Knk diyen hoşlanamaz mı?
Hoşlanabilir neden olmasın , knk ayağına yürüyordur belki
Hoşlanmaz adı üstünde knk diyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlanıyordur 🙃 Aynı durum bende de var. Arkadaşıma ondan hoşlandığımı onu sevdiğimi söyledim.. önce reddetti hatta 2-3 ay konuşmadı. Ama şimdilerde bi kanka diyor bi bitanem diyor çaktırmadan genelde de canım demeye başladı 😇
Off ya nasip olur mu be 🥺🥺🥺
İnşallah ya inşallah 🥺🥺
Olabilir neden olmasın. Gerçi benim gibi tanıdıktan sonra birşeyler oluşsun istiyorsan kanka muhabbetine karşı taraf çok kaptırıyor kendini karşı taraf çekimser kalıyor. Biraz sıkıntılı bir süreç ama imkansız değil.
Of rahatladım 😇
Bir laf var. Kanka deme bir gün lazım olur lafını unutma. Oluyor gerçektende :)
Sonunda bunu diyesim var ona çıldırıcam
Cevap
63Cevap
Evet hoşlanır ama bazı şeyler yolunda gitmediği zamanda hem arkadaşından oluyor insan, hem de aşkından.
Arada ince bir çizgi var.
O aşıldı mı geriye dönüş olmuyor artık.
Evet maalesef tek korkum da bu ya ztn
Olur niye olmasın ya her şey olabilir
İnsanlar bu durumu aman amanlık ettiği için 💁🏻♀️
Hoşlanır hoşlanır hatta en çok onlar hoşlanır en çok onlar ciddi düşünür kanka ayağ söt ayağa yapan çok oluyor yani farklı gözle bakabiliyorlar kanka olup evlenenler çok azımsanmayacak kadar hemde. O yüzden her kanka diyene kardeş gözüyle bakma kardeşin kardeşe şeyi kalkmaz derler felan ama hepsi fasa fiso inanma sen onlara ayh burdakiler hiç tanımadığı kızlara dahi kanka diyorlar dillerine pelesenk olmuş onların kanka lafı sadece dilde yani.
Kanka ayağına her şey olabiliyor. Arkadaşız diyenler bile sevgili ya gerisini sen düşün.
Mesela 4 senedir arkadaşim olan ama samimi olmadigm ve 4. sene icinde 3 ay boyunca kanka kanka diye gecindigim cocukla 4.5 aydir sevgiliyim:D
Wayy be nasip olur mun🥺
Mu*
Inşallah allahim sanada nasip etsin:)
İnşallah amin 🥺
💓💓💓💓💓
Yok sevmiyordur ya da senin sevsigini anlaamistir sen de uzak dur diye oyle diyordu yani en aazindan benim oyle olmustu tabi saf ben sonradann anladim
Başına geldiği için herkese aynı olacak sanıyor olabilirsin.
Anladım, saygı duyarım senin fikrin sonuçta. İnşallah
Hoşlanabilir neden olmasın , knk ayağına yürüyordur belki 😊
Ne bileyim knk falan diyor ismiyle hitap etmeme rağmen , inşallah
Senin düşüncen nedir bu konuda peki
Hoşlanabilir bence de , sonuçta kan bağı yok bir şey yok. Herkes gibi o da bir insan. Herkes bunu suç olarak görüyor ama gönül bu 💁🏻♀️
Ben suç olarak görmüyorum gerekeni sen söyledin zaten benim bir şey söylememe gerek kalmamış 😊
😊
Ama kendini belli etmeden bir şey çıkarma olaydan belki de seni gerçekten kanka olarak görüyordur 😊
Aslında çok olay oluyor yazıyorum burada da. 44 45 kişi hoşlanıyor diyor. Bunun dışında zamanla hoşlanır diyen de var ama tahmin sadece tabii.
Sen kimin ne dediğine takılma fazla hoşlanıyorsa kendini belli eder zamanla
Ayn öyle 🤧
Hayırlısı olsun herşeyin
Inşallah teşekkür ederim
Rica ederim gönlünce olsun her şey. İyi sabahlar
Amin inşallah. Sanada hayırlı sabahlar hayırlı günler
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bizde de vardiye bitti 1 saat sonra yatma zamanı 🙂
Senden de kardeşim. Ne güzel 🤧
Allah razı olsun.
Kanka ayağı... Ayağı derler. Erkekle kız arkadaş olmaz doğaya aykırı
Inşallah
Doğru olan en başta nasıl görüyorsak öyle devam etmektir fakat neticede insanız duygularımız değişebilir 💁🏼♀️🌹
Ne alaka yaaaa bana kanka diye hitap edecek sonra sevgili olmak isteyecek aaaa yok artık itici gelir bana bir kere ooo
Gönül bu
Bu devirde nasıl hitap ettiği önemli değil. Götüren götürene.
Hoşlanmaz tabi kanka arkadaş dedık kız gece yazıyor cok febayım. Benıde yazlığa getır pamuk gıbı yapsana. oy senin kankalığında sulalenede yazıp engelledım
Amaç o değilse?
hoslaniyordur yakın bi arkadasim 1,5 yıl konustugu cocuk surekli kanka diyordu sonra sevgili oldulat meger cocuk kıza çaktırmamak ve yanlıs anlasılmamak icin kanka diyormus belli olmaz :)
Wayy be bende knk diyor olmaz diye ağlıyordum 😂
Gözlemleyip yazıyorum 44 45 kişi olumlu yanıt verdi ama tek düşüncem knk demesi
Çok gördük kanka kanka diye vızıldayanları
Kanka ayağı g’t ayağı
Her zaman söylerim hayat sürprizlerle dolu.
Karşınızdaki kisi sizde aradığını buluyorsa beklemez.
ben hoslanmazdim ama hoslananlar oluyor kanka ayagi g. t ayagi derlerdi eskiden
Hoşlanıp, uygun olmadığımızı görüp kanka moduna geçtiklerim var tam tersi☺️
En iyi aşk kankadan çıkar.
Sana en yakın kişidir çünkü
Kanka diyosa açık mesaj var baştan olmaz bizden diyordur o erkekten umudu kes bence üzülme durduk yere
Ya eskiden knk olup evlenen kesim?
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ısrarcı olursan belki zamanla etkilenedebilir belli mi olur
İnaladım inattır 😂😂
Z kuşağı çocuklarının kank ayağına yemedikleri halt kalmıyor zaten. Kank=fuck buddy gibi bir şey, tabiri caizse
Bahsettiğim kan kardeşi falan değil günümüzde yakın ilişkisi olanların kullandığı hitap. Yani maalesef öyleleri var.
Nch pislik değiliz çok şükür
Bilmiyorum ya kafamı karıştırıyor hoşlanıyor galiba diyorum knk diyor bu sefer 😐 böyle oluyorum. Üzgün olduğumda fark edip geliyor hemen ya da trip attığımda özür diliyor. Sinir ediyor hep beni uğraşıyor diğerlerinden farkli gibi geliyor ama bilmiyom ya
Hoşlansa kanka diyerek açık kapıyı kapamaz diye düşünüyorum.
Ben yapıyordum ama sonra kestim de onda ds garip haller var ama knk diyor
Hoşlanır aynı olaylar yaşıyorum iki kişi tarafından
Son durum ne 😂
Kabul etmedim kimseyi arkadaşız
Yine aynı samimiyet var mı?
Bi kız ve bi erkeğin (ikisi de bekar olursa) arkadaş olacaklarına inanmıyorum
İnşallah
Anket şaşırttı. Cevabım: deyyus değilse hoşlanmaz. Kelimeleri pislemeyi bırakın artık ya.
Neden? Kalp bu herkesi sevebiliriz. Bahsettiğim kan kardeşi olan knk değil günümüzde yakın olan insanların birbirine hitap şekliydi.
Anladım. Olabilir , senin fikrin. Saygı duyuyorum 😊
Ben teşekkür ederim
Değişir kişiden kişiye ama ben hoşlandığıma kanka demem şahsen
Kanka ayağına yatan çakal değilse hoşlanır 😃
Yok be adam gibi adam inşallah
😓
Maalesef
Biri kadın yanıma gelse naber kanka dese, hoşlanmaz sır.
Yanıma gelse naber erkeğim/gözlerimi alamadığım vs. dese o vakit hoş/moş düşünürüm ama tek kanka sanmam.
Hiç mi yok ihtimali 🥺
Yok
Anket öyle demiyor 😂
Ben kanka dediğim kişiyi kardeşim olarak görüyorum şahsen.. O da öyle görüyordur muhtemelen..
Kardeş gibi değiliz ama
eğer yakın iseniz isimle hitabın dışında kanka demesi normal
Evet ama ben hoşlanıyorum ve acı verici 😓
söyle gitsin olmadı yine arkadaş devam edersiniz.
Sonrası öyle devam etmez. Mutluyum onunla bozmak istemiyorum
benimde en yakın arkadaşım kız kanka diyorum bazen he bana derse ben bir şeyler hissediyorum sana karşı sevgili felan olalım bende ona sen nasıl istersen derim.
Derim ama eskisi gibi olamamak var
olumsuz düşünme
Bilemiyorum 🤧
Kanka diyerek duygularını bastırmaya çalışıyor olabilir
🤧
Murphys law 🤷🏼♀️
Ama tam terside olabilir bkz. yhprums Law
Kanka kardeş demek gibi bişey günümüzde farklı yorumlanıyor
Evet işte bende günümüzde ki manasıyla olur mu diye soruyorum
Kanka demesi hoşlanmasina engel değilki belkide sana yakinlaşmak icin kanka dedi ierleyen zamanlarda sende hoslanirsin diye
Hoşlanıyorum zaten 😇
Millet hep kankasıyla aşk yaşıyor 😅
Bi bana denk gelmez Ya Rabb
Inşallah 🤧
Amin
Duruma göre değişir 🤔
Olabilir hayatta her şey
o işler belli olmaz her şey olabilir zamanla aşka dönüşeni çok gördüm:)
Yiaa inşallah 🥺
Knk kardeşim ne bilim ya olmaz bence geçmişini bile biliyorsa ooooo
Kan bağımız yok ve bu yıl knk demeyr başladık.
Bu işler hiç belli olmaz
Zaten en çok öyle oluyo.
Valla bu işler belli olmaz
her şey ateş ile barutun tepkimesş sonuçta
Kanka ayağı …. 😀😀😂😂
arkadaşı bilmem de kanka ayağına yürüyen oluyor
Kanka işi her an değişebilir :D
kanka ayağı popiş ayağı derler :)
Olabilir...
İnşallah
Her kanka yeni ak sakallı deden sanma 😄
Kanka klişe haline gelmiş artık her yöne çekilir
Millettin bahsettiği kan kardeşinden bahsetmiyorum
Tamam işte kanka derken sevgili iyi dost arkadaş yoldaş aşkdaş vs vs vs 🆚 olur kan kardeş farklı bir şey
Off off inşallah. Kankanın açılımı o ya o bakımdan dedim
Anyone else Ask
Anlamadım 🤔
Başka sorun var mı dedim el alışkanlıgı bazen ben türkiyede yaşamıyorum ya canım benim
Ordaki ask aşk anlamında degil soru veya sorun gibi düşün
Hee evet 🤧
Karakterli insan bunu yapmaz
Kalp ama
%73 kankaya güvenmiyor 😅
Evet ama kalp bu her an her şey olabilir
Ben ztn hoşlanıyorum ki 🥺
😞 napim aşık ettirmeseydi
Üstüne basa basa kanka diyor ne hoşlanmasi
Üstüne basaaa basaaa demiyor
Vallahi bilmiyorum benim de sınıf arkadaşım var tesadüf eseri karşılaşiyoruz bazen sadic diyor bana 😂 konuşuyor gülüyor falan küçükken de böyleydi bu sen çok terbiyeli kızsın kimseye benzemiyorsun beni nasıl buluyorsun falan derdi şimdi teyzemi görsün hemen beni sorarmjs tuhaf yanı bu kanka diyenleri anlamıyorum karşı cinsle kanka olunmaz ki saçma
Seviyor basbayağı. Bence en iyisi böyle olur. Düşüncelerin fikirlerin uyuyor seni anlıyor dinliyor üzülünce yanında oluyor. Sevilmez mi ya 🥺
Kız seviyorsa neden adım atmıyor o zaman kanka ayağı yapıyor seviyorsa adam gibi söylesin duygularıni kanka diyor ona eksi yazılıyor bana sadic diyor kanka dese iyi 😂 böyle adım atılmaz o kişi öyle her saniye kanka diyorsa o kızda. Ooo bu benden hoşlanmıyor der ben derim hoşlanmasin canı sağolsun bende ona karşı bir şey hissetmiyorum zaten
Işte benim korkum da tam olarak bu. Friendzone dedikleri duruma düşmek istemiyorum. Korkunç 🥺😓
Senin duyguların varsa sen açıl o zaman böyle arafta olmaktansa duygularını açıkça belli et yâda söyle sen bana kanka diyorsun ama benim sana duygularım var diyebilirsin o kişide iyi yâda kötü sana cevap verecektir boş yere ümit beslemek daha kötü yaşadım biliyorum bekledim biraz o adım atsın diye atmadı bende yazdım en sonunda sevgilim var ondan yazdı iki gün sonra nasılsın yazdı ama neyse 😂 sonuçta olmadı erkek kıtlığı yok sonuçta dünyanın sonu değil önce sevgilisi var mı yok mu diye araştır yoksa açıl varsa zaten açılmaya gerek yok seni reddeder önce bundan emin ol bol şanslar 🌺
Evet orası da var onu da bilmiyorum. Erkek kıtlığı yok da brn çekingen bi insanım tek onla rahatım ve mutluyum o yüzden 🤧
Yakında Bu maç başka biter
Nasıl yani?
Fb'sine aşık olanı gördü bu gözler jshshs
Normal
Evet işte bunu aman amanlık edenler var
Hdjsjsjs ayn 😂😂😂
Tam emin olamadım hayır bence hoşlanmaz
Neden ki
Bunun da alasını yaşadık
Nasıl oldu?
En yakın ve tek erkek arkadasim bana evlenme teklifi ettmisti
Ee sonuç 😂