Görücü usülü evleneceğim sorun olur mu acaba hiç sevmem yani tükürük transferi bir de dişleri iyi olmayan biriyle olmaz be
Öpüşmekten hoşlanmıyorum evlilikte sorun olur mu ki?

Böyle bir yorumun olduğuna göre daha önce hiç öpüşmedin bende çok titiz bir insanım fakat öpüşürken o heyecandan bunların hiç biri aklıma gelmez yanaktan öpmekten çok farklı bir his kesinlikle o yüzden yaşamadan anlayamazsın küçümsediğin gibi bir durum değil içinde çok farklı hisler yatıyor sadece bir kere yaşamanı tavsiye ederim
ağız bakımı diş nefes bunlar deliler gibi sevsen de önemli gerçi
eğer seversen ki görücü usulüyle diye sevmeyeceksin diye bişey yok seversen saatlerce öpmek istersin ;)
Cevap
7Cevap
O zaman evlenme bence. Çünkü mutlaka sorun yaşarsın
Galiba hiç cinsel birlikteliğin olmadı. Cinsellik yaşarken opmezse alınırsın
Neden öpmek şart mı
@adımsevimli sende gitmedin galiba. Şu şekilde. Cinsel birliktelikte kadının vajinası sulanır ve o sıvı kayganlastırır vajinayı. Eğer kadın sulanmadan girilirse ilişkiye. Her zaman ilk 2-3 dk acıdır sadece. Ve bazen dayanılmaz acı bile verebilir. Kadının sulanması için ilk etapta on sevisme önemli.
Bunları bilmeden sorun olur mu sence yani erkek yönetebilir mi
@adımsevimli bir kaç ilişkide tecrübe edersiniz ama okadar ilişkide acı olursa bir iki ilişkiden sonra kız birdaha ilişkiye girmeyi istemeyede bilir. Erkeğin yönetmesi lazım. Ben ilişkiye gireceğim sıra partnerimin ıslandığını kontrol etmeden girmem içine. Zaten çok ıslanır vajina üzerinden temas edince ıslaklığı anlarız
Evlenme gözünü seveyim evlenip adamın başını yakma ya boşanır ya aldatır diye düşünüyorum
Kocan alıştırır merak etme
Kesin aldatilirsin... ya da bosanirsin...
Açığı oralda kapatirsin 🤣🤣
Olur heralde
Sorun olmaz
Sorun
Belki olmaz
Orala yönelirsin
En İyi Cevap