Sizce ne yapmalıyım? lütfen cevap verin?

Merhabalar, Ben diş hekimliği 1. Sınıf öğrencisiyim. İlk ay derslerime yoğunluk vermiştim. Çevremde az ve öz sevdiğim bildiğim arkadaşlarım vardı. Ve o kötü gün geldi. O gün labrotuvar dersindeydim ve sağ çaprazımda bir şey parlıyordu. Kafamı çaktırmadan oraya doğru çevirdim. Bir melek misali güzel bir kız vardı. GöZlerimi ondan alamıyordum. Ders nası bitti hâla anlayamıyorum. Ders bittikten sonra döndüm ve arkadaşım Hızır’a ismini sordum. Hızırda şansa o kızı tanıyordu. Ve bana onun o güzel ismini söyledi. İsmini burada vermek istemediğim için bu metnin devamında onun adı geçtiği vakit Onun adı yerine Başak diyeceğim. O Başağın ig adresini buldum. Ve isteğimi neden kabul etmedğini sordum ve bana dediki ben tanımadıklarımı arkaadaş olarak eklemem. Ve şansdan beni Batmanlı bi arkadaşım onun arkadaşları arasında vardı. Ve sordum onu tanıyormusun dedi hayır. Dedim tamam beni de etmek zorundasın böyle demedimde kısa olarak özetliyorum. Arkadaş olduk. Ama yazışmıyoruz. Ve ben Başağa gittikçe aşık oluyordum. Fotoğraflarına bakmamaya kendimi zorliyordum lakin kendime engel olamıyordum. Her sınıfa girdiğimde ona her gün aşık oluyordum inadımı kırdım onnun gruptan numarasını bulup Whatdaptan yazdım. Uzun sözü kısası çıkma teklifi ettim seviyorum demedim çünkü az zamandı. Ama hoşlanıyorum dedim. Bana dediki sevgi istemiyorum. Dedim tamam. Ve ben bunu unutmaya çalışıyorum bi taraftanda sınavlara odaklanıyorum. Ve bir gün ders okurken beni sc’ten ekledi. Benim yine kafam karıştı. Duygularım karma karışıktı. Ne yapacağımı bilmiyordum. Snapleşiyorduk ve snapi anında açıyordu. Ve bir gün büyük sınavımıza bir hafta kala ben buna yazdlm snpachtdan. Ben okulum yani İstanbuldaydım o ise memleketine yani İzmir’e gitmişti. Yarım saat yazıştıktan sonra konu birden İzmire gelip gelmemden açııldı. Kendisine demiştimki İzmir'e gelsem bana kahve ısmarlarmısın? Kendisi hayır dedi , yani hayır demedi de dediki istambulda nasılsam burdada öyleyim. Dedim tamam ben ısmarlıyım o bıraz durdu bana anında yazan Başak 3-4 dakika ekrana bakarak bekledi. Büyük ihtimalle bu konuyu arkadaşlarıyla konuştu. Sonu ucu açık bir şekilde evet dedi ama kendisi geleceğimi tahmin etmiyordu böyle diyordu “şaka mı yapıyorsun” dedi bu olay gece 12 falandı ben sabah 3 de kalkıp hava limanına gidip bileti alıp İzmir'e gittim.

sabah 7 de izmirdeydim kıza yazdlm ve donuyordum soğuktan. Kız 12 de cevap verdı , dedi ki sana demiştim hava soğuk neyse dedim ki gelmeyede bilirsin bana dediği o laf “ben gelmicektim zaten” ondan sonra biletimi erkene alıp istambula döndüm ve onu 3 ay boyunca unutmaya çalıştım. 3 ay sonra bana durduk yere birden whatsaptan yazdı dediki “ben sana yanlış yapmışım, seni üzdüğümü yeni fark ediyorum” bende dedim ki başına ne geldiki düşüncen değişti o dedi: ben sadece özür dilemek istedim. Bende “OK” yazıp geçtim. Bundan sonra arkadaşlarlm bana dediki o kız seni kesiyor ve cidden ben bile bunu farkettim. Bakın lütfen bunu okuyun bu ilgi manyağı mı? Bu kız ne yapmak istyor l
Sizce ne yapmalıyım? lütfen cevap verin?