Sevgilim olcak insanın çok yakın bir kız arkadaşı vardı. Onun doğum günüymüş bu haftasonu. Ben de ee haftasonu naptın deyince bir kız arkadaşımın doğum günüydü buluştuk hediye almıştım onu verdim öyle dedi. İlk bi kal geldi cevap veremedim o an kapattım telefonu sonra aradı tekrar normal bir kız arkadaşinla sevgili gibi buluşmak hediye vermek nedir ne var sizin aranızda dedim kardeşim gibi o benim ne sacmaliyosun sen dedi kavga ettik hangimiz haklıyız Allah aşkına bende mi sorun var?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu birden ortaya cikmadi tabi, simdi birden tepki verirsen o haklidir. Kardesiz deyip sonra her halti yiyen cok gorduk ama kimisi de cidden o gozle bakabiliyor.
Ben o kafada değilim o gözle baksa da bakmasa da arkadaşlarını silcek ben hayatindaysam buluşmak hediye vermek vazgeçemediği biseyse beni rüyasında görür
Sen rahatsız olmakta haklısın. Onunda yaptığında bir yanlış yok.
Yanlış yok öyle mi ne yani sen sevgiline yakın erkek arkadaşıyla buluşup hediye vermesine asla karsi çıkmazsin öyle mi
Sevgilimin yakın arkadaşı varsa benimde arkadaşımdır zaten. En yakınım dediğin insanın yakın arkaşını tanımıyorsan bir yerde bir sorun vardır Ayrıca sormuşsun söylemiş. Bir art niyet olsa saklamayı tercih ederdi.
Ben farklı dusuncedeyim sevgilim olan insanın karşı cinsten arkadaşı olmasi katlanabildigim bisey değil karakterimi değiştirmem değil mi? Ama yanimdakini değiştirebilirim daha güvenebilcegim biriyle , memlekette aldatan aldatana zaten bir de kız arkadaşları olmasına izin verelim davetiye çıkartalım aldatilmaya , siz saf saf düşünmeye devam edin bu kadar aldatılma neden arttı? Çünkü kadın erkek ilişkilerine sınır koyulmadigi arkdasliklar normal karşılandığı için , boynuz istemiyorum abi ya
Zincir değil kanat tak uçabiliyor olmasına rağmen hala yanındaysa o doğru kişidir. Nekadar kısıtlarsan kısıtla içinde olan her türlü yapacağını yapar abisi bu dediğimi yaz bi kenara
Yok onun yerine ben kendimle aynı fikirde biriyle sevgili olmayı çözüm goruyorum kanadı başka yerde takip ucariz
Ucmaksa mesele
Ayrıl da çocuğa iyilik yap ne saçma düşünceler bunlar
Ne yapacak sen varsın diye herkesle irtibatını mi kesecek?
Buluşmak nedir ya
Buluşmak zorunda misin
Yani değer verdiği birini bir anda sırf sevgilisi var diye bırakmaz. Yakışık almaz. Seni de anlıyorum. Empati yap mesele. Kardeşin gibi gördüğün bir erkek arkadaşın var. Sevgilin konuşmanı istemiyor? Bir anda kestirip atabilir misin?
Sevgilin varsa bu yaptığın saygısızlık olur buluşmak konuşmak hediye almak seni güzel kardeşim yapar sen güzel kardeşim olabilirsin ben değilim , sen git izin ver sevgiline erkek arkadaşlarıyla buluşup hediye vermesine ok?
Ben sana sadece örnek verdim. Bu kıskançlık halleriyle çok yıpratırsın kendini. Bunu kendine yapma:)
Fikrini kendine sakla sen böyle bişeye izin veriyosam dediğim gibi senin genişligin kiskanclik değil bu
Soru soruyorsun cevap veriyoriz
Burdan sana ekmek çıkmaz çocuk haklı
Sizin gibilerden uzak tutar Allah umarım ömür boyu gvtlar sizi
Sen çok haklısın. Ayrılık sebebiniz hayırlı olsun.
Aynen soruya atılan cevaplara da sinir oldum herkes karaktersizmiş savunuyolar bir de olayı ya
Yok anasının şeyi, kardeşiyse sana niye söylememiş
Ben anlamadım ya bu anormal üstü anormal olan olayı bir de kaç yollu kız erkek savunmuş burada
Ya bi sktisinler kodumun gevsekleri böyle şeymi olur lann, kardeşim falan yaş işler abi , tamam kardeşi gibi gördüğün biri varsa gideceksen eşinle sevgilinle gideceksin
Ya erkekle kadın kardeş falan olamaz ya bırak Allah'ını seversen , bana birlikte gitmeyi teklif etseydi kufrederdim ne kardeşliği sen bahseidyosun
Bence de kardeş olsaydı sen en baştan bilirdin , ama sakinleş baya biraz sinirli gibisin 😊
Soruya cevap veren yollular uyuz etti ya , hepsi soruya yakın erkek arkdaslarini düşünerek cevap vermisler aslan kesiliyolar oyuzden deger verdigi insanı senin yüzünden mi silcekmişmis demekki senden daha fazla onemsiyomuşmuş hehe canım hepsi arkdasliklari cumleleri bunlar yerim arkadaşliginizi sizin
Bak net söylüyorum iliskielr bu cumlelerin sahipleri orspulqr yüzünden bitiyo ilişkiler
Baksana bence burada devam etmeyelim konuşmaya milletin ağzına laf vermiyelim
Yenisini bul
ama senina rkadşaınmı denk gelmesin farklı kişi