Aşk İlişkileri Sevgilim beni öpmeden işe gitmiş ona nasıl Ceza vermeliyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aradım hayatım oruçluyum o yüzden dedi ama bende bari yanağımdan öpseydin dedim.Telefonu yüzüme kapattı.Bunu ona ödetmem lazım 😕 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgilim beni öpmeden işe gitmiş ona nasıl Ceza vermeliyim? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Maddi ve manevi tazminat davası şart bence. 1 0 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Ayrıl... adam seni öpmeden ise nasıl gider çok büyük sorun🙄🙄 1 0 Yorumla
_GuaPo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Sürat as hadi gel dediginde başım ağrıyor dersin 😂😂 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. telefonu yüzüne kapattıysa o aradığında da sen onun suratına kapat :) 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Demekki oruçla ilgisi yokmuş yüzüne kapattıysa... 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belki öpünce daha fazlasını isticek 😄 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yaşınız gerçek değil sanırım 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Derde bak çay demle 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. ambargo uygula 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Maddi ve manevi tazminat davası şart bence.
Ayrıl... adam seni öpmeden ise nasıl gider çok büyük sorun🙄🙄
Sürat as hadi gel dediginde başım ağrıyor dersin 😂😂
tahrik edip yükseltip kendini geriye çek en büyük cezadır
telefonu yüzüne kapattıysa o aradığında da sen onun suratına kapat :)
Demekki oruçla ilgisi yokmuş yüzüne kapattıysa...
Belki öpünce daha fazlasını isticek 😄
Yaşınız gerçek değil sanırım
masayı kafasına geçir
Akşam eve gelince kırbaçla töbest oruç oruç :))
seni hemen terk etmesi lazım
Ben olsam dudaktan operdim
Derde bak çay demle
ambargo uygula
sen beynim yok demesen de olur
Sıkıntı bence
1 hafta verme
Gel benle yat
1 ay verme ona