. Ama şu aralar kızlara güvenmiyorum kanks ya. Şimdi o adamın zevkini de bilemem beğenir mi... O da benim gibi kızlara güvenmeyen bir tipse yandın.
Onu bilmiyorum ama gayet kibar bir insan centilmen
Bi de çalışkan bir çocuk
Hahahaha haklısın
Cevap
4Cevap
Her sey boy ve ten rengi değil sonuçta güzel yanı uzun boylu olman
Hani ilk görünüşte dış görünüşe bakıyorlar ya o yüzden sordum ilk izlenim olarak
Boyum uzun mu ki
Beğenir neden beğenmesin, anlatınca fena değil ama tabi görmek gibi olmaz 😂 özellikler iyi ama
Güney doğuda yaşıyorum beyaz ten ilgi çeker mi acaba
Bir tane kuzenimi tanıyor sarışın güzel bir kız bana ona benziyorsun dedi ama bilemiyeceğim
Sima olarak zaten benzetti
Peki ne yapmalıyım şimdilik
Akışına bırakayım yani
Bir kere konuşmuş olmam hamle yaptığım anlamına gelmez de mi 😂😂normal bir konuşmaydı yürümedim ona
Tamam onu yapamam zaten ben de o yürek yok
Sıradan özellikler yüz güzelliğin var ise
Yüzüm güzel genelde beğenilir ama bilemeyeceğim onu
Kaç kilon
50 falan beğendiğim kişide zayıf
Peki nasıl yaklaşmalıyım sence ona bir kere konuştuk sadece
Süper
Çok iyi
İlk izlenim olarak beğenmiş midir dikkatini falan
Kilon eğer 50 filansa süper
Kesinlikle beğenir
50 kiloyum
Süper çok iyi
Bir kere konuştuk ama sonrasında pek bir şey yapmadı şüpheye düştüm sonuçta ilk başta dışına bakarsın konuşmamızda gayet tatlı düzgündü
Senin anlattığın kendinle alakalı ten rengin fiziğin çok iyi bence dış görünüşünle bir alakası yoktur ha yüzünü bilemem
Yüzüme ilgili bir arkadaşım (erkek) diğer arkadaşına benle ilgili yüzü ay gibi maşallah falan demişti skkdksl ama o beğendi mi bilemeyeceğim
Kesin beğenmiştir 🤭
Yüzü ay gibi demek iyi bir şey de mi jdkskwls
Tabiki ay yüzlüm sjsjsj
En İyi Cevap